CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΧαριτίνη Ηλιάδου: «Δεν είμαι τόσο χαζή ώστε να ξαναμπώ στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Χαριτίνη Ηλιάδου: «Δεν είμαι τόσο χαζή ώστε να ξαναμπώ στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Μία βδομάδα μετά την απόφαση του Omega να ρίξει αυλαία στην απογευματινή εκπομπή του «Παρέα mou», η Χαριτίνη Ηλιάδου, τοποθετείται για πρώτη φορά για την κόντρα της με το κανάλι.

Από τη Μαρίνα Χρυσοστόμου

Μ’ ένα δελτίο Τύπου των 37 λέξεων, στις 6.06μ.μ., της περασμένης Παρασκευής, η νέα διοίκηση του Omega, μας ενημέρωνε για την απόφασή της να ρίξει τίτλους τέλους στη νέα απογευματινή εκπομπή του, «Παρέα mou», δικαιολογώντας τη στάση της για το γεγονός ότι η εκπομπή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του καναλιού. «Η διεύθυνση του Omega, ανακοινώνει τον τερματισμό της εκπομπής «Παρέα mou». Η εκπομπή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του καναλιού. Το Omega ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για τη συνεργασία. Σχετικά με τη διαμόρφωση του προγράμματος, θα ενημερωθείτε σύντομα». Η απρόσκοπτη κι αψυχολόγητη στάση της διεύθυνσης του σταθμού έγινε νούμερο ένα στα social media με τους χιλιάδες φαν της παρουσιάστριας να κατακρίνουν τον νέο ιδιοκτήτη του Omega για την απόφασή του να τερματίσει μέσα σε μία νύχτα την απογευματινή εκπομπή του χωρίς προειδοποίηση ή δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία. Η Χαριτίνη Ηλιάδου, εμφανώς απογοητευμένη από τα γεγονότα, θέλησε να «δικαιολογήσει» τη στάση των διοικούντων, χαρακτηρίζοντάς την ως παιχνίδι μεταξύ της εξουσίας ενάντια του δικαίου και του καλού. «Η εξουσία ήταν πάντα ενάντια του δικαίου και του καλού. Γιατί να αλλάξει τώρα; Δεν φταίει ο άνθρωπος, φταίει η εξουσία που για λίγο του θόλωσε το μυαλό και δεν σκέφτηκε το δίκαιο. Μια κακή στιγμή ήταν, δεν μπορεί να χαρακτηρίσει μια κακή στιγμή τον άνθρωπο. Προς Θεού!», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστώντας παράλληλα του συνεργάτες της για την άψογη και άρτια συνεργασία τους. «Νέα πρόσωπα, νέοι άνθρωποι, σεβάστηκαν και πίστεψαν ο ένας τον άλλο. Αυτό μας έδωσε δύναμη να φύγουμε χαρούμενοι, γεμάτοι αξιοπρέπεια και αισιοδοξία για το μέλλον μας. Εγώ πιστεύω ακόμη στους ανθρώπους της ομάδας μου και δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω. Γιατί είναι αξιόλογοι νέοι για το μέλλον αυτού του κόσμου και είμαι περήφανη γι’ αυτούς». Μία βδομάδα, λοιπόν, μετά τα γεγονότα -κι αφού στη θέση της το κανάλι αποφάσισε να προβάλλει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», η Χαριτίνη Ηλιάδου, λύνει τη σιωπή της και μιλά -με υπονοούμενα, για όλα όσα έγιναν το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου.

Ενημερωθήκατε για την πρόθεση του καναλιού να τερματίσει την εκπομπή σας; Σας έγινε κάποια νύξη;

Όλα έγιναν εν αγνοία μας. Δεν είχαμε ιδέα ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν πάρει αυτή την απόφαση. Μας το ανακοίνωσαν μετά το κλείσιμο της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής.

Σε επηρέασε αυτό το γεγονός; Στεναχωρέθηκες;

Κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι πολύ θετική και πιστεύω στα καλύτερα που είναι να έρθουν. Χαίρομαι που στην ομάδα μου είναι μόνο νέα παιδιά που μπορούν άνετα να βρουν κάποια άλλη δουλειά.

Σου έγινε κάποια άλλη πρόταση;

Και να μου έγιναν προτάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τηλεόραση ειδικά για φέτος. Δεν είμαι τόσο χαζή ώστε να ξαναμπώ στα τηλεοπτικά δρώμενα, ειδικά φέτος.

Τι ακολουθεί τώρα; 

Θα ηρεμήσω πρώτα, θα κάνω το μεταπτυχιακό μου, το ραδιόφωνο και μετά βλέπουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS