CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΑλέξανδρος Νατσάκος: Δεν περνάω απαρατήρητος

Αλέξανδρος Νατσάκος: Δεν περνάω απαρατήρητος

Ο παίκτης που ξεχώρισε για τον χαρακτήρα και την εμφάνισή του στο περσινό «Power of love», μας παρουσιάζει τον νέο (γεμάτο από καινούρια τατουάζ) εαυτό του.

Από τον Αλέξανδρο Πρίφτη

Τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στην Κύπρο (που αισθάνεται πλέον «σαν δεύτερή του πατρίδα»), ενώ ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν, όσο μιλάμε, για να το σπίτι του. Μου λέει ότι πρέπει να κάνει λίγο στην άκρη και να μην οδηγεί, για την ασφάλειά του. «Πώς είναι η ζωή σου, μετά το “Power of love”, Αλέξανδρε;», ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. «Μένω μόνιμα στο Ηράκλειο της Κρήτης και εργάζομαι ως υπεύθυνος σε μία καφετέρια. Έτσι βγάζω τα χρήματά μου, αυτό είναι το στάνταρ εισόδημα που έχω. Παράλληλα, κάνω φωτογραφήσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως έκανα πρόσφατα και στην Κύπρο για τη νέα φωτογράφηση της καμπάνιας των «Megastores» που εδρεύουν στη Λεμεσό και ειδικεύονται στην ανδρική μόδα, ιδιαίτερα στις μάρκες «Prestige Studio» και «Rose of freedom». Εξαιρετικοί επαγγελματίες και χαίρομαι κάθε φορά όταν συνεργάζομαι μαζί τους!».

Δουλεύεις και ως μοντέλο, δηλαδή;
Ναι, φωτογραφίζομαι ως μοντέλο για καμπάνιες ρούχων και κοσμημάτων. Γιατί, όλοι όσοι φωτογραφίζονται είναι επαγγελματίες μοντέλα; Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι εμπιστεύονται εμένα για να διαφημίσω τα προϊόντα τους.

Πριν ένα χρόνο μου είχες πει στη συνέντευξη που είχαμε κάνει για το «Down Town» ότι δεν θα ήθελες με τίποτα να χαθεί η αναγνωρισιμότητα που πήρες από το «Power of love». Σήμερα, πιστεύεις ότι ο κόσμος σε ξέχασε;
Όντως, έτσι είχα πει. Όμως, επειδή πάντα είμαι ειλικρινής, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει πέσει η φήμη μου. Με την έννοια ότι δεν είναι το ίδιο ψηλά, όπως ήταν τότε. Αλλά ότι με θυμούνται, με θυμούνται! Μπορεί να μην τρέχουν επάνω μου να φωτογραφηθούν, όπως έκαναν κάποτε, και να μη μου μιλούν τόσο συχνά, αλλά μία στο τόσο συμβαίνει. Πιο πολύ τα παιδιά με αναγνωρίζουν. Δεν με στεναχωρεί καθόλου αυτό όμως. Είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά τις απέρριψα όλες.

Από πού είχες πρόταση;
Από τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, όμως, απέρριψα τις προτάσεις τους, γιατί με ήθελαν ως μέλος στο πάνελ των εκπομπών τους, να σχολιάζω κουτσομπολίστικα θέματα. Εγώ, ρε φίλε, δεν το έχω καθόλου με αυτό. Δεν θα ήμουν καλός.

Σε τι θα ήσουν καλός, πιστεύεις;
Σε μία εκπομπή, ίσως, πιο χαλαρή, με άλλα θέματα: Διατροφή, γυμναστική, extreme sports. Δεν ξέρω. Προτιμώ να κάνω αυτά που κάνω και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Να μην προβάλλω κάτι ψεύτικο. Είμαι αυτός που ξέρατε, όπως με γνωρίσατε.

Με περισσότερα τατουάζ, όμως… (γελάει)
Ναι, ισχύει. Ξέρεις, πολύ κόσμος με αναγνωρίζει και από τα τατουάζ μου! Δεν ξεχνιέμαι εύκολα, είναι το σήμα κατατεθέν μου! Δεν περνάω απαρατήρητος από πουθενά. Έκανα κι άλλα, γιατί μου αρέσουν πολύ. Έχω γεμίσει σχεδόν παντού!

Γιατί έκανες τόσα πολλά;
Στην αρχή, ως πιτσιρικάς, έκανα ένα δύο επειδή ήταν στη μόδα. Μετά, όμως, όλα σήμαιναν κάτι σημαντικό για εμένα. Έκανα τους γονείς μου, την οικογένειά μου…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου;
Ένα τατουάζ, που είναι η προσωπογραφία του παππού μου. Κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινα στο σπίτι του παππού και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Μου έλειψε και εξακολουθεί να μου λείπει, επειδή έχει πεθάνει πια. Αυτός με μεγάλωσε και, κάθε φορά που το βλέπω, τον θυμάμαι.

Έχεις κάνει τατουάζ και σε σημεία που δεν φαίνονται όταν είσαι ντυμένος;
Εννοείς στα απόκρυφά μου; Ναι, αλλά δεν σου λέω πού. Δεν έχω κάνει, όμως, στα γεννητικά μου όργανα. Κι ο μόνος λόγος που δεν το έκανα, παρόλο που είμαι πολύ τρελός, είναι γιατί πονάει. Θα πεθάνω στον πόνο! Όμως νιώθω άσχημα, γιατί όποιος έχει τατουάζ, είναι δακτυλοδεικτούμενος.

Τι εννοείς;
Να, συναντάς πολλές δυσκολίες στη ζωή σου. Εγώ, για παράδειγμα, που έχω πολλά και μεγάλα σχέδια, με κοιτάζουν λίγο περίεργα. Έχω δεχτεί «πόλεμο», απορρίψεις και bullying μη σου πω, από ανθρώπους στον δρόμο. Με σταματάει, για παράδειγμα, ένας 60άρης και μου λέει: «Αγόρι μου, γιατί έχεις τόσα πολλά; Δεν σκέφτεσαι ότι θα μεγαλώσεις και θα τα βαρεθείς;». Και ποιος το λέει αυτό, ρε φίλε, αυτός που δεν έχει ούτε ένα! Ωστόσο, εγώ τον αντιμετώπισα με μεγάλο σεβασμό. Αλλά με απέρριψαν από δουλειές και μου έκαναν «πόλεμο» οι μεγαλύτερες ηλικίες. Μου λένε «πώς έγινες έτσι;» και διάφορα τέτοια. Το παίζουν προφήτες… Κι από την άλλη, σε καφετέρια δουλεύω, δεν είμαι δικηγόρος, ούτε καν ταμίας στο σουπερμάρκετ. Εκεί θα είχα θέμα με τα τατουάζ. Γι’ αυτό και επιλέγω να κάνω δουλειές που δεν θα μου δημιουργούν πρόβλημα με τα τατουάζ μου. Δεν θα μου ταίριαζε να γίνω τραπεζίτης ή δικαστής, για παράδειγμα.

Αυτό θέλει και σπουδές βέβαια…
Άλλο αυτό! Εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με πράγματα που με εξελίσσουν, που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός. Η δουλειά των ονείρων μου είναι αυτή που θα με πήγαινε παρακάτω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα ήταν αυτό, αλλά θα το βρω. Πάντως δεν θέλω να βαριέμαι.

Πόσο καιρό έχεις σχέση;
Με την Παντελίτσα είμαστε μαζί επτά μήνες. Όλοι το ξέρουν πια ότι είμαστε μαζί. Τη σχέση μου τη δείχνω παντού – και στο Instagram. Κι ευτυχώς, αυτό κόβει τη φόρα σε όσες θέλουν κάτι άλλο από μένα και δεν είναι fans μου.

Μένετε μαζί;
Όχι, όχι. Αυτή είναι στην Κύπρο κι εγώ είμαι στο Ηράκλειο. Βέβαια, θα έρθει μόνιμα πια τον άλλο μήνα στο Ηράκλειο και θα μένουμε μαζί. Ξέρεις, οι ισορροπίες αλλάζουν, φίλε, με τη συγκατοίκηση. Πολλά ζευγάρια που είναι μαζί, ακόμη και χρόνια, όταν συγκατοικήσουν χωρίζουν.

Έχεις αυτόν τον φόβο;
Όχι, δεν πρόκειται να χωρίσω με την Παντελίτσα! Όταν πάω στην Κύπρο, αλλά κι όταν έρχεται αυτή εδώ στην Κρήτη, μένουμε μαζί και ταιριάζουμε σε όλα. Είναι δύσκολη η σχέση με απόσταση, αλλά είπαμε να το τολμήσουμε και να μείνουμε μαζί. Τώρα για γάμους και παιδιά, μη με ρωτήσεις, είναι νωρίς ακόμα! (γελάει).

Είσαι από τους ανθρώπους που φροντίζουν πολύ το σώμα τους πάντως…
Δεν θα το έλεγα. Ο σημερινός, ή μάλλον ο σύγχρονος άντρας, οφείλει να προσέχει τον εαυτό του. Αν εξαιρέσεις το γυμναστήριο ή τη μία ώρα που κάνω μποξ το πρωί όταν ξυπνήσω, δεν κάνω κάτι άλλο. Α, το μπάνιο μου μόνο και να φτιάξω λίγο το μαλλί μου. Και καμιά αποτρίχωση.

Γιατί κάνεις αποτρίχωση;
Για να φαίνονται τα τατουάζ μου πιο ωραία, πιο έντονα και πιο φρέσκα! Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι το σώμα μου, μου αρέσει πιο πολύ χωρίς τρίχα.

Πολλοί σε αποκαλούν «gay icon». Αυτό σε ενοχλεί;
Δεν είμαι gay, έχω σχέση με την Παντελίτσα. Επίσης, δεν έχω κανένα θέμα με τους gay. Ακόμα και κάποιοι άντρες που με προσέγγισαν στο παρελθόν ερωτικά, στην πορεία τους έκανα φίλους μου. Είμαι ξεκάθαρος στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις.

To «gay icon», όμως, έχει να κάνει με την εικόνα σου, όχι με τις σεξουαλικές σου επιλογές…
Ναι, τι να σου πω. Σε λίγο, ρε αδερφέ, θα μας χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέουμε! (γελάμε).

Anyway, σου έχουν κάνει ποτέ ανήθικες προτάσεις;
Καλά, μην το πιάσουμε αυτό το θέμα… Ξέρεις τι γίνεται στα social; Τις προάλλες μου έστειλαν ένα μήνυμα, όπου έλεγε: «Αν έρθεις να κοιμηθείς μαζί μου, θα σου δώσω 1.000 ευρώ». Τι να πω, πού έχουμε φτάσει πια; Αυτά βλέπω και γελάω! Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν τα διαβάζω αυτά. Τα προσπερνώ όμως. Ανήθικη πρόταση πια κάνουν σε όλους. Λίγο ωραίος να είσαι και γίνεται χαμός. Φίλε, δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μην του έχει γίνει ανήθικη πρόταση.

Θεωρείς τον εαυτό σου ωραίο;
Αντικειμενικά, νομίζω πως «μετράω». Όμως επειδή δεν έχω έπαρση, θα σου πω ότι υπάρχουν και ωραιότεροι.

Ποιο σημείο του σώματός σου, πιστεύεις ότι είναι το πιο ωραίο και το πιο sexy;
Τα μάτια μου! Δεν υπάρχουν συχνά πράσινα μάτια. Επομένως, θεωρώ πως το βλέμμα μου είναι ωραίο. Ειδικά όταν κοιτάζω κάτι επίμονα και το καρφώνω…

Σήμερα, τι σε κάνει ευτυχισμένο;
Η δουλειά μου και η Παντελίτσα. Όταν δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω τι να κάνω. Βαριέμαι όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι. Όταν είμαστε μαζί κάνουμε τόσα πράγματα… Είμαι πολύ τυχερός που την έχω και πολύ ερωτευμένος μαζί της!

Είναι αλήθεια ότι είστε φίλοι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;
Ναι, πολύ φίλοι. Με στήριξε ψυχολογικά όσο ήμουν στο παιχνίδι πέρσι. Μου έλεγε να είμαι ήρεμος και ψύχραιμος. Όταν βγήκα κάναμε λίγη παρέα κι από τότε κολλήσαμε. Του κανόνισα να έρθει διακοπές στην Κρήτη τώρα το καλοκαίρι, οπότε θα τον ξαναδώ.

ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ «MEGASTORES» ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS