BEAUTYFACE & BODYΤα shimmering body oils θα προσδώσουν λάμψη στην επιδερμίδα σου

Τα shimmering body oils θα προσδώσουν λάμψη στην επιδερμίδα σου

Ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου, όλες οι γυναίκες επιθυμούν αυτήν τη λάμψη που μόνο μία εβδομάδα διακοπών μπορεί να αφήσει στην επιδερμίδα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τώρα θα ήταν ο καιρός που αποθήκευες βιταμίνη D. Μπορεί ο ήλιος να λάμπει στην πόλη, ωστόσο εξαιτίας των νέων συνθηκών, οι βουτιές και η ηλιοθεραπεία είναι περιορισμένες.


Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να αποκτήσεις τη χρυσαφένια επιδερμίδα που τόσο επιθυμείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπλουτίσεις το οπλοστάσιο της ομορφιάς σου με ένα ενυδατικό έλαιο σώματος με ιριδίζον φινίρισμα. Εκτός από το ότι θα χαρίσει ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα, θα κάνει επίσης τα πόδια σου να δείχνουν πραγματικά λαμπερά και σφριγηλά, κατά τις πρώτες εμφανίσεις σου με σορτς και καλοκαιρινά φορεματάκια.

How to

Πριν τη χρήση ενός body oil, απαραίτητη θεωρείται η απολέπιση της επιδερμίδας με ένα ήπιο scrub με φυσικούς κόκκους, το οποίο θα βοηθήσει με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αποκαλύπτοντας μια πραγματικά λαμπερή και λεία επιδερμίδα.

Εξίσου αποτελεσματική εναλλακτική μέθοδος απολέπισης είναι και το dry brushing. Το στεγνό βούρτσισμα τονώνει παράλληλα την κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση του.

Και κάποια για να διαλέξεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS