CELEBRITIESSHOWBIZΜαυρίκιος για εκπομπή Σούπερ Κικής: «Σιγά μην πάω σε αυτό το αίσχος...

Μαυρίκιος για εκπομπή Σούπερ Κικής: «Σιγά μην πάω σε αυτό το αίσχος που φτύνουν και ρεύονται»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Σούπερ Κικής.

«Αρχικά είπα να ακούσω τη συμβουλή σου Κατερίνα μου, που μου είχες πει είναι καλό παιδί η Κική και όντως έγιναν κάποιες προσπάθειες, μίλησαν οι δικηγόροι μας μεταξύ τους. Ζήτησε το τηλέφωνό μου, εγώ το έστειλα και εκείνη δεν με κάλεσε ποτέ. Δεν πειράζει, αλλά το να βλέπω εχθές, μέσω της εκπομπής σας να ειρωνεύεται το γεγονός ότι είπα ότι θα κινηθώ νομικά και τελικά δεν κινήθηκα επειδή ο δικηγόρος της ζήτησε να τα βρούμε, με κάνει να σηκώνω τα χέρια ψηλά», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Δεν θα ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα., Το έχω δώσει στη δικηγόρο μου αν το προχωρήσει γιατί τελικά δεν αξίζει να δίνει ούτε ευκαιρίες ούτε τίποτα. Η συμπεριφορά της δεν δείχνει να έχει κάποια καλή θέληση. Είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα. Με κάλεσε να πάω στην εκπομπή της, αλλά δεν το θεωρώ βήμα το να πάω σε αυτό το αίσχος εκεί πέρα που βρίζουν φτύνουν και ρεύονται».

Μάθε ΕΔΩ πώς ξεκίνησε η κόντρα των πιο πάνω προσώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS