ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛούης Πατσαλίδης: «Δεν είμαι σύμβουλος προγράμματος του Σίγμα»

Λούης Πατσαλίδης: «Δεν είμαι σύμβουλος προγράμματος του Σίγμα»

Τις φήμες ότι είναι ο νέος σύμβουλος προγράμματος του Σίγμα διαψεύδει στο Tv Μανία ο Λούης Πατσαλίδης.

Του Μαρίνου Νομικού

Μα τι ακούμε; Σε έχρισαν σύμβουλο προγράμματος του Σίγμα; Είπαμε ότι είναι απελπισμένοι εκεί στον Δία αλλά όχι και τόσο.
Κανένας δεν είναι απελπισμένος στον ΔΙΑ, όπως ο κάθε άνθρωπος, ομάδα, κτλ κτλ έχει τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Εμείς αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε, εκτιμούμε και ετοιμαζόμαστε για να ξαναπάρουμε τα πάνω μας. Και το σύμβουλος προγράμματος δεν είναι καθόλου έτσι όπως ακούστηκε και γράφτηκε.Απλά ζητήθηκε από το κανάλι στην ομάδα του Αβλαβές, να πάρουμε κάποιες προτάσεις – εισηγήσεις για πιθανά ψυχαγωγικά προγράμματα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν από το Σεπτέμβρη.

Όμως έτσι όπως δόθηκε στη δημοσιότητα, σχηματίζεται μια διαφορετική εικόνα….
Δεν φταίω εγώ γι’ αυτό. Ξέρεις πώς γίνονται αυτά τα πράγματα, ο ένας μεταφέρει στον άλλο κάτι και ο άλλος που το μεταφέρει παρακάτω προσθέτει και ένα κομμάτι σαν το «Σπασμένο Τηλέφωνο» που προβάλλεται καθημερινά στο Σίγμα, στις 6:30 το απόγευμα. Ας με έπαιρναν ένα τηλέφωνο να τους έλυνα όλες τους τις απορίες!

Ακόμα κι έτσι, πότε λες θα μάθει επιτέλους το Σίγμα να μην τοποθετεί στη διεύθυνση προγράμματος ανθρώπους που γράφουν σειρές ή έχουν ήδη εκπομπές; Υπάρχει κι ένα ασυμβίβαστο ξέρεις.
Δεν θα κάνω εγώ κάποια εκπομπή, εμείς θα πάρουμε κάποιες ιδέες μόνο, το κανάλι έχει και διευθυντή και αρμόδια τμήματα που θα κρίνουν τι είναι καλό και τι όχι! Αν μια εκπομπή είναι καλή και θα προσθέτει στο σταθμό είναι περισσότερο από καλοδεχούμενη. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν, ξέρω όμως ότι μαθαίνουμε από τα όποια λάθη και προχωράμε.

Μιλώντας για εκπομπές, πώς αισθάνεσαι ως ο παρουσιαστής του μοναδικού προγράμματος του καναλιού που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση;
Δεν το βλέπω έτσι και ούτε θα με ακούσεις να πω ποτέ η δική μας εκπομπή είναι η καλύτερη και με τα πιο υψηλά νούμερα. Τα πόδια μας είναι καλά στερεωμένα στη γη όλων στην ομάδα γιατί όσο δύσκολο είναι να ανέβεις τόσο εύκολο είναι να πέσεις!

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα, standup comedy, τηλεόραση, ραδιόφωνο, «σύμβουλος», host διαφόρων εκδηλώσεων, αλήθεια δεν νιώθεις ότι πας για γρήγορο κάψιμο;
Το σύμβουλος το ξεκαθαρίσαμε πιο πάνω. Δεν νομίζω να εκτίθεμαι όπως το θέτεις αφού τηλεόραση κάνω 1 χρόνο μόνο, όσον αφορά την παράσταση φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε κάθε φορά για να είμαστε φρέσκοι και στην επικαιρότητα!

Είσαι από εκείνους που φεύγουν στο peak ή περιμένουν να τους κόψουν λόγω έλλειψης τηλεθεατών;
Όπως είπα ένα χρόνο έχει που κάνω τηλεόραση και δεν έφτασα ακόμα ούτε στο ένα ούτε στο άλλο! Αλλά νομίζω θα έφευγα στο peak!

Αληθεύει ότι η πλάκα παύει να έχει πλάκα όταν γίνεται δουλειά;
Για τη δική μας ομάδα δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Βλέπεις τον εαυτό σου στα 45 του να κάνει ακριβώς τις ίδιες καφρίλες; Νιώθεις ότι το χιούμορ έχει ηλικιακό περιορισμό ή ημερομηνία λήξης;
Ναι το standupcomedy δεν έχει όριο ηλικίας. Και ναι θα ήθελα να είμαι έτσι όχι μόνο στα 45 αλλά και στα 65 και στα 85 και στα χμ….105!

Και κάτι τελευταίο: Η σάτιρα πρέπει να έχει όρια; Πρόσεξε, είναι «ναι» ή «όχι» ερώτημα. Ούτε «ναι μεν αλλά…», ούτε «εξαρτάται». Ναι ή όχι, με επιχείρημα…
Έχω απαντήσει πολλές φορές αυτό το ερώτημα και θα επαναλάβω ότι η σάτιρα δεν έχει όρια! Όρια βάζει εκείνος που κάνει τη σάτιρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS