ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 15-21 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 15-21 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα. Η τύχη είναι μαζί σου! Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς είναι προτιμότερο πλέον να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Από την Κυριακή υποδέχεσαι και την Αφροδίτη που αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής από την Δευτέρα φέρνει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου. Ήδη στα μέσα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους σου, από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και ο Ερμής φέρνει περισσότερες επαφές με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Κριό που βοηθά την επικοινωνία και ταυτόχρονα δίνει πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνάει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Δευτέρα ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και φέρνει την ανάγκη για νέους ορίζοντες και γνωριμίες. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Κυριακή δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, Ο Άρης στο προηγούμενο ζώδιο προλογίζει παρασκήνιο, το σαββατοκύριακο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου.

ΛΕΩΝ
Το Σάββατο ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Κριό, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα. Από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου και αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, με δυνατότητες να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Κριό, και σου δίνει περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Με τον Ερμή απέναντι σου την Δευτέρα βρίσκεις λύσεις μέσα από την επικοινωνία, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως ευνοούνται τα προσωπικά σου! Από την Κυριακή όμως ξεκινά ένα διάστημα που εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το Σάββατο ο Ήλιος περνά απέναντί σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και το Σάββατο προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στα μέσα της εβδομάδας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, σε βοηθά να προχωρήσεις. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες και κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου. Ο Ερμής περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου την Δευτέρα, φέρνοντας αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Κριό, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς την Δευτέρα σε φέρνει πιο κοντά σε οικείους και συγγενείς, αλλά σε πολλά σημεία δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. Από την Κυριακή όμως η Αφροδίτη ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την Δευτέρα ο Ερμής περνά στους Ιχθύς, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερη επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις συμφωνίες. Επίσης, το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Κριό, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Κριό, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, σε αγγίζει ο τυχερός Δίας! Το Σάββατο επίσης ο Ήλιος περνά στον Κριό, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Την Παρασκευή και το Σάββατο πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Στα μέσα της εβδομάδας προλογίζεται κάτι νέο, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών και καθημερινότητας. Το Σάββατο ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Κριό, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα. Μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Από την Δευτέρα μάλιστα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου, σου αποκαλύπτει όσα αγνοούσες το περασμένο διάστημα, ενώ αυξάνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα στα ύψη.

 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS