ΜΟΔΑΗ Cindy, η Claudia και η Naomi στη νέα καμπάνια Balmain

Η Cindy, η Claudia και η Naomi στη νέα καμπάνια Balmain

O Olivier Rousteing αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα «μεγάλα όπλα» του μόντελινγκ για τη νέα καμπάνια του οίκου Balmain. Η   η Cindy Crawford και η Naomi Campbell φωτογραφήθηκαν από τον Steven Klein για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016. O Rousteing τις θαύμαζε από τότε που ήταν έφηβος-όχι μόνο για την εμφάνισή τους αλλά και για τον τρόπο που έφεραν τη μόδα στις συζητήσεις και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μοιράζονται πολλά πρόσωπα του #BalmainArmy, από τη Rihanna μέχρι την Kim και τον Kanye και, ακόμα πιο πρόσφατα, την Kendall και την Kylie Jenner αλλά και τη Gigi και τη Bella Hadid. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να επικοινωνούν.

cindy1

Από τότε που δουλεύει ως σχεδιαστής μόδας ο Rousteing χρησιμοποιεί συχνά εικόνες της Claudia, της Cindy και της Naomi ώστε να εμπνέεται. Αλλά και πάλι, ο θαυμασμός του δεν έχει να κάνει με την εξωτερική τους εμφάνιση. «Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μοντέλα. Είναι ισχυρές γυναίκες, επιχειρηματίες, και την ίδια στιγμή έχουν οικογένειες … Αυτό πιστεύω ότι αποτελεί έμπνευση για όλους», ανέφερε.

cindy2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS