GOOD LIFEΕΞΟΔΟΣTop 5 προτάσεις για την Τσικνοπέμπτη

Top 5 προτάσεις για την Τσικνοπέμπτη

Αν η μυρωδιά του κρέατος που ψήνεται στα κάρβουνα και στη σχάρα είναι ανάμεσα στις αγαπημένες σας, τότε σίγουρα θα γιορτάσετε με κέφι αυτή την Τσικνοπέμπτη, σε αυτά τα αγαπημένα ταβερνάκια.

Στενορύμι
Σε ένα γλυκό παραδοσιακό ταβερνάκι, στην παλιά Αγλαντζιά, που μας αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, είτε το επισκεφθούμε χειμώνα ή καλοκαίρι, τις Πέμπτες διασκεδάζουμε με τη μουσική του Στελλάρα και του Ευθυμάκη, συνοδεία πλούσιου και εύγευστου μεζέ. Η Τσικνοπέμπτη δεν αποτελεί εξαίρεση φυσικά, μην πω ότι μάλλον αποτελεί ένα επιπλέον έναυσμα για όσους δεν έχουν βιώσει την ευχάριστη, ζεστή ατμόσφαιρα, το κέφι και το τρελό γλέντι και φυσικά το νόστιμο φαγητό που σερβίρεται στο Στενορύμι. Κυριάκου Μάτση 3, Αγλαντζιά, 22876543. Δευτέρα-Σάββατο 12:00-00:00.
Ταβέρνα Μεζοστρατί
Το Μεζοστρατί είναι το κομβικό σημείο όπου συναντώνται το νόστιμο παραδοσιακό φαγητό, η καλή ζωντανή μουσική, το κέφι, η τρέλα και το χιούμορ. Όλα τα απαραίτητα συστατικά δηλαδή για μια αξέχαστη βραδιά. Με ένα διασκεδαστικό μενού που προσφέρει όλα τα βασικά και απαραίτητα «συστατικά» της Τσικνοπέμπτης συν πολλά γευστικά εξτρά, θα περάσετε καλά ακόμα και την ώρα που θα παραγγέλνετε το φαγητό σας (πόσο μάλλον όταν θα το γεύεστε, πόσο μάλλον όταν θα είστε στην πίστα να χορεύετε).  Ευαγόρου 18Ε, Λευκωσία, 22662727. Δευτέρα 11:00-23:00, Τρίτη-Πέμπτη 11:00-00:00, Παρασκευή-Σάββατο 11:00-02:00, Κυριακή 11:00-17:00.
Ζήνων Μεζεδοπωλείο-Ταβέρνα
Η παραδοσιακή ταβέρνα Ζήνων ειδικεύεται στους εποχιακούς μεζέδες και σε πολλά «σπέσιαλ» πιατάκια από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα, όλα συνοδευμένα με ζεστό, φρεσκοψημένο ψωμάκι. Τα ζουμερά κρεατάκια είναι βέβαια μέσα στο πακέτο, αφού μεζέδες χωρίς αυτά δεν γίνονται, αλλά το ότι όλα αυτά ψήνονται μπροστά σας, σίγουρα ανεβάζει την εμπειρία σε άλλα επίπεδα. Προσθέστε στην εξίσωση την όμορφη ατμόσφαιρα του χώρου και την κεφάτη ζωντανή μουσική που μπορείτε να απολαύσετε τη συγκεκριμένη ημέρα, αφήνοντας τους απανταχού μερακλήδες και απαιτητικούς απόλυτα ικανοποιημένους. Μακεδονίας, Λάρνακα, 70002450. Δευτέρα-Κυριακή 12:00-23:30.
Ταβέρνα Shiambelos
Η Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό όπως αντιλαμβάνεστε γιορτάζεται με διαφορετική ένταση… Είναι μια εμπειρία που όλοι μας οφείλουμε να ζήσουμε, λίγο σαν το bungee jumping ένα πράμα. Έτσι αν είναι να τη γιορτάσουμε στην εξωστρεφή πόλη, θα το κάνουμε σωστά με όλες τις παρελκόμενες φανφάρες. Θα φορέσουμε τη στολή μας, θα βάλουμε τα γκλίτερ μας και τις μάσκες μας και θα κατευθυνθούμε στο ξέφρενο γλέντι που ετοιμάζεται στην ταβέρνα Shiambelos. Ζωντανή μουσική, τρελό ξεφάντωμα, μυρωδιές από το νόστιμο κρεατάκι που θα ψήνεται όλη νύχτα και τίποτα άλλο δεν χρειαζόμαστε (Η Τσικνοπέμπτη θα επαναληφθεί και το Σάββατο για όσους δεν προφτάσουν να κάνουν κράτηση). Γιαλούσας 1, Πάνω Πολεμίδια, 99525298. Τρίτη-Σάββατο 18:30-01:00.

Τταππής
Ο «Τταππής» είναι ένα όνομα συνώνυμο πια με τους πεντανόστιμους, λουκούλλειους-υπερπαραγωγή-μεζέδες, με ιδιαίτερη έμφαση στο κρέας και πιστέψτε με, μιλάμε για πολύ, πολύ κρέας. Στου Τταππή δηλαδή, κάθε επίσκεψη είναι Τσικνοπέμπτη, άρα τη συγκεκριμένη μέρα, στον συγκεκριμένο χώρο πας για «προσκύνημα». Και αν νόμιζες ότι η απόλαυση σταματά εκεί, μάθε ότι το μαγαζί διαθέτει τζάκια τα οποία δουλεύουν στο φουλ για να σε κρατάνε ζεστό και άνετο όσο εσύ «δουλεύεις» πάνω από το πιάτο σου. Σταδίου 92, Παραλίμνι, 23821959, Δευτέρα-Κυριακή 17:30-23:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS