CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΑλέξανδρος Νατσάκος: «Στο σεξ πρέπει να τα κάνεις όλα»

Αλέξανδρος Νατσάκος: «Στο σεξ πρέπει να τα κάνεις όλα»

Ο 27χρονος Αλέξανδρος ήταν ο πιο σέξι παίκτης του φετινού, πολύ επιτυχημένου, «Power of love».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΙΦΤΗ

 

Είναι για λίγες μέρες στην Αθήνα, όπως μου λέει και, όσο μιλάμε, κάνει βόλτα στην πλατεία Συντάγματος. Του αρέσει πολύ η πόλη, θα παραδεχτεί ένα λεπτό μετά – κι ας έχει 40 βαθμούς. «Ο κόσμος με σταματάει, μου μιλάει, βγάζουμε φωτογραφίες. Με ρωτάνε για το παιχνίδι. Ζω πολύ ωραίες στιγμές και τις απολαμβάνω! Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό για μένα, αλλά πάρα πολύ όμορφο. Εύχομαι να συνεχιστεί!», μου εξηγεί. «Κοίτα, εγώ δούλευα νύχτα σε μπαράκια στο Ηράκλειο της Κρήτης, οπότε είμαι συνηθισμένος στο να έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο», συνεχίζει.

 

Πάντα ήθελες να γίνεις γνωστός;

Ναι, εννοείται. Πάντοτε ήθελα να με γνωρίζει ο κόσμος, αλλά κι εγώ να ξέρω αρκετούς ανθρώπους. Να μιλάμε και να ερχόμαστε σε επαφή. Είμαι πολύ εξωστρεφής και κοινωνικός. Οπότε, η τηλεόραση τώρα με έκανε πιο γνωστό και μου χάρισε αυτό που ήθελα: Τη φήμη.

Πολλοί μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ακόμη και «ψώνιο». Θα σε πείραζε;

Σίγουρα υπάρχει και η αρνητική κριτική. Αυτήν, όμως, θα την κάνουν όλοι όσοι δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θα με κρίνουν μόνο από την εξωτερική μου εμφάνιση – από τα πολλά τατουάζ που έχω κι από το εκκεντρικό ντύσιμό μου. Αλλά, αν με γνωρίσουν για πέντε ή δέκα λεπτά, αναθεωρούν.

Τόσο χρειάζεται για να σε συμπαθήσει κάποιος;

Ναι, ναι. Αν με γνωρίσεις  και μιλήσουμε λίγο, θα με συμπαθήσεις. Όλοι κρίνουν από την πρώτη εικόνα που τους δίνω. Ίσως τα τατουάζ μου, που είναι αρκετά, να τους απωθούν και σου λέει ο άλλος «είναι ψώνιο». Με παρεξηγούν συχνά, επειδή τραβάω την προσοχή.

Έχεις κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή σου;

Αν σκεφτείς ότι είμαι 27 ετών, όχι δεν έχω κάνει πολλές. Λίγες ήταν.

Προτιμάς τις σχέσεις ή τα one night stands;

Είμαι δύσκολος άνθρωπος και γι’ αυτό δεν κάνω εύκολα σχέσεις. Είμαι παράξενος. Καταρχάς, θυμώνω εύκολα. Είμαι οξύθυμος. Μπορεί να πάρω φωτιά με μία βλακεία και δεν το διαχειρίζομαι τόσο εύκολα, αλλά προσπαθώ να το μετριάσω. Όμως δεν είμαι εύκολος σύντροφος. Είμαι ο εαυτός μου μεν, αλλά είμαι δύσκολος άνθρωπος δε.

Έχεις απατήσει ποτέ;

Μία φορά το έκανα. Δεν μου το συγχώρησε και με χώρισε. Κι εμένα με έχουν κερατώσει και δεν έδωσα δεύτερη ευκαιρία. Από τότε είμαι μονογαμικός. Δεν κάνω κάτι που δεν θέλω να μου κάνουν.

Υπάρχουν όρια στο σεξ για σένα;

Όχι, όχι. Στο σεξ πρέπει να τα κάνεις όλα και να μην έχεις όρια. Μα, τι είναι το σεξ; Φαντασία και μόνο. Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις. Ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά.

Πώς αντιδράς όταν σε φλερτάρουν άλλοι άντρες;

Ξεκαθαρίζω τη θέση μου και δεν κάνω τίποτα. Αντιδρώ με πολύ χιούμορ, δεν έρχομαι σε αμηχανία. Είναι κάτι που συμβαίνει. Σε βλέπει κάποιος, του αρέσεις και στην πέφτει. Στο χέρι μου είναι να το διαχειριστώ. Γελάω και το αποφεύγω με ωραίο τρόπο. Έχω φίλους gay και οι περισσότεροι ήταν αυτοί που, στην αρχή, με είχαν προσεγγίσει με άλλο σκοπό. Αλλά τους κράτησα στη ζωή μου, γιατί γίναμε φίλοι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως, κάνω σαφές ότι εγώ έχω άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Είσαι πολύ εμφανίσιμος άντρας και, αναρωτιέμαι, έπρεπε να μπεις στο «Power of love», για να ερωτευτείς;

Μα, εγώ δεν μπήκα εκεί μέσα για να ερωτευτώ! Είχα δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor», αλλά δεν με πήραν. Αργότερα, με κάλεσε η παραγωγή για το «Power of love» και, στην αρχή, μου φάνηκε κάπως. Παραξενεύτηκα. Το έβλεπα στην τηλεόραση, μου άρεσε, αλλά δεν με είχα φανταστεί ως παίκτη. Εγώ μπήκα για τη φήμη, για να γίνω γνωστός κι επειδή είχε τηλεθέαση το παιχνίδι. Να μη λέμε ψέματα. Δεν μπήκα ούτε για το χρηματικό έπαθλο, ούτε για τις αμοιβές που παίρναμε – οι οποίες ήταν πολύ καλές. Ο έρωτάς μου προέκυψε. Έκανα σχέση με τη Μαρίνα και τη βλέπω πολύ σοβαρά.

Εννοείς ότι μπορείς να φτάσεις ως τον γάμο μαζί της;

Αυτό είναι πολύ υποθετικό και δεν έχω σαφή απάντηση να σου δώσω. Τη βλέπω όμως σοβαρά, την αντιμετωπίζω ως σύντροφό μου κι εκείνη το ίδιο. Την εκτιμώ, την αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί της και τη θαυμάζω! Αμοιβαίο είναι. Τώρα, τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον. Για τη Μαρίνα θα μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Έχω δουλειά στο Ηράκλειο, αλλά θέλω να είμαι κοντά στην κοπέλα μου, οπότε θα κάνω μία νέα αρχή στην Αθήνα.

Είναι μεγάλο βήμα αυτό για σένα;

Ε, βέβαια, γιατί ο πατέρας μου έχει μία μεταφορική στην Κρήτη κι εγώ ασχολούμαι εκεί με τις νταλίκες. Οπότε, αφήνω μία δουλειά στρωμένη κι έρχομαι στην Αθήνα. Στην Αθήνα, εξάλλου, θα έχω πιστεύω πολλές προτάσεις για δουλειά σε μαγαζιά – και μπορεί και στην τηλεόραση. Δεν είμαι αρνητικός να κάνω ραντεβού και να συζητήσω.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS