OMIKRONCruise.com.cy: Η κρουαζιέρα αλλιώς!

Cruise.com.cy: Η κρουαζιέρα αλλιώς!

Η πρώτη πλατφόρμα κρουαζιέρας στον κυπριακό τουρισμό με όραμα και φρέσκια οπτική, που σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα και να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας.

Η Century Travel, ο μοναδικός ειδικός σε θέματα κρουαζιέρας στην Κύπρο, πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της cruise.com.cy, της πρώτης αποκλειστικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου κρουαζιέρας στην Κύπρο, η οποία είναι προσαρμοσμένη για τις ανάγκες του ταξιδιώτη της νέας χιλιετίας.

Dcim100mediadji 0011.jpgΜετά από εκτεταμένη έρευνα σχετικά με το πρότυπο του Νέου Κύπριου Ταξιδιώτη, η cruise.com.cy γεμίζει ένα κενό στην κυπριακή ταξιδιωτική βιομηχανία δημιουργώντας μια εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα που προσθέτει πραγματική αξία στις ανάγκες των ταξιδιωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν μια υψηλής τεχνολογίας εμπειρία κρατήσεων όταν αναζητούν μοναδικούς προορισμούς και αυθεντικές εμπειρίες κρουαζιέρας.

Rci Ic 3drender Aquadome Cgi08 RetΗ Century Travel ιδρύθηκε το 2008 με τη φιλοδοξία να γίνει ο ηγέτης στον τομέα της κρουαζιέρας στην Κύπρο και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 15 χρόνια επιτυχίας στην κυπριακή αγορά, έχοντας συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας παγκοσμίως για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους Κύπριους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από τη Λεμεσό, καθώς και από λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

Rci Wn 042022 Zipline Apr10 Cam A1471

Με το μήνυμα «Ζήσε το με ένα κλικ!» η cruise.com.cy ανταποκρίνεται στον ενθουσιασμό και την ποικιλομορφία των σύγχρονων ταξιδιωτών που θεωρούν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σημαντικό μέρος της ταυτότητάς τους.  Η Cruise.com.cy παρέχει πρόσβαση στην online αναζήτηση για πάνω από 25.000 κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, με όλες τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρας και τα πιο αναγνωρίσιμα κρουαζιερόπλοια, όπως οι Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Royal Caribbean International, Cunard, Oceania Cruises, Holland America Line, Celebrity Cruises, P&O Cruises, Azamara, Silversea Cruises, Seabourn, Crystal Cruises, Celestyal Cruises, και από φέτος η Explora Journeys.

Explora Journeys Explora I

Όλο και περισσότεροι millennials γίνονται 40 ετών – και αλλάζουν τα ταξίδια όπως τα ξέραμε.  Φέρνουν μαζί τους την τεχνολογική τους εξειδίκευση και την κοινωνική τους συνείδηση, γεγονός που μεταμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία.  Με το cruise.com.cy, μπορούν να αναζητήσουν online πάνω από 25.000 κρουαζιέρες και να κάνουν την κράτησή τους online με μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία πληρωμής – και όλα αυτά με μόλις 5 κλικ”.

Rci Oy 122021 Brand Ls Jdlutes Lifestyle Aft Ifly Flowrider C3c2 01234 Cmyk

Εάν είστε ένας από αυτούς που δεν έχουν κάνει ποτέ κράτηση κρουαζιέρας στο διαδίκτυο, αυτά είναι τα 5 βήματα που θα πρέπει να κάνετε:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cruise.com.cy. Ενεργοποιήσετε το φίλτρο αναζήτησης. Μπορείτε μέσω του φίλτρου να επιλέξετε τις πόλεις/χώρες που θέλετε να επισκεφθείτε, την πόλη/χώρα αναχώρησης, το κρουαζιερόπλοιο που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία αναχώρησης, και τον αριθμό ατόμων που θα ταξιδέψουν (αριθμό ενηλίκων και αριθμό παιδιών).

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cruise.com.cy. Ενεργοποιήσετε το φίλτρο αναζήτησης. Μπορείτε μέσω του φίλτρου να επιλέξετε τις πόλεις/χώρες που θέλετε να επισκεφθείτε, την πόλη/χώρα αναχώρησης, το κρουαζιερόπλοιο που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία αναχώρησης, και τον αριθμό ατόμων που θα ταξιδέψουν (αριθμό ενηλίκων και αριθμό παιδιών).
  2. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης σας μπορείτε να δείτε ολόκληρο το δρομολόγιο, το κόστος της κρουαζιέρας και τι συμπεριλαμβάνεται στο κόστος.
  3. Επιλέξτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει. Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον τύπο καμπίνας θέλετε και την τοποθεσία της καμπίνας σας πάνω στο πλοίο.
  4. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε την πληρωμή της κρουαζιέρας εύκολα και γρήγορα, στην καλύτερη τιμή, και με ασφάλεια.
  5. Αυτό ήταν! Σε μόλις 5 κλικ είστε έτοιμοι για το ταξίδι σας. Θα λάβετε στο email σας την επιβεβαίωση της κρουαζιέρας σας.

Rci Wn 010723 Casino Ffernandez Wheeloffortune 4306 Ret

INFO: Για να εξερευνήσετε την cruise.com.cy επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στο 8000 42 42.

Περιοδικό Omikron, τεύχος 300

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS