ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΕλεονώρα και Πηνελόπη Βασιλείου: Τα δίδυμα κορίτσια της «Φαμίλιας» αποκαλύπτονται!

Ελεονώρα και Πηνελόπη Βασιλείου: Τα δίδυμα κορίτσια της «Φαμίλιας» αποκαλύπτονται!

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ «ΦΑΜΙΛΙΑΣ» ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ APLHA ΚΥΠΡΟΥ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Μας διασκεδάζετε τηλεοπτικά τις καθημερινές στη «Φαμίλια», του Alpha Κύπρου. Τι να περιμένει ο τηλεθεατής από τη σειρά; 

Πηνελόπη: Είναι κάτι καινούριο, κάτι που δεν ξανάγινε. Ο Alpha τόλμησε να κάνει κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο, βασισμένο στο ισραηλινό πρότυπο, εμπλουτίζοντας συνεχώς το περιεχόμενο. Είναι ωραίο που όλη η ομάδα απαρτίζεται από νεαρά ατόμα της ίδιας ιδιοσυγκρασίας, με στόχο ένα κοινό αποτέλεσμα. Μια νεανική σειρά που απευθύνεται στον σύγχρονο τηλεθεατή. Τη βλέπουμε κι εμείς, γελάμε και περνάμε όμορφα.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με το κανάλι;

Ελεονώρα: Ήταν πολύ αστείο και τυχαίο. Έψαχναν δίδυμες από την παραγωγή. Στην ισραηλίτικη σειρά παίζουν δίδυμες, αλλά όχι όμοιες. Για την κυπριακή σειρά, έτυχε να μας βρουν και αποφάσισαν να το δοκιμάσουν. Ήταν τυχερό!

Από τα οικονομικά που σπουδάσατε και οι δύο πώς βρεθήκατε στην τηλεόραση και το θέατρο;

Ελεονώρα: Ο μπαμπάς μας ήθελε να είναι σίγουρος για την επιλογή μας και για τις ευκαιρίες που θα είχαμε στο μέλλον. Σκεφτόταν ότι ένα παιδί 17 χρονών είναι αδύνατον να είναι τόσο αποφασισμένο για κάτι, παρόλο που εμείς από τα 5 μας ήμασταν συνέχεια προσκολλημένες με τον χώρο.

Πηνελόπη: Για να είμαι ειλικρινής, τυχαία σπουδάσαμε τα οικονομικά, δεν ξέρω τον λόγο! Το θέατρο σίγουρα ήταν για να γίνει. Είναι και ο μπαμπάς μας ηθοποιός, μεγαλώσαμε με αυτό. Ο ίδιος δεν ήθελε να σπουδάσουμε θέατρο, ακριβώς επειδή ήξερε τις δυσκολίες. Φυσικά, εμείς επιμέναμε.

Άρα, η ενασχόληση σας με το θέατρο άρχισε από μικρή ηλικία;

Πηνελόπη: Όχι ακριβώς. Στο σχολείο δεν ασχολούμασταν με το θέατρο, αλλά κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίναμε δουλειά με τον μπαμπά μας. Πρόβα για έξι ώρες, δύο ώρες κενό στη γιαγιά στη Λευκωσία για να φάμε και να κοιμηθούμε και τη νύχτα παράσταση. Γουστάραμε να είμαστε άπειρες ώρες μαζί του σε αυτό. Θα μπορούσαμε να μέναμε στη Λεμεσό και να παίζαμε με τους φίλους μας. Λάτρευα ακόμα και τη διαδρομή στο αυτοκίνητο!

Ελεονώρα: Ζούσαμε τη ζωή του ηθοποιού από μικρές!

Έχετε συμμετάσχει σε παραστάσεις; Το απολαμβάνετε;

Πηνελόπη: Εννοείται ότι μας αρέσει πάρα πολύ. Εγώ, δούλεψα ως αντικατάσταση στο έργο «Μια γιορτή στου Αλ Νουρί» στον ΘΟΚ στο Στρασβούργο και στο «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», τον δεύτερο χρόνο. Πέρσι, ήμουν στο «Μιστέρο Μπούφο», μετά στα Κύπρια με μία δική μας παραγωγή και τώρα στην «Ευρυδίκη».

Ελεονώρα: Εγώ, ερχόμενη ένα χρόνο μετά από την Πηνελόπη στην Κύπρο, ξεκίνησα με έναν μονόλογο που μου σκηνοθέτησε ο πατέρας μου. Μετά, συμμετείχα στο Θεάτρο Ανεμώνα και το καλοκαίρι στα Κύπρια, στο «Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων» και τώρα στην «Ευρυδίκη». Φέτος, είναι η χρονιά του μαζί, σε θέατρο και τηλεόραση!

Αυτό που λένε για την τηλεπάθεια μεταξύ διδύμων είναι αλήθεια;

Ελεονώρα: Όχι! Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, μόνο με το βλέμμα. Ακόμα και στη δουλειά είναι πολύ πιο εύκολο να συνεργάζομαι με την Πηνελόπη, με ένα άτομο που έχω τόση τριβή και μπορεί να με καταλάβει, αλλά δεν υπάρχει η τηλεπάθεια, η διαίσθηση. Είμαστε δύο πολύ καλές φίλες – αδελφές.

Πηνελόπη: Δεν ξέρω αν υπάρχει, εμείς πάντως δεν το έχουμε. Όντως έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία, που πηγάζει και από το γεγονός ότι μεγαλώσαμε μαζί και αναπτύξαμε μια πολύ έντονη σχέση. Στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, έχουμε κοινούς φίλους, κοινό κοινωνικό πλαίσιο και περιβάλλον, χωρίς όμως να εξαρτόμαστε η μία από την άλλη. Είναι λίγο οξύμωρο το γεγονός ότι ενώ είμαστε μαζί σχεδόν στα πάντα, είμαστε ταυτόχρονα εντελώς ανεξάρτητες.

Πού νομίζετε ότι οφείλεται αυτό;

Ελεονώρα: Είναι η φύση μας έτσι. Δεν ισχύει αυτό που λένε για τα δίδυμα ότι ο ένας δένεται, δεν είναι τόσο ανεξάρτητος και ότι ο άλλος είναι πιο δυνατός. Επειδή η μαμά μας μελετούσε το θέμα και μας παρακολουθούσε στενά, αντιλήφθηκε ότι είχαμε και οι δύο τις προσωπικότητες και τις δυναμικές μας και δεν μπήκε στο τρυπάκι να μας χωρίσει.

Δεν είναι παράξενο να έχεις ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με έναν άλλον άνθρωπο;

Πηνελόπη: Δεν αντιλαμβάνομαι ότι ο απέναντι μου βλέπει δυο όμοια πρόσωπα. Θεωρώ ότι δεν μοιάζουμε καθόλου. Μου κάνει εντύπωση!

Ελεονώρα: Επειδή ο καθένας ερμηνεύει το πρόσωπό του σύμφωνα και με τον εσωτερικό του κόσμο, είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθούμε εμείς οι ίδιες. Κι όταν μας γνωρίσει κάποιος, είμαστε τόσο διαφορετικές, που δεν μπορεί να μας μπερδέψει, ούτε καν από το τηλέφωνο!

STYLING: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ «HOME FOR COOPERATION» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS