CELEBRITIESSHOWBIZΗ Γκουίνεθ Πάλτροου πιο σέξι από ποτέ στα 44 της!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πιο σέξι από ποτέ στα 44 της!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε φορώντας τα απολύτως απαραίτητα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ για λογαριασμό του τεύχους Νοεμβρίου του Harper’s Bazaar. Συναλλάσσοντας μπικίνι, ολόσωμα μαγιό και δαντελωτά εσώρουχα με σακάκια, δερμάτινα τζάκετ αλλά κι ένα σέξι βραδινό φόρεμα -όλα μαύρα- η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πόζαρε στους διαδρόμους, το ταμείο και τα ψυγεία ενός σούπερ μάρκετ πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα.

paltrow6

Η Πάλτροου φωτογραφήθηκε και μόνη της και με άλλους, όπως στο ενσταντανέ στο ταμείο, που πίσω της υπάρχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να την κοιτάζουν απορημένοι ενώ η ίδια ξεφυλλίζει ένα περιοδικό καθισμένη πάνω στον ιμάντα που περνούν τα πράγματα. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνεται να περπατά τον διάδρομο με τα ψυγεία ενώ δίπλα της στέκεται μια καθαρίστρια με άκρως εντυπωσιασμένο βλέμμα.

paltrow

Με τη φράση “Τι είναι σέξι τώρα” στη λεζάντα του εξωφύλλου, η ηθοποιός φορώντας μια δαντελένια μαύρη μάσκα και σκουλαρίκια Bulgari αξίας 73.400 δολαρίων χαμογελά φιλήδονα στον φακό, αποδεικνύοντας το πόσο λαμπερή εξακολουθεί να παραμένει στα 44 χρόνια της.

paltrow5

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φορά στη φωτογράφηση και αρκετά ρούχα της Goop, της εταιρίας της. “Τα ίδια τα ρούχα δεν προορίζονται να είναι προκλητικά- βασικά αποτελούν επανεκδόσεις κλασικών κομματιών. Η πρόκληση του πράγματος έγκειται στο ότι θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σερβίρεται η μόδα στον καταναλωτή” εξηγεί στη συνέντευξή της.   Πολλοί χαρακτηρίζουν την φωτογράφηση αρκετά προκλητική, ειδικά για τα δεδομένα της Γκουίνεθ Πάλτροου που δεν συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις. Ωστόσο, όπως ομολογεί η ίδια στη συνέντευξή της, όσον αφορά στο πόσο τολμηρή είναι, η κόρη της Apple την έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. “Η κόρη μου είναι πάρα πολύ θαρραλέα. Πάντα ακολουθώ το παράδειγμά της. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται ποτέ να την ενθαρρύνω να πάρει ρίσκα. Της αρέσει να πιέζει τον εαυτό της. Θέλει να βλέπει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να το βλέπεις αυτό σε μια νεαρή γυναίκα” λέει.

paltrow2

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS