CELEBRITIESSHOWBIZΧαριτίνη Ηλιάδου: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι σε σχέση με τον...

Χαριτίνη Ηλιάδου: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο

Πριν λίγες ημέρες η Χαριτίνη Ηλιάδου βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη όπου και μοιράστηκαν κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Τα κοινά τους στιγμιότυπα στάθηκαν η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου: Στο πλευρό ποιου γνωστού Κύπριου την εντοπίσαμε; (εικόνες)

Ωστόσο, η Χαριτίνη Ηλιάδου θέλησε να βάλει τέλος στη φήμες που κυκολοφόρησαν ότι είναι σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Survivor 1 απαντώντας σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου μέσα από ένα instastory της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου: Τι αποκάλυψε για την προσωπική ζωή της;

«Με τον Μάριο είμαστε φίλοι. Και φαντάζει αδιανόητο το ότι γράφτηκε κάτι τόσο αβάσιμο χωρίς να υπάρχει τίποτα ενδεικτικό ως επιχείρημα. Κατανοώ τη δουλειά των δημοσιογράφων αλλά κάποιες φορές τα σενάρια που δημιουργούν αγγίζουν τα όρια επιστημονικής φαντασίας».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Χαρίτινη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron μίλησε για την προσωπική ζωή της λέγοντας τα εξής: «Αυτή είναι η μόνη περίοδος που είμαι σχεδόν 7 μήνες μόνη και τα βρίσκω πολύ με τον εαυτό μου και με τους φίλους μου. Το έχω ανάγκη σε αυτή τη φάση, ούτως ώστε να επενδύσω σε άλλου είδους σχέσεις.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS