ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΦώτης Γεωργίδης: Δεν νομίζω να συνεχιστεί για 3η σεζόν το «Κάμπινγκ»

Φώτης Γεωργίδης: Δεν νομίζω να συνεχιστεί για 3η σεζόν το «Κάμπινγκ»

Η επιτυχία του «Κάμπινγκ» και ο λόγος που αισθάνεται δικαιωμένος. Ο Φώτης Γεωργίδης είναι ξεκάθαρος για το τι θέλει να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

Η τηλεθέαση του «Κάμπινγκ» έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πόσο σε χαροποιεί; 
Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό, ταυτόχρονα, όμως, είναι τόσες πολλές οι έγνοιες που έχω, που δεν υπάρχει στη διάθεση μου χρόνος για να αναλύσω αν ένα επεισόδιο έγραψε ή όχι. Στη ζωή μου δεν υπάρχει μόνο το «Κάμπινγκ» αλλά και η οικογένεια μου. Με το γράψιμο, το παίξιμο, το μοντάζ και τις ώρες που αφιερώνω για τη σειρά, δεν μένει πολύς χρόνος για να χαρώ όσο πρέπει την επιτυχία μου και να είμαι φουλ συγκεντρωμένος στην οικογένεια μου.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος για το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα;
Φουλ δικαιωμένος. Και δέστε το ως μικρή συμβουλή προς τους νεότερους.  Όταν πιστεύεις κάτι πρέπει να το στηρίζεις μέχρι τέλους. Όσες πόρτες κι αν κλείσουν, πάντα θα υπάρχει ελπίδα για καινούριες ευκαιρίες. Αυτό συνέβη σε μένα.

Δηλαδή;
Με χαροποιεί ιδιαίτερα που, μετά από χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να ζωντανέψω όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου που, όσο κι αν σε κάποιους φαινόταν παρατραβηγμένο ή άκυρο, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος της Κύπρου είναι πιο μπροστά και έτοιμος να δεχθεί καινούρια πράγματα και να μην τρώει ξαναζεσταμένες σούπες.

Camping Sample

Πώς καταφέρνεις να εξελίσσεις τις ιστορίες σου χωρίς να κάνουν κοιλιά;
Ίσως επειδή, ως τηλεθεατής, δεν μου αρέσει να βλέπω κοιλιές. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο στωικός. Ό,τι φεύγει από τα χέρια μου, πρέπει να ικανοποιεί πρώτα έμενα και ύστερα να βγαίνει στον αέρα.

Η αντίθετη άποψη σε ενδιαφέρει;
Πολύ. Αφουγκράζομαι την άποψη του καθενός. Ακούω τα σχόλια. Διορθώνω τα λάθη μου. Από τη στιγμή όμως που όλα ήταν τόσο ξεκάθαρα από την αρχή στο μυαλό μου, ακόμα και πέρσι που η σειρά δεν είχε τόση μεγάλη απήχηση όσο φέτος, κάνω αυτό που ορίζει το μυαλό και η καρδιά μου. Παλιότερα μού άρεσε να αρέσει στον κόσμο αυτό που έκανα. Με το «Κάμπινγκ» λειτουργεί ακριβώς το αντίθετο. Σημασία έχει να ξέρω εγώ αν αυτό που παράγω είναι καλό ή κακό προϊόν. Υπήρξαν φορές που αποθέωναν επεισόδια μου, ενώ εγώ ήξερα ότι ήταν μέτρια.

Αποκάλυψε μου κάτι. Θα συνεχίσετε και 3η σεζόν;  
Όχι, δεν νομίζω να συνεχιστεί. Αισθάνομαι ότι πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο της. Εκτός κι αν προκύψει εκείνη η ιδέα που θα με πείσει να δώσω συνέχεια στην ιστορία. Δεν μπορώ να πιέζομαι να γράφω απλά για να γράφω. Και τώρα, τη δεδομένη στιγμή, υπάρχει πολύ υλικό που πρέπει να αναπτύξω, το οποίο, δεν θέλω να το ξεχειλώσω απλά και μόνο για να πάει 3η σεζόν.

Ελεύθερα, 5.12.2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS