CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΜαρία Ιωάννου: «Στην αρχή παθιάζομαι και μετά επιστρατεύω τη λογική»

Μαρία Ιωάννου: «Στην αρχή παθιάζομαι και μετά επιστρατεύω τη λογική»

H Μαρία Ιωάννου μιλάει στο Down Town για τη νέα στροφή στην καριέρα της και την εκπομπή της στον Kiss 89.0. Αν και ασχολήθηκε παλιότερα με το ραδιόφωνο σε ερασιτεχνικό επίπεδο πλέον έχει πέσει στα βαθιά και της αρέσει.

Σε απολαμβάνουμε στη νέα σου εκπομπή στον Kiss 89.0. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Μου έγινε μια πρόταση να κάνω ένα δοκιμαστικό και μάλλον τους άρεσε, οπόταν ήρθε και η συνεργασία! Πρέπει να πω πόσο ζεστά με αγκάλιασαν στο συγκρότημα «Ο Φιλελεύθερος», και κυρίως στον Kiss FM, καθώς και στους ραδιοσταθμούς Sfera και Active, με τους οποίους, ουσιαστικά, μας χωρίζει μια πόρτα. Ο Frank Ferre, που είναι υπεύθυνος του σταθμού, μου πρόσφερε απλόχερα όποια βοήθεια χρειάστηκα και γενικά, υπάρχει ένα κλίμα χαράς και φιλίας.

Έχεις ξανασχοληθεί με το ραδιόφωνο;
Έχω ασχοληθεί πολύ παλιά, όταν ήμουν στην εφηβεία, σε τοπικούς σταθμούς στη Λεμεσό. Ήταν, δηλαδή, κάτι σαν το «Βασικά… Καλησπέρα σας»! Όταν ακόμα η τεχνολογία ήταν στη φάση της κασέτας. Από τότε άλλαξαν αρκετά τα πράγματα!

Ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική;
Την ακούω! Τη μουσική εννοώ! Μου ανεβάζει τη διάθεση, όπως κάθε ανθρώπου, νομίζω. Υπάρχουν, βέβαια, και κομμάτια που δεν ανεβάζουν μόνο τη διάθεση, αλλά και την ψυχή.

Προτιμάς ξένα ή ελληνικά ακούσματα;
Και τα δύο, αλλά όχι τα πολύ σύγχρονα. Συνήθως, ακούω μουσική από τα 80’ς και μετά. Μπορεί να ακούσω από κλασική μουσική, μέχρι ροκ και ρεμπέτικα. Δεν ξεχωρίζω είδος, ξεχωρίζω κομμάτια. Κυρίως, στηρίζομαι στον στίχο. Θέλω να μπορώ να ταυτιστώ με τον στίχο.

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη της Μαρίας στο Down Town που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Απριλίου μαζί με τον «Φ»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS