ΜΟΔΑΑνίτα Μπραντ: Το λιτό bridal look της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου (εικόνες)

Ανίτα Μπραντ: Το λιτό bridal look της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου (εικόνες)

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Ανίτα Μπραντ, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λευκάδα, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης.

Η Ανίτα η οποία είναι μακιγιέζ και hair stylist, δημοσίευσε φωτογραφίες από το ιδιαίτερο νυφικό της που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους (εικόνες, βίντεο)

Η πανέμορφη νύφη μοιράστηκε με τις followers της τόσο τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το νυφικό μακιγιάζ της όσο και το λαμπερό νυφικό της.

Μοιράστηκε όμως και τη μεγάλη χαρά της για τον υπέροχο γάμο τους! «Κορίτσια δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοο να κρύψω την απέραντη χαρά που νιώθουμε! Όπως το έχετε υποψιαστεί, ΝΑΙ , είναι αλήθεια….έγινα κυρία Χριστοπουλου» έγραψε στο instagram.

 

Πώς γνωρίστηκαν

Η Anita που κατάγεται από την ουγαρία, ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

View this post on Instagram

♉️💜♐️

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS