CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Αναστασία Δρακά αποκαλύπτει αθέατες πτυχές της ζωής της

Η Αναστασία Δρακά αποκαλύπτει αθέατες πτυχές της ζωής της

Είναι µια απο τισ πιο ωραιες παρουσίες που κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστηµα στο πλατό του «DanSing For You 5». Η ίδια αποκαλύπτει αθέατες πτυχές της ζωής της και απαντά στις φήµες που τη θέλουν ζευγάρι µε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Του Τάσου Ευαγγέλου

Έχει ένα απίστευτο γυναικείο τσαμπουκά που σε κερδίζει με τη μία. Οι όποιες άμυνες που έχτισε μέσα της όλα αυτά τα χρόνια εξαφανίζονται καθώς κοιταζόμαστε στην κουβέντα απάνω. Συναντώμαστε στην παλιά Λευκωσία και με χαλαρή διάθεση αρχίζει να μου εξιστορεί όλα όσα σημάδεψαν το παρελθόν της αλλά και όλα όσα ζει τώρα.

Σε τι φάση σε πετυχαίνω;
Είμαι σε μια πάρα πολύ όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής μου. Είμαι αλήθεια, πάρα πολύ καλά.

draka4
Κι όλα αυτά συμβαίνουν από το Σεπτέμβριο που σε έχουμε στο νησί μας;
Όλα αυτά ξεκίνησαν από πέρσι για να είμαι ειλικρινής, λόγω του «Μπρούσκο» και ήρθε φέτος και το «DanSing 5». Όμορφα πράγματα που γέμισαν το χρόνο μου δημιουργικά. Για να καταλάβεις εγώ ήρθα στο νησί εξαιτίας του Θεοχάρη Ιωαννίδη και του «Dancing With The Stars». Κάναμε τις πρόβες στην Κύπρο και χορεύαμε στην Ελλάδα. Από χορό σε κρασί το πάω εγώ όπως καταλαβαίνεις (χαμόγελο).
Και δεν μου λες, προσαρμόστηκες στην Κύπρο, σου αρέσει που βρίσκεσαι εδώ;
Για να είμαι ειλικρινής ζορίστηκα λίγο. Είχα περάσει κατάθλιψη από το Σεπτέμβριο που ήρθα πια μόνιμα μέχρι τον Οκτώβριο, τύπου «Χριστέ μου γιατί είμαι εδώ;». Είναι η αλλαγή, μακριά από φίλους, οικογένεια και όλα αυτά τα σχετικά. Αισθανόμουν ξένη μεταξύ ξένων, αλλά όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν γιατί πλέον έχω αρχίσει να συνηθίζω το νησί και μου αρέσει.
Πώς προέκυψε ο ρόλος σου στο Μπρούσκο;
Ξεκίνησε αρχικά ως ένας γκεστ ρόλος, ήμουν διστακτική στην αρχή, θυμάμαι που είχα πει στον Αντρέα Γεωργίου που μου έκανε την πρόταση ότι είναι τρελός (χαμόγελο). Από γκεστ ο ρόλος των δέκα επεισοδίων έγινε μόνιμος και νομίζω τώρα πια μου ταιριάζει.
Πόσο κοντά σου είναι ο ρόλος της Άννας Μερετάκη;
Είμαι εγώ, αλήθεια υποδύομαι τον εαυτό μου, τι άλλο να σου πω (Γέλιο).
Θέλω να σε πάω χρόνια πίσω και να μου πεις πώς μπήκε ο χορός στη ζωή σου;
Σε ηλικία πέντε ετών, κάπου εκεί νομίζω. Αρχικά ξεκίνησα με παραδοσιακούς χορούς του Δήμου.
Είχα την εντύπωση ότι ξεκίνησες με μπαλέτο όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας σου.
Όχι, ήμουν πολύ νευρικό παιδί για να έκανα μαθήματα μπαλέτου (χαμόγελο). Όπως και να έχει, σε ηλικία δέκα χρόνων και μετά από ένα τραγικό συμβάν που σημάδεψε την οικογένειά μου, όταν σκοτώθηκε ο αδερφός της μαμάς μου, έψαχνα τρόπο διαφυγής για να κάνω κάτι διαφορετικό. Έτσι πάω σε μια άλλη σχολή χορού για να μάθω hip hop. Η πρώτη μέρα στη σχολή ήταν καρμική θα έλεγα, γιατί με το που πάτησα το πόδι μου εκεί, αντίκρισα ένα ζευγάρι να κάνει προπόνηση για αγώνες χορού λάτιν και παθαίνω σοκ. Από τα δέκα μου χρόνια μέχρι και τώρα στα 26 μου χρόνια χορεύω λάτιν. Ο χορός να ξέρεις, μου άλλαξε τη ζωή.
Σε ποια σημεία ο χορός σου άλλαξε τη ζωή;
Σε όλα, από το γεγονός ό,τι έχω μάθει να κάνω πολλή υπομονή, μιας και έχω να κάνω με μικρά παιδιά αλλά και με μεγάλα ενίοτε. Ξεσπάω στο χορό, είναι ενέργεια, είναι τα πάντα.

draka5
Από το «Dancing With The Stars» βρέθηκες στο «DanSing For You 5»…
Κοίτα σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκρίνω τις παραγωγές. Χωρίς να σημαίνει πως δεν ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία στο «DanSing For You 5» και με τον Κρίστοφερ Γεωργίου που είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε μέσα από το «Μπρούσκο». Ήταν πραγματικά μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και για να σου είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αποχωρήσουμε οικειοθελώς. Είναι πολύ διαφορετικό να φεύγεις γιατί σε διώχνει ο κόσμος, γιατί κουράστηκες και άλλο να λες φεύγω από μόνος μου. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να παρατάω τα όπλα. Απλά για όσο κράτησε το ταξίδι μας ήταν πάρα πολύ όμορφο.
Προσωπικά σε τι φάση σε πετυχαίνω;
Αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για τα προσωπικά μου -το θεωρώ ανώριμο, χαζό να μιλά ο καθένας για τα προσωπικά του γενικά- παρόλα αυτά είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι καλά και αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει.
Γιατί το θεωρείς «ανώριμο» και «χαζό» να μιλά κανείς για τα προσωπικά του;
Δεν υπάρχει λόγος να μιλάς για αυτά. Το γεγονός ότι είσαι καλά, έχεις τη δουλειά σου και υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι άνθρωποι που σε κάνουν να χαμογελάς, αρκεί πιστεύω.
Παρόλα αυτά, κατά καιρούς, σου έχουν χρεώσει για συντρόφους πάρα πολύ ωραίους άντρες.
Τιμή μου και τιμή τους. (Γέλιο)
Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Με τον τελευταίο μάλιστα τα δημοσιεύματα οργιάζουν πως είστε ζευγάρι.
Με τον Θεοχάρη είμαστε πάρα πολύ καλά φιλαράκια, η σχέση που έχουμε θεωρώ ότι είναι καρμική, άσε που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μπορεί να την αναλύσει. Από εκεί και πέρα για ένα φιλί που δώσαμε γράφτηκαν τόσα τι να πω, οι φίλοι φιλιούνται, όχι οι εχθροί. Όσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Το θεωρώ τελείως κατινίστικο κάθε που θα βγει ένα δημοσίευμα να βγαίνει η κάθε Δρακά να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Στον έρωτα πώς λειτουργείς, είσαι παρορμητική;
Στον έρωτα είναι μέχρι να μου βρεις το κουμπί και όχι απαραίτητα να ψάξεις να το βρεις, αλλά αυτό το μαγικό άγγιγμα που σε κάνει να τρελαίνεσαι και να θέλεις να είσαι μαζί του. Ένας άνθρωπος μπορεί να μου βγάλει στην επιφάνεια την άγρια πλευρά μου, αλλά μπορεί και να μου βγάλει την πιο ευαίσθητη εκδοχή μου, να θέλω να είμαι γατούλα στη σχέση. Αυτό λειτουργεί όπως σου είπα ανάλογα με το τι ένστικτα θα σου ξυπνήσει ο άλλος που έχεις απέναντί σου. Συμβιβάζομαι στον έρωτα γιατί θέλω να είμαι καλά και ήρεμη.

Για να σε κερδίσει ένας άντρας τι πρέπει να έχει;
Να ξέρεις πως ποτέ δεν με ενδιέφερε η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα. Αντίθετα με ελκύει η αύρα του άλλου, θέλω όταν τον έχω απέναντί μου να παίρνω κάτι θετικό, είτε αυτό προέρχεται από το βλέμμα, από την ομιλία, από το χαμόγελό του, από οτιδήποτε. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ, ούτε τα λεφτά, ούτε η δύναμη που είχε ένας άντρας γιατί έμαθα να είμαι από πολύ μικρή κυρίαρχος του εαυτού μου. Βασίζομαι σε μένα και μόνο σε μένα και δεν εξαρτώμαι από κανένα πορτοφόλι. Σε πρώτη φάση αυτό που θα ήθελα για να με προσεγγίσει είναι ο όμορφος τρόπος.

Ο τρόπος που μιλάς και εκφράζεσαι, φανερώνει ένα κορίτσι γεμάτο τσαμπουκά. Το φλερτ το δέχεσαι;
Ναι καλέ, υπάρχει άνθρωπος που να μην το δέχεται;
Ανήθικη πρόταση έχεις δεχτεί στο χώρο σου;
Ανήθικη δεν θα το έλεγα ακριβώς αλλά πήγαινε εκεί που δεν ήθελα εγώ. Αυτόματα κόβεται γιατί πολύ απλά εγώ δεν λειτουργώ μ’ αυτόν τον τρόπο.
Υπήρξε άντρας που να σε έφερε ερωτικά σε δύσκολη θέση;
Ναι, υπήρξε μια τέτοια περίπτωση. Επέλεξα να αποχωρήσω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι, τι δέχομαι, τι σέβομαι και πώς λειτουργώ στη ζωή μου. Δεν θα περνούσα ποτέ από ένα «κρεβάτι» για να πετύχω κάποιο στόχο. Δεν είναι του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου.
Είσαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων;
Είχα μακροχρόνια σχέση η οποία κράτησε έξι χρόνια, από τα 17 μου, με κάποιον αρκετά μεγαλύτερό μου. Όταν όμως επέλεξα να το σταματήσω, ήθελα να μείνω μόνη μου -όχι για να μαζέψω εμπειρίες, όλα αυτά είναι σαχλαμάρες- αλλά για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Όταν βγήκα από αυτή τη σχέση ήταν λες και ξαναγεννήθηκα.

draka3

Πόσο καιρό τώρα είσαι single;
Κοντά στα τρία χρόνια (χαμόγελο). Δεν τα λες και λίγα αλλά μου αρέσει έτσι όπως είναι η ζωή μου. Άμα είναι να έρθει μια σχέση στη ζωή σου θα έρθει, δεν μπορείς να την αποφύγεις.
One night stand έχεις κάνει;
Όχι δεν έχω κάνει!
Αισθάνομαι ότι μέσα σου έχεις χτίσει έναν τοίχο, κάνω λάθος;
Ναι, είναι αλήθεια αυτό, είναι η άμυνά μου.

Άμυνα από τι;
Επειδή είμαι ευαίσθητη, χτίζω άμυνα γιατί δεν μου αρέσει να με βλέπει ο άλλος να κλαίω, δεν μου αρέσει να με βλέπουν ευάλωτη. Έτσι προσπαθώ να βάζω μπροστά ένα πλέγμα, έναν τοίχο έτσι ώστε να μην με καταβάλουν πράγματα και καταστάσεις.

Ποιο το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στον έρωτα;
Θα σου πω το εξής: μέχρι τώρα δεν έχω ερωτευτεί στη ζωή μου.

Και τα έξι χρόνια σχέσης που είχες τι ήταν;
Ήταν ένας ενθουσιασμός και αυτή η στοργή και η ασφάλεια που μου παρείχε ένας πολύ μεγαλύτερος άντρας. Αλλά έρωτας δεν ήταν!

Πόσα χρόνια δηλαδή μεγαλύτερος;
Έντεκα χρόνια.
Γυναίκα σε έχει φλερτάρει;
Ναι μου συνέβη και αυτό (χαμόγελο).

Πώς αντέδρασες;
Ένιωσα πάρα πολύ άβολα, αλλά ευγενικά πάντα και με τον τρόπο μου έδωσα να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρομαι.
Στον έρωτα ζηλεύεις;
Ναι, άστα στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζηλεύω μέχρι και τη σκιά μου. Τώρα πια νομίζω έμαθα να το κοντρολάρω όλο αυτό.
Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι από τη ζωή σου;
Νομίζω δεν θα άλλαζα κάτι, γιατί όσες εμπειρίες είχα μέχρι τώρα είναι αυτές που με έκαναν ό,τι είμαι σήμερα. Και μου αρέσει αυτό που είμαι. Το μόνο πράγμα που ίσως θα άλλαζα ήταν το γεγονός να μην είχα κρατήσει τόσα χρόνια τη σχέση που είχα στη ζωή μου και σε τόση μικρή ηλικία αλλά κι αυτό πάλι αμφιταλαντεύομαι, γιατί όπως και να το κάνουμε υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Τι ονειρεύεσαι;
Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα πετύχω όλα όσα έχω μέσα στο κεφάλι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα να δημιουργήσω και εγώ μια όμορφη οικογένεια όπως είναι η δική μου.

Επιμέλεια: Stelios F. Stylianou (D-Tales)
Μακιγιάζ – Μαλλιά: Βαλεντίνο Νικολάου
Ευχαριστούμε θερμά το Gym στη Λευκωσία για τη φιλοξενία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS