CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣMatthew Zorbas: Τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και η επιτυχία του...

Matthew Zorbas: Τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και η επιτυχία του στο Λονδίνο

Ο νούµερο ένα blogger στο Ηνωµένο Βασίλειο, βραβευµένος ως ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο και µε τον λογαριασµό του στο Instagram να µετρά πάνω από 100 χιλιάδες followers!

Του Νικόλα Χριστοφή

Η τεχνολογία λένε πως φέρνει τον κόσμο πιο κοντά! Δεν θα μπορούσα να αμφισβητήσω αυτή την ιδιότητά της, μιας και πριν από λίγες ημέρες είχα τη χαρά να μιλήσω μέσω skype με τον Μr Gentleman Blogger, τον Matthew Zorpas. Τον Κύπριο που το αγγλικό Esquire χαρακτήρισε ως τον 2o πιο καλοντυμένο άντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το GQ Taiwan κατέταξε στους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο. Αν με ρωτούσε κανείς πώς θα τον χαρακτήριζα μετά τη συνομιλία μας, θα απαντούσα απλώς ειλικρινή, πρόθυμο και ευδιάθετο.

Ο Matthew θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία. Κατέχει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και Μεταπτυχιακό στον τομέα των «Global Media» από το London School of Economics. Διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια στην Αγγλία όπως, το Istituto Marangoni και το Winchester School of Arts, τα μαθήματα «luxury management» και «digital communications».

Τον Ιούλιο του 2012, ο Matthew Ζοrpas αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του blog, «Τhe Gentleman Blogger». Η μεγαλύτερη εμμονή του, είναι τα κοστούμια και μάλιστα δηλώνει «δεν θυμάμαι να έχω στην γκαρνταρόμπα μου casual ρούχα!». Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως είναι το πρόσωπο πίσω από πολλά επιτυχημένα ονόματα. Ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της Vivienne Westwood και του Saatchi and Saatchi, advertising agency, δούλεψε για το Britain’s Next Top Model αλλά και το Βritish Fashion Council που είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση της εβδομάς μόδας του Λονδίνου. Αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη δική του συλλογή από αντρικά accessories, ενώ μεγάλη εταιρία στο χώρο της ομορφιάς του πρότεινε ήδη να λανσάρει ανδρική σειρά περιποίησης, με την υπογραφή του. Επιπλέον, είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της εταιρίας αυτοκινήτων Mini στο Λονδίνο, για το 2016 και Coach UK ambassador. Σήμερα απασχολεί 4 άτομα στο blog του, μοιράζεται τις εμπειρίες του σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα δίνει συμβουλές σε διάφορες εταιρίες.

matthew-3(3)

Matthew, τι ακριβώς κάνει ένας blogger;
Όταν πρωτοξεκίνησα το blog ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τα blogs ήταν αν θέλεις, μια online πλατφόρμα όπου ο κάθε ένας προέβαλλε τον εαυτό του. Τα τελευταία τρία χρόνια ωστόσο, τα blogs απέκτησαν ένα πιο επιχειρηματικό χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι τα brands επενδύουν χρήματα σε αυτό τον τρόπο διαφήμισης. Ένας blogger σήμερα είναι πολύ πιο δημιουργικός, συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με τις ικανότητες και δεξιότητές του, καταφέρνοντας να επικοινωνεί με το κοινό που τον ακολουθεί. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρουσιάζει τον εαυτό του και τις στυλιστικές του ικανότητες, στα διάφορα μέσα επικοινωνίας και ψηφιακές πλατφόρμες.

Ποιο είναι το μυστικό που κάνει έναν blogger να φτάσει τόσο ψηλά όπως εσύ;
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό για την επιτυχία. Θα έλεγα ότι η πρωτοτυπία σε αυτό που κάνεις με το σωστό timing μπορούν να σε πάνε αρκετά ψηλά. Δεν πιστεύω καθόλου στην τύχη. Το δυσκολότερο πράγμα βεβαίως, είναι να διατηρήσεις αυτή την επιτυχία.

Έχεις πετύχει πολλά στο διάστημα αυτό, που βρίσκεσαι εκτός Κύπρου, ενώ ακόμα είσαι σε πολύ νεαρή ηλικία. Πώς προέκυψε όλο αυτό, σε παρότρυναν φίλοι, οι σπουδές ή κάτι άλλο για να ξεκινήσεις το blog;
Φίλοι από το πανεπιστήμιο και γνωστοί, με παρότρυναν να δημιουργήσω το δικό μου blog, αλλά αν έπρεπε να πω κάποιο όνομα θα έλεγα αυτό της πολύ καλής μου φίλης, Diane Pernet.

Το αγγλικό Esquire σε ανέδειξε ως τον δεύτερο πιο καλοντυμένο άνδρα του Ηνωμένου Βασιλείου. Πώς αισθάνθηκες γι’ αυτό, μιας και είναι πρώτη φορά που κάποιος Κύπριος παίρνει αυτή τη διάκριση;
Το Λονδίνο μου άνοιξε αρκετές πόρτες, παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Η βράβευση από το Esquire ως του δεύτερου πιο καλοντυμένου άνδρα στο Ηνωμένο Βασιλείο ήταν η αρχή της ανοδικής μου πορείας, με πείσμωσε να συνεχίσω, ήταν κάτι πολύ θετικό για μένα και την επαγγελματική μου πορεία, με βοήθησε να συγκεντρωθώ σε αυτό και να βελτιωθώ. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει στην Κύπρο, συνήθως οι τοπικές αγορές όπως η Κύπρος, έρχονται να δώσουν την καταξίωση σε κάποιον εφόσον πετύχει στο εξωτερικό.

matthew-11(2)

Δεν είναι μόνο το αγγλικό Esquire που σε ξεχώρισε, βεβαίως, αλλά και άλλα περιοδικά στον διεθνή τύπο όπως το GQ UK, η Ελληνική Vogue, το Esquire Greece και προσφάτως και το GQ Taiwan όπου σε συμπεριέλαβε στους πιο καλοντυμένους άνδρες στον κόσμο. Αλήθεια, τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις;
Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Έχω καταφέρει να είμαι αναγνωρίσιμος, λόγω της επιτυχίας και της επιρροής που έχω στο ευρύ κοινό. Η στρατηγική για να το πετύχεις αυτό δεν είναι απλή, πρέπει να εξισορροπείς καταστάσεις και να δουλεύεις σκληρά. Όλος αυτός ο σάλος που γίνεται γύρω από το όνομά μου στα περιοδικά, με βοηθά να αυξάνω το κοινό μου συνεχώς. Οι followers μου στο Instagram (@MatthewZorpas) το τελευταίο δίμηνο ξεπέρασαν τις 100 χιλιάδες. Τώρα είμαι ο νούμερο ένα άντρας fashion blogger στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ποιότητα και περιεχόμενο. Ταξιδεύω ανά τον κόσμο τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό με βοηθά να δημιουργώ ξεχωριστές και μοναδικές ιστορίες στην αγορά. Με αυτόν τον τρόπο αν θέλεις εμπνέω το κοινό μου ως προς το τι να επιλέξουν να φάνε, ποιους χώρους να επισκεφθούν, τι να φορέσουν και κατ’ επέκταση τους υπεύθυνους στα περιοδικά να με ξεχωρίσουν.

Οι πρώτες συνεργασίες σου ήταν με πολύ μεγάλους οίκους όπως Gucci και Dolce & Gabbana. Πώς ένιωσε τότε, ο νεαρός Κύπριος, σε αυτό το απότομο αν θέλεις άνοιγμα;
Στο Λονδίνο η βιομηχανία μόδας δίνει ευκαιρίες για δημιουργικούς ανθρώπους. Η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί είναι βεβαίως πολύ μεγάλη μιας και η αγγλική βιομηχανία μόδας δαπανεί 26 δισεκατομμύρια το χρόνο. Δεν με συναρπάζει να πω ότι έχω δουλέψει με όλα αυτά τα ονόματα, αλλά τι είναι αυτό που κάνουμε μαζί. Για παράδειγμα, 2 χρόνια πριν ήμουν το κύριο πρόσωπο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες για την προώθηση του Light Blue perfume από την Dolce & Gabbana. Η ιδέα ήταν να πάω εκεί όπου το άρωμα εμπνεύστηκε, σε ένα ηφαιστειογενές νησί της Ιταλίας. Ταξίδεψα εκεί και έμεινα για τρεις ημέρες, είχα πρόσβαση σε ό, τι ήθελα, σε αμάξια, σκάφη, ελικόπτερο, στα πιο φθηνά μέχρι και στα πιο ακριβά ξενοδοχεία -εστιατόρια, και σε οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν για να δημιουργηθεί το μήνυμα που έπρεπε να βγάλουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχεις όλα τα καλά στη διάθεσή σου, υπερβαίνεις τον εαυτό σου ως άνθρωπος ορισμένες φορές, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να κατανοήσεις ότι όλο αυτό είναι απλώς η διαδικασία για να δημιουργηθεί ένα δυνατό μήνυμα στον καταναλωτή και να μπορεί επικοινωνιακά να πουλήσει. Έτσι, καταλήγω και λέω ότι δεν με νοιάζουν τα ονόματα των brands αλλά όλη αυτή η εμπειρία που αποκτάς μέσα από μια συνεργασία. Αυτό με γοητεύει και με παθιάζει, αυτό ένιωσα και τότε, την πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή μ’αυτούς του μεγάλους οίκους.

matthew-6(3)

Η αισθητική θεωρώ ότι είναι κάτι που καλλιεργείται παράλληλα με την «προδιάθεση» που έχει κάποιος. Εσύ, «το είχες» από μικρός ή σε ώθησε το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσες;
Νομίζω ότι το Λονδίνο συνέβαλε στο να συμβεί αυτό. Όλα ξεκίνησαν μόλις μετακόμισα εκεί πριν 9 χρόνια περίπου. Η πόλη του Λονδίνου μου επέτρεψε να καλλιεργηθώ και να γνωρίσω τις τέχνες και τα μουσεία, να ψάξω για τη μουσική, στην όπερα και στα θέατρα να ανακαλύψω τον πραγματικό χώρο της μόδας. Με βοήθησε να αναπτύξω και να δημιουργήσω τη δική μου αισθητική. Έτσι, αν κάποιος με ρωτήσει ποιο είναι το στυλ μου, θα απαντήσω ότι είναι μια δημιουργία, μια διαδικασία ή ένα ταξίδι. Σήμερα, για παράδειγμα φοράω κοστούμια, ίσως σε δέκα χρόνια να φοράω άλλα ρούχα που δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα ποια είναι αυτά. Η έμπνευση που έχω καθώς περπατώ στο δρόμο είναι ατελείωτη. Θα δεις κάποιον που είναι πανκ, άλλος είναι hipster, άλλος ντυμένος τζέντλεμαν, κάποιος άλλος θα φοράει ένα θρησκευτικό κουστούμι, όλες αυτές οι πληροφορίες μπορεί να σε μπερδέψουν στην αρχή, αλλά στη συνέχεια σε βοηθούν να αποκτήσεις τη δική σου ταυτότητα.

Πώς ήταν η ζωή σου στην Κύπρο, πριν φύγεις;
Έφυγα όταν ήμουν 20 χρόνων, μόλις είχα τελειώσει το στρατό. Τα παιδικά μου χρόνια στην Κύπρο, ήτανε πολύ όμορφα και ένιωθα μεγάλη ασφάλεια αφού ζούσα με τους γονείς μου.

Θα επέστρεφες ποτέ πίσω στην Κύπρο;
Το σκέφτομαι να πω την αλήθεια. Το Λονδίνο δεν σταματά να σε προκαλεί για νέα πράγματα, καθημερινά. Σε κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο όπου αναζητάς μια ευκολότερη ζωή (Γέλια). Οπότε δεν ξέρω το πότε θα επιστρέψω, αλλά κάποια στιγμή της ζωής μου βλέπω τον εαυτό μου να έχει μια πιο απλή ζωή, όπου θα μπορώ να μπω στο αυτοκίνητο και να πάω στο σούπερ μάρκετ και να μαγειρεύω στο σπίτι. Στο Λονδίνο δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Προτιμώ να πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο μιας και πολλοί φίλοι μου με επισκέπτονται από διάφορες χώρες του κόσμου για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μία με δύο μέρες. Αυτή τη στιγμή της ζωής μου δεν μπορώ να με φανταστώ κάπου αλλού.

Από πού είσαι; Τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω σου από τη διαμονή σου στο νησί;
Οι γονείς μου ζουν στη Λευκωσία. Αυτό που κρατώ είναι οι σχέσεις μου με τους γονείς μου και την αδελφή μου, τους φίλους από το λύκειο και γυμνάσιο. Αυτό που αφήνω πίσω μου είναι ο συντηρητισμός και η κακή νοοτροπία του «τι λένε οι άλλοι». Αφήνω πίσω μου τις κακές συμπεριφορές.

Αφού φροντίζεις τον εαυτό σου, να υποθέσω ότι αθλείσαι;
Προσπαθώ να αθλούμαι (Γέλια). Προσπαθώ! Είναι πολύ δύσκολο, Νικόλα, να βρω και να επενδύσω μια επιπλέον ώρα στο γυμναστήριο. Στον ελεύθερό μου χρόνο προτιμώ να ηρεμώ και να χαλαρώνω με ένα ποτήρι κρασί.

matthew-9(1)

Πρόσφατα ήσουν στο Ντουμπάι, αύριο μπορεί στο Ρίο και αργότερα στο Τόκυο. Πόσες μέρες το χρόνο ταξιδεύεις;
Εξαρτάται! Πέρυσι ταξίδευα ασταμάτητα. Φέτος ταξιδεύω κάθε δύο εβδομάδες με ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας που την περνώ στο Λονδίνο.

Υπάρχει χρόνος για να ερωτευτείς;
Είμαι πολύ νέος για έρωτες. Τώρα και τα επόμενα 2 χρόνια θα είμαι επικεντρωμένος στην καριέρα μου. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου!

Ποιο μέρος στον κόσμο αποτελεί ιδανικό προορισμό για σένα και τι ξεχωρίζεις σ’ αυτό;
Η Βραζιλία. Η Βραζιλία. Η Βραζιλία! Είναι μια πανέμορφη χώρα, βρίσκω ενδιαφέρουσες αντιθέσεις από όλα όσα έχω συνηθίσει. Σ’ όλες τις χώρες βρίσκω κοινά στοιχεία, η Βραζιλία όμως για μένα είναι πολύ διαφορετική χώρα. Για παράδειγμα, αρχίζει να βρέχει για 3 λεπτά και μετά έχει 45 βαθμούς. Ανοίγεις την μπαλκονόπορτα και βλέπεις πίθηκους να τρέχουν στους δρόμους. Η φύση είναι παντού, τα πάντα είναι πράσινα. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και χαμογελαστοί, χορεύουν στους δρόμους όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει απίστευτη ομορφιά!

Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που δοκίμασες και σε ποια πόλη; Θα το ξανάκανες, θα το ξαναδοκίμαζες;
Λατρεύω αυτή την ερώτηση! (Γέλια). Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Βραζιλία είχα κάνει ένα τατουάζ που έλεγε «Made in Brazil», επειδή ήμουν τόσο ερωτευμένος με τη χώρα. Τη δεύτερη φορά που πήγα αποφάσισα να κάνω para-climbing. Νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, και ναι, θα το έκανα ξανά!

matthew-7(1)

Σε αντιμετώπισαν ποτέ τα brands αυστηρά;
Πολλά brands στην αρχή μου έκλεισαν την πόρτα, τώρα προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μου επιθυμώντας συνεργασία. Θα μπορούσα να ήμουν και εγώ τώρα με αυτούς αυστηρός, αλλά επειδή είμαι επαγγελματίας ξέρω πώς να αντιμετωπίζω αυτές τις καταστάσεις.

Περιστρέφεται όλη σου η ζωή γύρω από τη μόδα;
Δεν θα το έλεγα. Η μόδα είναι ένα μικρό κομμάτι από αυτό που κάνω. Το blog έχει μια πιο lifestyle εικόνα. Αγαπώ τα ταξίδια και μου αρέσει να εξερευνώ την τέχνη, το φαγητό, τη μουσική, δοκιμάζοντας πράγματα από διάφορες χώρες. Είμαι σε μια φάση τώρα, που με ενδιαφέρει και η φιλανθρωπία. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθούμε αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά.

Ο ευγενής ανταγωνισμός, δηλαδή, ο συναγωνισμός, βοηθά κάποιο να εξελιχθεί, λένε. Εσύ ποιο θεωρείς τον μεγαλύτερο «ανταγωνιστή» σου και γιατί;
Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μου, είναι ο εαυτός μου. Πιστεύω πως, όταν αρχίσεις να ανταγωνίζεσαι άλλους αντιγράφεις, χάνεις τον προσανατολισμό σου. Ευτυχώς, είμαι αρκετά τυχερός και αρκετά δημιουργικός, έχω πολλές ικανότητες και μπορώ να τα συνδυάζω όλα. Βάζω συνέχεια τον εαυτό μου σε καινούριες προκλήσεις, αυτό με παρακινεί να εξελιχθώ. Ως blogger κατάφερα να απασχολώ 4 άτομα σε μια μικρή «επιχείρηση».

Ομολογώ ότι οι συνεντεύξεις σου έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Διάβασα αυτό που είπες παλαιότερα, ότι «το ντύσιμο που έχεις τώρα στο Λονδίνο αν το είχες στην Κύπρο θα σε αποκαλούσαν φρικιό». Πώς θα χαρακτήριζες τους Κύπριους όσο αφορά το ντύσιμό τους;
Νομίζω όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό που καταλαβαίνω σήμερα είναι ότι κάποιες αγορές εξελίσσονται πολύ γρήγορα και κάποιες άλλες πολύ αργά. Για παράδειγμα, αυτό που φορούσα πριν 5 χρόνια οι περισσότεροι θα το φορέσουν στην Κύπρο τώρα. Όταν άρχισα να φοράω ένα ιδιαίτερο χρώμα παντελονιού και το συνδύαζα με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα σακάκι μου έλεγαν οι φίλοι μου πως δεν ταίριαζαν. Μετά από μερικά χρόνια έβλεπα τους ίδιους να κάνουν αυτό που έκανα εγώ, τότε. Δεν είναι δικό τους φταίξιμο φυσικά, στην Κύπρο είναι όλοι λάτρεις των επωνυμιών και των ετικετών. Στο Λονδίνο δεν το βλέπεις αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοράνε μαύρα και κυρίως μονόχρωμα ρούχα.

Ποιες αλλαγές θα πρότεινες σε κάποιον; Ένα elegant ντύσιμο ή κάποιο άλλο στυλ;
Θα πρότεινα, ένα πιο μίνιμαλ στυλ, μαύρο, γκρι, λευκό, οργανικά υφάσματα, φουλάρια για παράδειγμα. Γερμανικά και γαλλικά Brands που είναι στο ξεκίνημά τους και είναι υποτιμημένα όπως Hardy Amies, Melinda Gloss, AMI, Coach και έχουν να δώσουν κάτι καινούριο στο street style ντύσιμο.

matthew-4(2)

Το blog σου ονομάζεται «The Gentleman Blogger». Ποια είναι τα 5 σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να είναι και gentleman;
Προσβάσιμος, σεβαστός, επαγγελματίας, αγαπητός και καλός ακροατής.

Ποιους σχεδιαστές ξεχωρίζεις; Με ποιο τρόπο επιλέγεις ένα ρούχο ή ένα δημιουργό;
Εξαρτάται από το τι παρουσιάζουν οι σχεδιαστές κάθε σεζόν. Κάποιος σχεδιαστής τα πάει καλά τη μια σεζόν και την άλλη τα πάει λιγότερο καλά. Οι σχεδιαστές που ακολουθώ είναι οι Tom Ford, Hardy Amies και ιταλικά brands όπως Fendi και Dolce&Gabbana. Είναι εύκολο να επιλέξω κάτι για μένα γιατί πάντα ξέρω τι θέλω. Χρειάζομαι μόνο 5 λεπτά για να βρω αυτό που ψάχνω, σε ένα κατάστημα.

Ποιο είναι το αντικείμενο ή ρούχο που συμπληρώνει πάντα το τέλειο προσωπικό σου look;
Το λευκό πουκάμισο, θα έλεγα, είναι πολύ σημαντικό, το θεωρώ βάση του όλου μου «look». Οτιδήποτε άλλο προσθέτω είναι κάτι μοντέρνο που με κάνει να νιώθω σιγουριά τη δεδομένη στιγμή. Μου αλλάζει κατευθείαν τη διάθεση!

Με μια φράση, περίγραψέ μας το στυλ σου.
«Classic with a twist».

Σκέφτηκες ποτέ τον εαυτό σου έξω από το χώρο της μόδας; Αν ναι, πού θα σε έβλεπες ;
Όχι μιας και το blogging με απασχολεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έξω από αυτό.

Αν είχες στη διάθεσή σου μια μέρα μακριά από τη δουλειά, πώς θα την περνούσες;
Θα πήγαινα στη Βραζιλία και θα περνούσα την ημέρα μου δίπλα στη θάλασσα χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα.

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα σου τους επόμενους μήνες;
Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με μια μεγάλη εταιρία καλλυντικών που για την ώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά της, ετοιμάζουμε τη δική μου σειρά προϊόντων περιποίησης για άντρες. Αυτό θα παρουσιαστεί το Μάρτιο του 2016. Επίσης, ετοιμάζω ανδρικά αξεσουάρ, με τη δική μου υπογραφή, που θα παρουσιαστούν επίσημα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον Ιούνιο 2016. Είμαι ένας από τους κύριους πρεσβευτές της εταιρίας ωρολογοποιίας IWC και της εταιρίας αυτοκίνητων Mini UK. Αυτά είναι τα μεγάλα project που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σχεδιάζω επιπλέον συνεργασίες με τους Hugo Boss και Dolce & Gabbana.

VIDEOGRAPHER: LEO BARON
ASSISTANT: CLEIDE CARINA CARDOSO, MARINA MARQUES VAZ
STYLIST: SABINA EMRIT

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NO11 CADOGAN GARDENS ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS