BEAUTYFACE & BODYΥιοθέτησε αυτή την πρωινή συνήθεια και θα αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων...

Υιοθέτησε αυτή την πρωινή συνήθεια και θα αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου

Η ιδανική πρωινή ρουτίνα ομορφιάς, που αξίζει να υιοθετήσεις απλά και εύκολα, για να αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου.

Ένας τρόπος για να περιποιηθείς τον εαυτό σου είναι να υιοθετήσεις -την ιδανική για τον τύπο της επιδερμίδας σου- πρωινή ρουτίνα, που θα σου χαρίσει τέλειο πρόσωπο και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα… Χωρίς καν να χρειαστεί να επισκεφθείς κάποιο ινστιτούτο περιποίησης.

Από κανονικό και ξηρό μέχρι μικτό ή λιπαρό δέρμα, οι πιο κάτω τρόποι θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις μια εύκολη και ιδιαίτερα απλή ρουτίνα περιποίησης και να την προσθέσεις -αν δεν το κάνεις ήδη- στο… μενού ομορφιάς σου!

#Ο Καθαρισμός
Πολλές γυναίκες βαριούνται να χρησιμοποιήσουν προϊόντα περιποίησης το πρωί, διότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος εφόσον βιάζονται να πάνε είτε τα παιδιά σχολείο είτε να πάνε στη δουλειά τους. Πλέον, όμως, που τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο χρόνος μας είναι περισσότερος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις skincare products τα οποία θα απομακρύνουν όλα τα μικρόβια από το πρόσωπό σου. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις διπλό καθαρισμό (double cleansing) που προσφέρει ακόμη πιο «σκληρά» αποτελέσματα καθαρισμού. Ξεκίνα, λοιπόν, με ένα έλαιο καθαρισμού για να κάνεις ντεμακιγιάζ και να αποβάλεις τους ρύπους και συνένιχε τη διαδικασία καθαρισμού με ένα αφρώδες προϊόν, που θα εισχωρήσει βαθιά μέσα στους πόρους και θα τους καθαρίσει τέλεια.

#Η Απολέπιση
Είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Ωστόσο, σημασία έχει ο τρόπος που θα το κάνεις, για να μη βλάψεις κι ερεθίσεις την επιδερμίδα σου. Για παράδειγμα, επιλέγεις τα scrub ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, επενδύεις σε προϊόντα που έχουν enzyme exfoliators, όπως θα τα δεις να αναγράφονται στις ετικέτες τους, επειδή ακριβώς τα ένζυμα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα χωρίς, όμως, να επιβαρύνουν εσωτερικά το πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου scrub προσώπου χρησιμοποιώντας μόνο δύο υλικά. Βάλε σε ένα μικρό μπολ λίγη καστανή ζάχαρη και ίση ποσότητα από ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Ανακάτεψε πολύ καλά και τοποθέτησε λίγο από το μείγμα στο δέρμα σου. Κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Επανέλαβε για 2-3 φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις απίστευτα λεία επιδερμίδα.

#Η Ενυδάτωση
Είτε είσαι φανατική των προϊόντων φροντίδας, είτε όχι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι, για να αναδειχθεί καλύτερα το μακιγιάζ σου, πρέπει να έχεις ένα αψεγάδιαστο, λαμπερό κι ενυδατωμένο πρόσωπο. Μια καλή βάση, δηλαδή, πάνω στην οποία θα «χτίσεις» το makeup look σου. Για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται να πίνεις πολύ νερό, να προσπαθείς να κοιμάσαι αρκετές ώρες, για να είσαι ξεκούραστη και φρέσκια και φυσικά να εφαρμόζεις καθημερινά την ενυδατική σου κρέμα. Ωστόσο, θα πρέπει να βρεις την ιδανική, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Plus, μην ξεχνάς την εφαρμογή του αντηλιακού σου όλο τον χρόνο πάνω από την κρέμα ενυδάτωσής σου, για να απαλλαγείς από τυχόν πανάδες και πρόωρες ρυτίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS