ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONΤο ανοιξιάτικο τεύχος του Omikron, αυτό το Σάββατο, μαζί με τον «Φ»

Το ανοιξιάτικο τεύχος του Omikron, αυτό το Σάββατο, μαζί με τον «Φ»

Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, 1η Απριλίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο, το νέο τεύχος του περιοδικού Omikron, γεμάτο χρώματα, μόδα, ομορφιά και ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 Shop the NEW SEASON

Τι να αγοράσουμε και πώς να τα φορέσουμε! 30 σελίδες με τα πιο stylish ρούχα της αγοράς και εντυπωσιακά αξεσουάρ που θα θέλετε να αποκτήσετε. Ακόμα, οι κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Οι σχεδιαστές προστάζουν: Τολμήστε και πειραματιστείτε. 

Moda1

Moda 2 

Aksesuar

 

ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Η σταρ του «Σασμού», δεν πιστεύει στην τύχη. 

Samara

ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

10 ταλαντούχοι Κύπριοι μοιράζονται τα όνειρά τους για το μέλλον.

Plasmata

Plasmata2

Whats Hot Right Now?

ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,  ΧΩΡΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Hh

Hot

ΑΚΟΜΑ

ΥΓΕΙΑ! Θέματα που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα.

ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Η Instagrammer Κάλια Ελευθερίου μοιράζεται την εμπειρία της να καταψύξει τα ωάριά της και απαντά σε ερωτήσεις και μαζί με τη Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων της Cryos International, Δρα Saghar Kasiri, απαντούν στις ερωτήσεις που όλες θέλουμε να κάνουμε.

Kalia

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Με τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις, κάθε γυναίκα μπορεί σήμερα να αποκτήσει παιδί. Η έμπειρη και εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Κλινικής Λήδρα και της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, «Εμβρυογένεσις», μας δίνουν όλες τις πληροφορίες.

 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ;

Ο Βιολόγος Κυριάκος Νικολέττης μας εξηγεί γιατί είναι τόσο πολύτιμα ώστε να πρέπει να τα φυλάγουμε με τη μέθοδο της κρυοσυντήρησης και πως ένα άτομο μπορεί να επωφεληθεί από αυτά.

Σάββατο, 1η Απριλίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS