CELEBRITIESSHOWBIZBackstage: 9 Μήνες (και) του χρόνου;

Backstage: 9 Μήνες (και) του χρόνου;

 

Στην είδηση και μόνο ότι το MEGA βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση να ανάψει το πράσινο φως στη σειρά για δεύτερη σεζόν, αυτό πάει να πει ότι η συνταγή με τους 9 μήνες» πέτυχε και η ομάδα κατάφερε να πιάσει το στόχο της.  

Του Κωνσταντίνο Χάμπαλη

Διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να κάνουν μία συνταγή επιτυχημένη και κατάλληλη -όχι μόνο για άτομα άνω των 15 ετών- για όλους τους «ουρανίσκους». Μπόλικη δόση δράματος, αρκετό σασπένς, μυστήριο με τη σέσουλα, ανατροπές, γυρίσματα σε φυσικούς χώρους, γρήγορη εναλλαγή εικόνας, καλή σκηνοθεσία (στα πλαίσια φυσικά του budgetπου πληρώνει το κανάλι για αγορά της σειράς) κι Έλληνες ηθοποιοί τόσοι όσοι για να δικαιολογηθεί η προβολή της και στην Ελλάδα.

9minesbackst

Στη σούμα της εβδομάδας, οι «9 Μήνες» κατορθώνουν να κάνουν ταμείο με 88.860 τηλεθεατές που δηλώνουν φανατικοί της Άννας Ανδριανούκαι της προσπάθειας της ομάδας παραγωγής της να διατηρηθεί ψηλά σε μία ζώνη που προς το παρόν, ο ΑΝΤ1, φαίνεται να κόβει πρώτος την κορδέλα.

9minesbackst2

Η σειρά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Mega που απ’ ό,τι φαίνεται μέρα με την ημέρα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος να συνεχίσει και δεύτερη σεζόν. Η πορεία της στους πίνακες της Nielsen απέδειξε ότι μπορεί να βγάλει εκτός 15άδας παραγωγές «μεγαθήρια» όπως το «Μπρούσκο», παρόλο που προβάλλονται σε διαφορετική ώρα μετάδοσης. Με τη δύναμη που διαθέτει στην πένα της και στηριζόμενη στις ιδέες και στα θέλω των τηλεθεατών, ηθοποιοί όπως ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Νίκος Γαλανός, η Μαρία Μιχαήλ, η Κύνθια Παυλίδου κ.ά αφήνονται στα γραφόμενα της Άννας Ανδριανού και συνθέτουν την επιτυχία που κάνει την primetimeτου Mega να ξεχωρίζει.

9minesbackst7

9minesbackst59minesbackst6

9minesbackst4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS