CELEBRITIESSHOWBIZΤουρκικές παραγωγές τα ελληνικά The Voice & Survivor... και θα παίζουν στο...

Τουρκικές παραγωγές τα ελληνικά The Voice & Survivor… και θα παίζουν στο Σίγμα!

Του Μαρίνου Νομικού

ΣΚΑΪ βόμβα στο κυπριακό τηλεοπτικό πεδίο: Το διάσημο talent show «The Voice» και το μακρόβιο ριάλιτι «Survivor» μετακομίζουν από το Mega Κύπρου στο Σίγμα μέσω ΣΚΑΪ και ο τηλεοπτικός χειμώνας αναμένεται αφύσικα ζεστός!

Ως γνωστόν τα δύο δημοφιλή brands είχε εξασφαλίσει το Star και θα μεταδίδονταν και στο νησί μας μέσω της συνεργασίας του με το Mega Κύπρου. Όταν όμως το Star δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια στον πρόσφατο αμφιλεγόμενο διαγωνισμό, πάγωσε αμέσως όλα τα φετινά projects ανάμεσά τους και τα δύο δαπανηρά show.

O ΣΚΑΪ που μυρίστηκε “φρέσκο αίμα” μπήκε αμέσως στην εικόνα και προσέγγισε την τουρκική εταιρία παραγωγής που είχε από καιρό εξασφαλίσει τα δικαιώματα των δύο shows για τη ΝΑ Ευρώπη. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και τα δύο προγράμματα θα μεταδίδονται από τον ΣΚΑΪ. Νοέμβριο βγαίνει αέρα το «The Voice», Ιανουάριο το «Survivor» και την άνοιξη το «X – Factor», που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο κανάλι του Φαλήρου.

Όμως σε αντίθεση με το «Χ» που είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ, τα δύο νεοαποκτηθέντα shows θα είναι έτοιμες παραγωγές της τουρκικής εταιρίας που κατέχει τους τίτλους, ενώ το ελλαδικό κανάλι θα έχει λόγο στη σύσταση της κριτικής επιτροπής του «Voice» (ήδη ακούγονται έντονα τα ονόματα του Διονύση Σαββόπουλου και της Πάολας) αλλά και στην επιλογή του παρουσιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και τα δύο προγράμματα θα στηθούν στην Ελλάδα και θα απαρτίζονται από Ελλαδίτες και Κύπριους συντελεστές, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το “πατριωτικό” Σίγμα θα μεταδίδει… αμιγώς τουρκικές παραγωγές, για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης – τουλάχιστον από το ‘74 και μετά. Μένει να δούμε πώς θα κάτσει αυτό με τους διάφορους φουστανελάδες εντός κι εκτός του συγκροτήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS