CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΟ Πιέρος Σωτηρίου φωτογραφήθηκε στο σπίτι του και τη γειτονιά του στην...

Ο Πιέρος Σωτηρίου φωτογραφήθηκε στο σπίτι του και τη γειτονιά του στην Κοπεγχάγη (εικόνες)

Ο πιο πολυσυζητημένος Κύπριος ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στην Κοπεγχάγη, στη γειτονιά του και το σπίτι του και μιλησε στο Omikron για την καθημερινότητά του στη Δανία.

Η Κοπεγχάγη ψηφίζεται ως η πόλη με την καλύτερη ποιότητα ζωής στην Ευρώπη. Είναι αυτό αντιληπτό στη δική σας καθημερινότητα;
Η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων εδώ είναι εξαιρετική και αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοπεγχάγης και αντιληπτό στον καθένα που ζει εδώ. Το ίδιο και η μειωμένη εγκληματικότητα σε σχέση με άλλες πόλεις ή χώρες. Και παρόλο που ο κόσμος θεωρεί ότι ο καιρός είναι μουντός, αυτό δεν ισχύει. Απλά ο χειμώνας είναι πολύ πιο βαρύς από ό,τι στην Κύπρο. Το καλοκαίρι, μάλιστα, θα έλεγα πως είναι πιο ωραίο στην Κοπεγχάγη μιας και η ζέστη δεν είναι ανυπόφορη.

Πώς σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο στην πόλη;
Όταν δεν έχω αγώνα ή προπονήσεις, βρίσκουμε ευκαιρία για μια βόλτα στην πόλη για φαγητό και καφέ. Το περπάτημα είναι το καλύτερό μας. Είναι τόσο όμορφη η Κοπεγχάγη που δεν χορταίνεις να την απολαμβάνεις! Ειδικά όταν έχουμε συγγενείς και φίλους μαζί μας, προσπαθούμε πάντα να τους ξεναγήσουμε ώστε να δουν όσα περισσότερα αξιοθέατα γίνεται.

Τι σου λείπει από την Κύπρο, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους σου;
Μου λείπει η ζωή στο νησί. Αυτό που ανά πάσα στιγμή κανονίζεις ένα καφεδάκι με τους φίλους σου και που μπορείς σε μια μέρα μόνο να δεις τόσα πολλά άτομα, να τους πεις τα νέα σου και να μάθεις τα δικά τους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS