ΜΟΔΑFASHION NEWSΤα σκουλαρίκια της Scarlett Johansson στα Οscars αξίας 2.1 εκατομμύρια δολάρια

Τα σκουλαρίκια της Scarlett Johansson στα Οscars αξίας 2.1 εκατομμύρια δολάρια

Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είδαμε την Scarlett Johansson να φοράει στο κόκκινο χαλί των Oscar, είναι αξίας 2.1 εκατομμύρια δολάρια!  Πριν από λίγες ημέρες όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα  στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες και στη 92η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Oscar 2020.

Σταρς, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί. Τα διαχρονικά κομψά σχέδια κυριάρχησαν με την δαντέλα το τούλι και τα βολάν να συνθέτουν τα πιο εντυπωσιακά gowns.

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς ήταν και η Scarlett Johansson, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια custom gown του οίκου Oscar de la Renta, που έχει bustier με metallic details και satin maxi skirt.

scarlet

Αυτή τη φορά όμως εκτός από το φόρεμα της, την προσοχή μας τράβηξαν τα σκουλαρίκια της, τα οποία κοστίζουν 2,1 εκατομμύρια δολάρια και ανήκουν στο brand διαμαντιών, Forevermark.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια μάλιστα είναι αποτέλεσμα μίας συνεργασίας του brand με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Anita Ko και έχουν δημιουργηθεί από διαμάντια 18 καρατίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS