CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΘέλξια Βαλέρια: Όλα όσα δεν ξέραμε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε!

Θέλξια Βαλέρια: Όλα όσα δεν ξέραμε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε!

Η γνωστή fashionista και o επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης του Alasia Boutique Hotel παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θέλξια Βαλέρια μάς δείχνει τη στιγμή που τη ζήτησε σε γάμο ο αγαπημένος της (βίντεο)

Λίγο μετά την πρόταση γάμου μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, την επιθυμία τους για παιδιά και όλα όσα αγαπούν ο ένας στον άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Περισσότερες φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το πώς έγινε η ρομαντική πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της Θέλξιας.

Πάρτι – έκπληξη μαζί με πρόταση – έκπληξη! Πώς θα περιγράφατε το όλο σκηνικό;

Χριστίνος: Ήθελα η πρόταση γάμου να είναι κάτι που θα θυμάται για πάντα η Θέλξια και σκεφτόμουν για καιρό τον τρόπο, γιατί δεν ήθελα να το περιμένει. Έτσι, ρίσκαρα να κάνω δύο εκπλήξεις μαζί! (Γέλια). Ευτυχώς, δεν υποψιάστηκε κάτι.
Θέλξια: Ήταν όντως μεγάλη η έκπληξη, αφού τόσα χρόνια, δεν κατάφερε κανείς να μου κάνει surprise party. Ο λόγος είναι ότι τους ξέρω όλους πολύ καλά και διαβάζω τις κινήσεις τους. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Είχα ήδη προγραμματίσει το πάρτι γενεθλίων μου για το ίδιο βράδυ. Έτσι, όταν μου είπε ο Χριστίνος πως ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήθελε να μου ετοιμάσει ένα βίντεο για το βράδυ, δεν πέρασε από το μυαλό μου πως ήταν πρόφαση για να με καταφέρουν να πάω νωρίτερα από το ξενοδοχείο. Το μεγαλύτερο σοκ, ήρθε αργότερα (Γέλια). Ο Χριστίνος φρόντισε να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, η τελειομανία είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει άλλωστε. Όλοι ήταν εκεί, οι φίλοι, η οικογένειά μου, ο Κωνσταντίνος, που για αυτόν ήθελα να κάνω τα γενέθλιά μου στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές Στέφανος και Γιώργος. Πραγματικά, δεν μπορούσε να οργανώσει κάτι ομορφότερο!

Χριστίνο, πώς κατάφερες να κρατήσεις την όλη διαδικασία κρυφή από τη Θέλξια;
Η Θέλξια είχε ήδη οργανώσει πάρτι το ίδιο βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί, όπου κάλεσε διάφορους φίλους και την οικογένειά μας, για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της. Δύο μέρες πριν, πήρα όλους τους φίλους που είχε γράψει στη λίστα της και τους ενημέρωσα για την αλλαγή σχεδίων. Ότι, δηλαδή, θα έρχονταν το απόγευμα στο ξενοδοχείο, αντί το βράδυ στο μαγαζί, για πάρτι έκπληξη. Το έκανα δύο μέρες πριν, ώστε να μη συζητηθεί μεταξύ των φίλων μας και κατά λάθος, ακούσει κάτι η Θέλξια! Κανένας από τους φίλους μας, εκτός από 2 – 3 άτομα που με είχαν βοηθήσει στην οργάνωση, δεν ήξερε ότι θα έκανα και πρόταση γάμου!

Η πρόταση γάμου ήταν κάτι που είχες για καιρό στο μυαλό σου;

Την πρόταση γάμου δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου, αλλά όταν βρεις έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπάς, σέβεσαι και γενικά ταιριάζεις, τότε αρχίζεις και σκέφτεσαι πως θα ήθελες να προχωρήσεις στη ζωή μαζί του. Όταν είδα τη Θέλξια, ήξερα πως ήταν διαφορετική από τις άλλες μου σχέσεις. Ήξερα, από την αρχή, πως αυτήν θα ήθελα για γυναίκα μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS