CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΜαριέλλα Σαββίδου: Φωτογραφίζεται στην Κύπρο και μιλά για τη ζωή της στην...

Μαριέλλα Σαββίδου: Φωτογραφίζεται στην Κύπρο και μιλά για τη ζωή της στην Αθήνα! (εικόνες)

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός έκλεψε λίγο χρόνο από τις παραστάσεις του μιούζικαλ «Mamma Mia!» και έδωσε συνέντευξη στο HELLO! Κύπρου και στη Νατάσσα Γεωργίου.

Η ηθοποιός μίλησε για για τη δουλειά της, τις ευαισθησίες της και για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα.

Για την κατάσταση στον χώρο εργασίας της η ηθοποιός δήλωσε:

«Σίγουρα, επικρατεί μια δύσκολη κατάσταση στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί άνεργοι, πολλοί άνθρωποι που δεν πληρώνονται. Είμαι και στεναχωρημένη για το τι συνέβη στο Mega Ελλάδος, γιατί αυτό ήταν το κανάλι που με ανέδειξε. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι πέραν από εμάς, που είμαστε μπροστά από την κάμερα, υπάρχουν εκατοντάδες άτομα πίσω από τις κάμερες, που αναλαμβάνουν να βγαίνουμε εμείς κουκλίτσες, με σωστό συντονισμό, με φωτισμό, με κείμενα. Μακάρι να βρεθούν λύσεις. Το εύχομαι ολόψυχα. Καλά να είμαστε όλοι, να υπάρχουν δουλειές, να εξελίσσονται τα πράγματα, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη.»

Όσο για το αν ένιωσε ποτέ μόνη στην Ελλάδα, όπου ζει τα τελευταία χρόνια απάντησε:

«Δεν ένιωσα καθόλου μόνη μου. Έχω και μια μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, που είναι πολύ όμορφη. Όλα αυτά που βίωσα και βιώνω, μου έτυχαν σε μία περίοδο που δεν ήμουν ένα ανώριμο μωρό και μπορούσα να τα διαχειριστώ. Τώρα στη Θεσσαλονίκη, περπατώ στο δρόμο, με πλησιάζει ο κόσμος και μου μιλά για την Εθνική Ελλάδος και για το μιούζικαλ. Είναι τόσο φανταστικοί άνθρωποι, φιλόξενοι, ανοικτόκαρδοι, με έχουν σκλαβώσει. Αυτό το διάστημα, δηλώνω Σαλονικιά! (Γέλια).»

Δείτε τη φωτογράφησή της που έγινε στο Moon Cocktail Bar στη Λευκωσία:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS