ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΈβελυν Καζαντζόγλου: Ο έρωτας, τα πάθη και τα λάθη της

Έβελυν Καζαντζόγλου: Ο έρωτας, τα πάθη και τα λάθη της

Του Τάσου Ευαγγέλου


Είχα την τύχη να την γνωρίσω με το που πάτησε το πόδι της στην Κύπρο, καθώς προσπαθούσε να συνυπάρξει με τα νέα δεδομένα της ζωής της, από τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας στην ηρεμία της Λευκωσίας. Ένα κορίτσι έξω καρδιά που άνετα θα την ήθελες για κολλητή σου. Αυτοσαρκάζεται και μαζί της μπορείς να μιλήσεις για ώρες για ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Μετά από καιρό συναντιόμαστε και πάλι στο The Winery, σε ένα ζεστό και πολύ φιλόξενο χώρο στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας. Έχοντας αφήσει πίσω της το Mr Cyprus, η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα όσα σημάδεψαν την επαγγελματική αλλά κυρίως την προσωπική της ζωή.

Ποια γεύση σου έχουν αφήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ζεις στην Κύπρο;

Το σίγουρο είναι πως δεν είμαι φρικαρισμένη, αντίθετα πολύ ευτυχισμένη. Πιστεύω στο κάρμα και πως όλο και κάποιος καλός άνεμος με έφερε εδώ. Ήρθα για να γίνει κάτι και αυτό έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ζω στο νησί. Έχω την αίσθηση πως θα έρθουν ακόμη πιο όμορφα πράγματα.

Πίστευες πως, τα τελευταία χρόνια που ζεις εδώ, επαγγελματικά θα έκανες όλα αυτά που κάνεις;

Πίστευα πως θα τα έκανα ακόμα πιο σύντομα, απλά ξέρεις συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να προβλέψεις και να υπολογίσεις. Το ήθελα όσο τίποτα άλλο να κάνουμε Mad Awards, Mad Walk και να τα παρουσιάσω και με αυτό το όνειρο ήρθα, δεν στο κρύβω. Ήθελα όμως να αναλάβω και ένα project όπως το Mr Cyprus.

Τι σου έχει αφήσει η εμπειρία σου στο Mr Cyprus, ως οικοδέσποινα;

Πρώτα από όλα να ξέρεις ότι μου λείπει (χαμόγελο). Μου λείπουν τα παιδιά που συμμετείχαν στο show, αν και είχα κρατήσει αποστάσεις για ευνόητους λόγους. Μου λείπουν όλοι όσοι δούλεψαν γι’ αυτή την παραγωγή. Δεν βαρέθηκα στιγμή και το διασκέδασα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι τον τελικό. Μέσα από το Mr Cyprus μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω στον κόσμο ποια είμαι, από πού κρατά η σκούφια μου και ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να τσαλακωθώ. Είτε πήγε καλά, είτε όχι, προσωπικά είμαι ευγνώμων που βρέθηκε μπροστά μου.

1evelin

Πώς θα βαθμολογούσες τον εαυτό σου στο Mr Cyprus;

Δεν είναι άδικο τώρα να βαθμολογεί ένας άνθρωπος τον εαυτό του;

Θεωρείς ότι αντεπεξήλθες καλά σ’ αυτό που κλήθηκες να κάνεις;

Θεωρώ ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα μέσα σ’ αυτό, έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα να κάνω. Σε ένα live μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που ο κόσμος που το παρακολουθεί δεν τα βλέπει. Θεωρώ πως μετά το πρώτο live έδωσα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Δεν θα βαθμολογήσω την Έβελυν ως κοινό, μακάρι να ήμουν κοινό και να καθόμουν στον καναπέ μου και να έτρωγα pop corn. Την όποια μου βαθμολογία την αφήνω στον κόσμο.

Τι είναι αυτό που έφταιξε πιστεύεις και έφερε στο Mr Cyprus αυτά τα χαμηλά νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης;

Προσωπικά είτε τα νούμερα ήταν ψηλά είτε χαμηλά εγώ έδινα κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέφι και η ζωντάνια μου δεν έλειψαν από κανένα live, ανεξάρτητα από τον πίνακα τηλεθέασης. Πραγματικά μπήκα σ’ αυτό το project με όλη μου την καρδιά. Γνώριζα ότι το SIGMA περνά μια περίεργη περίοδο, οπόταν δεν εθελοτυφλούσα πως εμείς θα κάναμε τα extreme νούμερα, αλλά είχα πει στον εαυτό μου και σε όλη την ομάδα της παραγωγής πως όλοι μαζί θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε.

evelin4

Σου έγιναν προτάσεις για κάτι καινούριο στο προσεχές μέλλον;

Υπήρξαν και μάλιστα πολύ καλές προτάσεις και από εδώ αλλά και από Ελλάδα. Μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν και πολύ άμεσες. Παρόλα αυτά μετά από τα project του MAD, ραδιόφωνο και στο καπάκι το Mr Cyprus νιώθω κουρασμένη για κάτι νέο και μάλιστα πολύ σύντομα. Δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα project ντε και καλά για να αποδείξω κάτι, όχι δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Θεωρώ πως από το Σεπτέμβριο όμορφα και ψύχραιμα είναι μια πολύ καλή περίοδος για νέες συζητήσεις και καινούρια πράγματα.

Αρκετοί είναι αυτοί που σε σύγκριναν με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, μιας και είναι η μοναδική παρουσιάστρια στην Κύπρο που κάνει live shows. Ποια η άποψή σου;

Η Χριστιάνα είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και φανταστική στη δουλειά της. Θα ήταν άδικο και για τη Χριστιάνα αλλά και για μένα να μας συγκρίνουν. Θεωρώ ότι είμαστε δυο διαφορετικές προσωπικότητες και προσωπικά τη Χριστιάνα την θαυμάζω, γιατί κάνει μια δουλειά που την κάνει πάρα πολλά χρόνια και την κάνει αξιοπρεπέστατα, γιατί δεν την έχω δει μόνο τηλεοπτικά αλλά την έχω δει και πίσω από τις κάμερες και της το έχω πει κιόλας. Οπόταν ποια σύγκριση; Δεν θέλω να μπω στα πόδια της και νομίζω κανείς δεν θέλει να μπαίνει στα πόδια κανενός. Θεωρώ πως στην κυπριακή τηλεόραση υπάρχει χώρος όχι μόνο για μια Χριστιάνα και μια Έβελυν αλλά για όσους αγαπούν αυτό το επάγγελμα.

Τι λες να αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό και να πάμε σε ένα άλλο κεφάλαιο. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που σε θέλουν ζευγάρι με τον Κυριάκο Πελεκάνο. Τι συμβαίνει μεταξύ σας;

Με τον Κυριάκο κάνουμε παρέα, ο κολλητός και γυμναστής μου ο Μάρκος με γυμνάζει εκεί και είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Κυριάκο, οπόταν αυτόματα όλοι μαζί βγαίνουμε έξω και κάνουμε παρέα. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε από τον ένα, ούτε από τον άλλο η παραμικρή κίνηση. Ήταν από την αρχή πολύ φιλικές οι διαθέσεις και των δυο μας. Όπως και να έχει, με τον Κυριάκο θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα και όπως φαίνεται τα δημοσιεύματα θα συνεχίζουν να λένε τα δικά τους.

evelin6

Αν ήσασταν μαζί θα έβγαινες και να το έλεγες;

Μετά από τόσες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, νομίζω πως ναι, θα έβγαινα και θα το έλεγα.

Θα μπορούσες να τον δεις ερωτικά; Έχει ο Κυριάκος το πακέτο του άντρα που εσένα προσωπικά σε ελκύει;

Ο Κυριάκος έχει κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να με κάνουν να τον δω διαφορετικά πέρα από το φιλικό αλλά έχει και κάποια άλλα που με κρατάνε σε απόσταση. Όταν τον γνώρισα, προσωπικά ήμουν σε μια φάση που είχα βάλει μπροστά στα ερωτικά μου έναν τοίχο. Οι φίλοι για μένα είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου και έχω άντρες φίλους. Ο Κυριάκος είναι ένας από αυτούς.

Πιο πάνω μίλησες για έναν τοίχο που έβαλες στα ερωτικά σου. Τι το προκάλεσε όλο αυτό;

Τίποτα δεν προηγήθηκε, απλά είχα αναλάβει πολλά project μαζί,  άρα όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα υπήρχε χώρος να δώσω όλα αυτά που εμένα προσωπικά με γεμίζουν σε μια σχέση και σε έναν άνθρωπο. Θα ήταν άδικο να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου και να με περιμένει πότε εγώ θα έβρισκα λίγο χρόνο για εκείνον. Γι’ αυτό αν θέλεις αποστασιοποιήθηκα συνειδητά και πιστεύω ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Είμαι από τις γυναίκες που θέλει όταν έχει κάτι στη ζωή της να βιώνει τη σχέση και τη συντροφικότητα στο μέγιστο βαθμό.

Αυτή την περίοδο ο τοίχος που έβαλες στα ερωτικά σου εξακολουθεί να υπάρχει ή τον έχεις ρίξει;

Νομίζω έχω χαλαρώσει από όλα αυτά (χαμόγελο).

Στην όλη πορεία σου στο χώρο των media αλλά και του modelling, έπεσες θύμα ανήθικων προτάσεων;

Δόξα τω Θεώ όχι, ίσως γιατί με φοβούνται και ξέρουν πως μπορώ να δαγκώσω λαιμό επί τόπου. Δεν μου έγιναν γιατί και εγώ η ίδια ως γυναίκα δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν για να μου κάνει μια τέτοια πρόταση.

Ένας άντρας για να σε κερδίσει, τι πρέπει να έχει;

Καλώς ή κακώς έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, έχω μάθει να είμαι από πολύ μικρή ανεξάρτητη και όλο αυτό μου έχει δώσει μια άνεση ότι μπορώ να κάνω τα πάντα μόνη μου. Θέλω λοιπόν ο άντρας που θα έχω απέναντί μου να μου λέει: «Ό,τι και να γίνει είμαι εγώ εδώ για σένα, αναλαμβάνω εγώ. Εσύ ξεκουράσου». Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στα υλικά πράγματα αλλά σε όλα εκείνα που εμένα θα με γεμίζουν στο μέγιστο και θα με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη.

Πιστεύεις ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα λανθασμένες ερωτικές επιλογές;

Δεν θεωρώ πως έχω κάνει λανθασμένες επιλογές. Απλά μεγαλώνοντας αλλάζουν και τα θέλω σου και οι ανάγκες σου. Πιο μικρή αλλιώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αλλιώς ζεις και πορεύεσαι.  Όσο μεγαλώνουμε, σιγά – σιγά κατασταλάζουμε στο τι πραγματικά θέλουμε. Κάνοντας λοιπόν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, σου λέω πως όλες οι επιλογές που έκανα τότε ήταν σωστές για την εκάστοτε χρονική στιγμή που έγιναν.

Έχεις μηδενίσει άφοβα το κοντέρ για έναν έρωτα;

Ναι το έχω κάνει, με την έννοια ότι δεν συγχώρεσα το λάθος. Το μετάνιωσα μεν αλλά και πάλι κοιτάζοντας πίσω αυτή τη στιγμή κακώς το μετάνιωσα τότε. Θεωρώ πως για εκείνη τη χρονική περίοδο ορθά έπραξα. Αν μιλάμε για λάθη, πιστεύω αυτό ήταν το μεγαλύτερο, το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρξα πολύ παρορμητική.

Είσαι ερωτευμένη;

Όχι, αν και θα ήθελα να σου πω την αλήθεια να ζήσω κάτι όμορφο που θα με συμπληρώνει.

 

evelin2

Ο ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΟΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ MARKS & SPENCER ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ THE WINERY WINE BAR & CELLAR ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS