ΜΟΔΑΤώρα τα αγαπημένα σας Adidas sneakers θα έχουν την υπογραφή της Beyoncé

Τώρα τα αγαπημένα σας Adidas sneakers θα έχουν την υπογραφή της Beyoncé

H Adidas ανακοίνωσε την Πρωταπριλιά ότι θα πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στις 4 του μηνός και τελικά δεν ήταν φάρσα.

Πολλά σενάρια ξεπήδησαν από τους πιστούς του brand όπως μια συνεργασία με την Pokemon ή η επανακυκλοφορία του ZX. Η ανακοίνωση όμως είχε κίτρινο φόντο και τρεις μαύρες γραμμές, έμοιαζε με μέλισσα και ως γνωστών η Beyonce είναι γνωστή ως Queen B (η μέλισσα στα αγγλικά λέγεται bee και η Beyonce συχνά αποκαλείται έτσι, από το αρχικό της Β).

Τώρα πια οι απορίες μας λύθηκαν καθώς η Adidas το ανακοίνωσε και επίσημα πως ξεκινά μια πολυεπίπεδη συνεργασία με την παντοδύναμη Beyonce. Η μοναδική τραγουδίστρια και performer θα είναι δημιουργική συνεργάτης του brand και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά παπουτσιών αλλά και να επανεκκινήσει το προσωπικό της brand Ivy Park, αυτή τη φορά μέσα από την Adidas.

Στη συνέντευξη τύπου η Beyonce δήλωσε πως «Πρόκειται για μία συνεργασία σημαντική για όλη την καριέρα και τη ζωή μου. Η Adidas έχει πετύχει πολλές φορές και με τρομερή επιτυχία να ξεπεράσει τα όρια της δημιουργικότητας. Μοιραζόμαστε μία κοινή φιλοσοφία που τοποθετεί την δημιουργικότητα, την εξέλιξη και την κοινωνική ευθύνη στην πρώτη γραμμή. Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ξαναγεννηθεί και θα εξαπλωθεί η Ivy Park σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη φορά με ένα αξιόπιστο και δυναμικό brand στο τιμόνι».

Η Adidas από την πλευρά της είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη από αυτή την συμμαχία. Ο Eric Liedtke, ως εκπρόσωπος του brand, δήλωσε ότι «Η Beyonce είναι μια iconic δημιουργός αλλά ταυτόχρονα έχει αποδείξει ότι είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίες και μαζί έχουν την ικανότητα και τη δύναμη να εμπνεύσουν την αλλαγή και να δώσουν ενέργεια και πόρους στη νέα γενιά δημιουργών».

Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την Adidas, ειδικά στον τομέα των γυναικείων προϊόντων. H εταιρεία συνηθίζει να συνεργάζεται με celebrities που προωθούν τις νέες της κυκλοφορίες, όπως η Kylie Jenner η οποία πρόσφατα ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση του Adidas Falcon.

Αυτή τη φορά όμως η συνεργασία με την Beyonce είναι πολύ πιο σπουδαία γιατί η καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει την δικιά της σειρά ρούχων και παπουτσιών με την καθοδήγηση της Adidas και δεν θα προωθεί απλά τα προϊόντα.

Η Queen B είχε ξεκινήσει το δικό της brand, Ivy Park, με αθλητικά ρούχα το 2016 μαζί με τον Philip Green της Topshop. H συνεργασία τους όμως ναυάγησε γιατί ο Green κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση και αποχώρησε από την εταιρεία. Τώρα, με την συμβολή της Adidas, την υποδομή και τις τεχνολογίες της, το brand της superstar θα αναγεννηθεί με νέα ποιότητα και καινοτόμα υλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS