ΜΟΔΑΠάσχα 2018: Κύπριες influencers μας δείχνουν τα καλύτερα λουκ για να αντιγράψουμε

Πάσχα 2018: Κύπριες influencers μας δείχνουν τα καλύτερα λουκ για να αντιγράψουμε

Όπου κι αν βρεθείς αυτό το Πάσχα, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία καλή ευκαιρία να βγεις περισσότερο!

Είτε πηγαίνεις στην εκκλησία, είτε όχι, μία βραδινή έξοδος αυτές τις ημέρες επιβάλλεται και είναι η τέλεια αφορμή να δοκιμάσεις τα πιο ανοιξιάτικα βραδινά looks σου. Οι επιλογές σου λοιπόν είναι πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το fashion trick της Victoria Beckham που θα σε κάνει να δείχνεις πάντα αδύνατη (εικόνες)

Για να μη χρειαστεί να φορέσεις ξανά το κλασικό φόρεμα που ίσως φοράς κάθε χρόνο, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα βραδινά looks από τις αγαπημένες μας Κύπριες influencers, που μας δίνουν έμπνευση και νέες ιδέες για να δοκιμάσουμε.

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ

Το κοστούμι φέτος υπήρχε σε αναρίθμητα shows. Ντε πιες με φούστες, printed κοστούμια, αλλά ακόμη και κοντομάνικα σακάκια που πιστεύουμε πως θα δούμε πολύ, βρίσκονται στην κορυφή των trends.

ΦΛΟΡΑΛ

Τα floral φορέματα είναι το απόλυτο must φέτος το καλοκαίρι. Για τις διακοπές, την πόλη, το γραφείο αλλά και τις βραδινές εξορμήσεις, η μόδα προτείνει μεγάλα και μικρά, έντονα και παλ, λουλούδια.

 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΗΚΗ

Η επαναφορά του capri και της βερμούδας, μπορεί να μην μας ενθουσιάζει τόσο, αφού ενδείκνυται για αρκετά ψηλές και αδύνατες σιλουέτες, πάραυτα είναι ένα trend που αξίζει να αναφερθεί αφού είχε σχεδόν εξαφανιστεί και εμφανίστηκε εντελώς από το πουθενά, στις Καλοκαιρινές συλλογές πολλών μεγάλων οίκων.

https://www.instagram.com/p/BhJ1DS1BYN8/?taken-by=xaritiniiliadou

View this post on Instagram

#happyplace 🖤

A post shared by A N D R E A N A FRANGOUDES (@andreanafrangoudes) on

View this post on Instagram

A night to remember 💖🙏

A post shared by Maria Kortzia (@mariakortzia) on

 

CO-ORDS

Ακόμη ένα από τα trends που ήταν παντού, μέσα και έξω από τα shows. Τα σεταρισμένα looks, φέραν λεπτομέρειες και prints για όλα τα στυλ. Μποέμ σφηκοφωλιές, grunge καρό, εξωτικά φλοράλ, μίνιμαλ graphics αλλά και ρομαντικές λεπτομέρειες με δαντέλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS