CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΑλεξία Καρακάννα: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί με τον σύζυγό της και τον...

Αλεξία Καρακάννα: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους

Η Αλεξία Καρακάννα διανύει µια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, ζώντας στο έπακρον τις στιγµές µε το σύζυγό της Νίκο και τον 3χρoνο γιο τους Αχιλλέα.

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε πρώτη φορά μαζί με την οικογένειά της για το περιοδικό HELLO! και άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για όλα: τους δύο τους γάμους, τον υπέροχο γιο της, αλλά και για τα καλύτερα που έρχονται…

Mιλώντας για τα αρχικά στάδια της σχέση της με τον Νίκο, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Παρόλο που δεν ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά, εντούτοις μεταξύ μας αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή σχέση, που κατέληξε σε γάμο και στον ερχομό του γιου μας.»

Ο Νίκος αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη τους γνωριμία: «Θυμάμαι ένα βράδυ με ένα φίλο και συνεργάτη μου καθόμασταν και συζητούσαμε γενικά για τις ζωές μας και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε παρακάτω εάν και εφόσον βρισκόταν στο δρόμο μας η κατάλληλη γυναίκα. Του είχα πει μάλιστα πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, αυτό που θα ήταν καταλυτικός παράγοντας θα ήταν και το μουσικό μας background. Όταν λοιπόν ένα βράδυ σε ένα μπαράκι βρισκόμαστε τυχαία μαζί με την Αλεξία και ζητά από τον DJ να παίξει το τελευταίο τραγούδι, το «SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND» των PINK FLOYD είπα μέσα μου εδώ είμαστε. Την ίδια στιγμή της είπα ότι ήθελα το επόμενο βράδυ να πάμε για φαγητό.»

Όσο για το αν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν ένιωθε έτοιμη: «Ο Αχιλλέας είναι τώρα τριών ετών και ακόμα να το πιστέψω. Για να είμαι ειλικρινής, όχι δεν ήμουν έτοιμη να γίνω μητέρα. Εδώ που τα λέμε ποιος είναι έτοιμος εάν δεν το ζήσει;»

Δείτε την οικογενειακή φωτογράφησή τους:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS