GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΑυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνεις για να καις τις...

Αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνεις για να καις τις διπλάσιες θερμίδες

Συνεχώς ψάχνουμε τρόπους να χάσουμε εύκολα και γρήγορα βάρος. Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και ειδικά μετά από δύο μήνες καραντίνας, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε στην κανονικότητα.

Στην ουσία, αυτό που αναζητούμε είναι ένας τρόπος να καίμε περισσότερες θερμίδες κάτι το οποίο θα μας κάνει να χάσουμε πιο γρήγορα το περιττό βάρος.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα, υπάρχει ένας τρόπος να καις διπλάσιες θερμίδες με μια μόνο αλλαγή στην καθημερινότητα σου.

Αυτό που έδειξε η έρευνα είναι πως οι άνθρωποι που τρων περισσότερη ποσότητα πρωινού καίνε πιο εύκολα θερμίδες σε σχέση με αυτούς που τρώνε περισσότερο το βράδυ.

Εκτός από αυτό, τα ευρήματα έδειξαν λιγότερες λιγούρες, ειδικά όσον αφορά στα γλυκά, όπως επίσης και καλύτερα επίπεδα σακχάρου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με το Science Daily, η συγγραφέας της έρευνας, Juliane Richter, είπε σχετικά:
«Τα αποτελέσματά μας έδειξαν ότι ένα γεύμα για πρωινό, ανεξάρτητα με τις θερμίδες που περιέχει, δημιουργεί διπλή θερμογένεση που προκαλείται από τη διατροφή σε σχέση με το αν καταναλωθεί το ίδιο γεύμα για δείπνο. Αυτό το εύρημα είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους αφού υπογραμμίζει την αξία του να τρως πρωινό»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS