NEWSΟ ζωδιακός χάρτης… των τριών βασικών υποψηφίων και του ΠτΔ!

Ο ζωδιακός χάρτης… των τριών βασικών υποψηφίων και του ΠτΔ!

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων των τριών βασικών υποψηφίων ανέλυσαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ACTIVE «Τσάι με λεμόνι», Σύλια Ιωαννίδου και Τάσος Θεοδώρου. 

O Αβέρωφ Νεοφύτου είναι Λέων… Τα πλεονεκτήματα του είναι δημιουργικός, σίγουρος, παθιασμένος, φιλόδοξος, γενναίος, πιστός, ενθαρρυντικός, χαρούμενος, με αίσθηση του χιούμορ. Οι αδυναμίες του είναι, εγωκεντρικός, επιδεικτικός, επίμονος, μελοδραματικός, πεισματάρης και ματαιόδοξος. Του αρέσει το θέατρο οι διακοπές, να τον θαυμάζουν, τα ακριβά πράγματα, τα φωτεινά χρώματα, η διασκέδαση με φίλους. Δεν του αρέσει να τον αγνοούν, να έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον κουράζουν ψυχολογικά. Οι τυχεροί αριθμοί του είναι  3, 5, 12, 18, 24. Η τυχερή του μέρα είναι η Κυριακή. Το στοιχείο του είναι η φωτιά. Μεγαλύτερη συμβατότητα έχει με υδροχόο και δίδυμο και κυβερνήτης του ο ήλιος. Τα χρώματα του είναι το χρυσό, το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι Τοξότης. Τα πλεονεκτήματα του: Ανεξάρτητος, ενθουσιώδης, ευθύς, ανιδιοτελής, αισιόδοξος, γενναιόδωρος, ιδεαλιστής, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Αδυναμίες: Λόγω ενθουσιασμού, δίνει μεγαλύτερες υποσχέσεις από αυτές που μπορεί να υλοποιήσει. Είναι εξαιρετικά ανυπόμονος και δεν διαπραγματεύεται. Του αρέσει η ελευθερία, τα ταξίδια και η φιλοσοφία. Δεν του αρέσουν οι δήθεν άνθρωποι, ο περιορισμός, οι αβάσιμες θεωρίες και οι λεπτομέρειες. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας. Συμβατότητα: Δίδυμος Κριός, Τυχεροί αριθμοί… το 1, 5, 11, 12, 23. Χρώμα: Μπλε και λευκό.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι Καρκίνος. Τα πλεονεκτήματα του: Συναισθηματικός, πιστός, φερέγγυος, συμπαθητικός, με μεγάλη φαντασία, περιποιητικός, ευπροσάρμοστος, πειστικός, με κατανόηση. Αδυναμίες:  Κυκλοθυμικός, εξαρτώμενος, υπερευαίσθητος, εγωκεντρικός, απαισιόδοξος, καχύποπτος. Του αρέσουν οι τέχνες, οι οικιακές ασχολίες, χαλάρωση κοντά ή μέσα στο νερό. Να βοηθά τα αγαπημένα του πρόσωπα, καλό γεύμα με φίλους. Δεν του αρέσει η αστάθεια, αποκάλυψη της προσωπικής του ζωής και οποιαδήποτε κριτική στη μαμά του. Τυχεροί αριθμοί:  5, 12, 18, 23. Ημέρες, Τρίτη και Παρασκευή. Χρώμα Λευκό. Συμβατότητα, Αιγόκερος και ταύρος.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος, Νίκος Ανασταδιάδης είναι Ζυγός. Πλεονεκτήματα: Διπλωματικός, συνεργάσιμος, χαριτωμένος, ειρηνικός, ιδεαλιστής, φιλόξενος, γοητευτικός. Αδυναμίες: Επιφανειακός, φιλάρεσκος, αναποφάσιστοι. Του αρέσει… Αρμονία, ευγένεια, δοτικότητα, ταξίδια, τέχνες, πολυτέλεια. Δεν του αρέσει η βία, η αδικία, οι συγκρούσεις και η συμμόρφωση με κανόνες. Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 16, 28. Τυχερή μέρα: Παρασκευή. Χρώμα: Ροζ πράσινο και Μπορντώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS