ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΟ Γιάγκος Χατζηγιάννης μάς μιλά για τις αγαπημένες του συνήθειες

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης μάς μιλά για τις αγαπημένες του συνήθειες

Ο γενικός διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing μάς στέλνει τη λίστα με τα αγαπημένα του.

Από την Νταϊάνα Αζά

Σε ποια περιοχή έχεις μεγαλώσει; Τι σου αρέσει πιο πολύ σε αυτήν; Στον Άγιο Ανδρέα στη Λευκωσία. Μια υπέροχη περιοχή, οικιστική, με πολύ πράσινο και παλαιά αρχοντικά που ξυπνούν αναμνήσεις από τους κορυφαίους Κύπριους αρχιτέκτονες μιας άλλης εποχής.

Ποιο σημείο του νησιού έχεις συνδέσει με τις πιο όμορφές σου αναμνήσεις; Θα έλεγα την Πάφο όπου περνούσαμε συχνά, οικογενειακές διακοπές, εξερευνώντας μοναστήρια και μικρά χωριά της επαρχίας.

Ποια είναι η αγαπημένη σου διαδρομή με τα πόδια και ποια με το αυτοκίνητο; Οποιαδήποτε διαδρομή στο βουνό με τα πόδια είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ αφού νιώθω πολύ ήρεμα και γαλήνια κοντά στη φύση. Σίγουρα το μονοπάτι των Καληδονίων στις Πλάτρες είναι από τα αγαπημένα μου. Όσο αφορά μια διαδρομή με το αυτοκίνητο, θα έλεγα εκείνη από τον Σταυρό της Ψώκας μέχρι την Κοιλάδα των Κέδρων. Επίσης, το παραλιακό μέτωπο Μαζωτός-Αλαμινός-Άγιος Θεόδωρος.

Πού έβγαλες  την πιο ωραία φωτογραφία; Στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Τι θυμάσαι πιο έντονα από εκείνο το μέρος; Τους καταπράσινους λόφους με τα τροπικά φυτά και τη θάλασσα να σμίγουν, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο τοπίο.

Ποιο ταξίδι έχει αποτυπωθεί στη μνήμη σου; Λατρεύω τα ταξίδια, γι’ αυτό από κάθε ένα από αυτά κρατάω διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου ήταν στην Αργεντινή δοκιμάζοντας κρασιά στην Μεντόζα. Επίσης, η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέσω του παραλιακού μετώπου San Francisco – Los Angeles, ήταν μια αξέχαστη περιπέτεια.

Σε ποιο μέρος του πλανήτη θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή; Είμαι λάτρης της θάλασσας, άρα σε οποιοδήποτε ελληνικό νησί περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία και κάνοντας water sports.

Ποια σειρά παρακολουθείς αυτή την περίοδο; Είμαι μεγάλος φαν των σειρών στην τηλεόραση που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Αυτή την περίοδο παρακολουθώ δύο σειρές – το «Project Blue Book»  και το «Epstein: Filthy Rich».

Τι σου άρεσε σε αυτήν; Το «Epstein: Filthy Rich» αποδεικνύει περίτρανα την απληστία του ανθρώπου, τη διαφθορά και τη διαπλοκή που επέτρεψαν σε ένα αρρωστημένο μυαλό να συναναστρέφεται με τους κορυφαίους ηγέτες και επιχειρηματίες στην Αμερική, κτίζοντας μια αμύθητη περιουσία και ξεγλιστρώντας από την δικαιοσύνη για πάρα πολλά χρόνια.

Ποια είναι η επόμενη στη λίστα σου; Έχω δεκάδες σειρές που θέλω να παρακολουθήσω αλλά το πιο πιθανόν η επόμενη σειρά να είναι το «Unorthodox» αφού έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.

Ποιο τραγούδι ακούς πιο συχνά αυτές τις μέρες; Ακούω αποκλειστικά ξένη μουσική και τον τελευταίο καιρό μου αρέσουν πολύ οι George Ezra, Waldeck, Michael Kiwanuka και Scott Bradlee.

Πού απολαμβάνεις περισσότερο τον πρωινό καφέ σου; Στο αυτοκίνητο ενώ οδηγώ για το γραφείο. Είμαι φανατικός του καλού καφέ και έτσι πίνω 3-4 καφέδες την ημέρα, πάντα κρύους, χειμώνα/καλοκαίρι.

Ποια είναι η πιο όμορφη αυλή στην πόλη σου; Η παλιά Λευκωσία με τα στενά δρομάκια και την υπέροχη αρχιτεκτονική των παλαιών κτιρίων, κρύβει πολλές, όμορφες αυλές!

Αν η ζωή σου αυτή την περίοδο ήταν κινηματογραφική ταινία (ή βιβλίο), τι τίτλο θα της έδινες; Μακάρι να ήταν το «The Great Gatsby»! Περισσότερο μοιάζει με το «Fast & The Furious», όμως.

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης είναι Γενικός Διευθυντής στο Cyprus Institute of MarketingThe Cyprus Business School και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΕΒ. Περιοδικό “Go”, τεύχος 126.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS