GOING OUTΠροτάσειςΗ Μαρία επισκέφθηκε το ταβερνάκι Όμορφος στην Κάτω Μονή

Η Μαρία επισκέφθηκε το ταβερνάκι Όμορφος στην Κάτω Μονή

Είναι συμπαθητικό ταβερνάκι σε χωριό. Η Ευθυμία είναι εκεί να σε φροντίσει και να βεβαιωθεί ότι δεν θα σου λείψει τίποτα. Οι δύο σερβιτόροι χρειάζεται να είναι περισσότερο χαμογελαστοί και επικοινωνιακοί με τον πελάτη.

Παραγγείλαμε εκ των προτέρων σούβλα, αρνί και χοιρινό και συμπληρώσαμε με κουπέπια, κεφτέδες, αρνίσιο συκώτι, πουργούρι και μακαρόνια του φούρνου. Η σούβλα ήταν εξαιρετική, τόσο που γλείψαμε τα δάχτυλα! Αν θα έπρεπε να σχολιάσω κάτι, θα αναφερόμουνα στο πουργούρι το οποίο ήταν αδύναμο σε γεύση και στο ταχίνι, στο οποίο υπήρχαν μεγάλα κομμάτια σκόρδου, όχι αρεστό σε όλους. Μου άρεσε το χαρτάκι στο τραπέζι με το όνομα κράτησης και την ευχή «καλή όρεξη». Η σαλάτα και οι αλοιφές ήταν ήδη στο τραπέζι, όταν καθίσαμε – το βρήκα πολύ πρακτικό.

Το μαγαζί σερβίρει χύμα κρασί και μια μόνο επιλογή σε μπουκάλι, δεν με χάλασε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το χάρτινο placemat στο τραπέζι με τα διαφορετικά ρητά. Στο δικό μου αναγραφόταν «Είμαστε υπομονετικοί, είμαστε ζωντανοί. Αγαπάμε. Σας ευχαριστούμε».

Πέρασα όμορφα, έφαγα ικανοποιητικά, αγόρασα ντομάτες από παραγωγό φεύγοντας και φωτογραφήθηκα με την παρέα μου από την Ευθυμία. Σούπερ!

Όμορφος 1 2
Όμορφος 2 2
Όμορφος 3 2
Όμορφος 4 2
Όμορφος 5 2
Όμορφος 6 2
Όμορφος 7 2
Όμορφος 10

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS