ΜΟΔΑFASHION NEWSH «Μις Γερμανία 2020» έγινε η γηραιότερη νικήτρια σε διαγωνισμό ομορφιάς!

H «Μις Γερμανία 2020» έγινε η γηραιότερη νικήτρια σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Λέγεται Λεονί Σαρλότ Φον Χάζε, είναι 35 ετών, επιχειρηματίας, μητέρα και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναμίμπια.

Πέρα από τα περί ηλικίας στερεότυπα είναι είναι η νέα ωραιότερη γυναίκα της Γερμανίας. Θυμίζει έντονα τη Χάιντι Κλουμ, ωστόσο, δεν περίμενε έναν διαγωνισμό ομορφιάς για να αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Έχει γερμανική υπηκοότητα, σπούδασε μάρκετινγκ και ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, Αθήνα, Λονδίνο, Στουτγάρδη, Βερολίνο, Αθήνα, Μιλάνο.

Μπορεί να έχει εργαστεί ως copywriter και να έχει χιλιόμετρα στο μάρκετινγκ, όμως δεν υπήρξε και μακριά από τον χώρο της μόδας, καθώς εργάστηκε για καιρό και ως στιλίστρια.

Δικός της στόχος, όπως αποκάλυψε είναι να δώσει αυτοπεποίθηση σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, να τις κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να μη σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

«Η θηλυκότητα δεν ορίζεται από τα ρούχα», εξηγεί η ίδια που στα 93 χρόνια του θεσμού είναι η πρώτη «Μiss Germany» που είναι μητέρα και κατά πολύ εκτός των ηλικιακών στάντα του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Λεονί έχει ζήσει και στην Ελλάδα, πλέον ζει στο Κίελο με τον σύντροφο και τον γιο τους και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με ένα online shop που πουλά vintage ρούχα.

Στον διαγωνισμό ομορφιάς, που διεξήχθη στο «Europa Park Arena» κοντά στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, η Λεονί είχε να ανταγωνιστεί άλλες 15 υποψήφιες ηλικίας από 18 έως 35 ετών.

Τον τίτλο τον αποδέχθηκε με πανηγυρισμούς κάνοντας λόγο για «νύχτα των ισχυρών γυναικών», καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού, όπου ρόλο στην εκλογή δεν έπαιξαν αποκλειστικά η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και η προσωπικότητα και ο δυναμισμός της κάθε υποψήφιας.

«Είναι η νύχτα των ισχυρών γυναικών», είπε η 35χρονη επιχειρηματίας από το Κίελο της Γερμανίας, κάτι που φρόντισε να κάνει σημαία του ο Γερμανικός Τύπος.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της DW για πρώτη φορά στα χρονικά οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ομορφιάς επέτρεψαν να συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες και μητέρες, ενώ δεν υπήρξε «παρέλαση» με μπικίνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS