CELEBRITIESSHOWBIZΒασιλική Χατζηαδάμου: Η επόμενη τηλεοπτική της στέγη

Βασιλική Χατζηαδάμου: Η επόμενη τηλεοπτική της στέγη

Μετά το έντονο παρασκήνιο και την απομάκρυνση της από την «Παραδοσιακή Βραδιά» του Σίγμα, η Βασιλική Χατζηαδάμου είναι έτοιμη για το επόμενο της βήμα στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του like.com.cy, βρίσκεται σε συζητήσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha Κύπρου και είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές της συμφωνίας συνεργασίας.

Άτομα του στενού περιβάλλοντος της ανέφεραν στο like.com.cy, ότι η Βασιλική Χατζηαδάμου βλέπει πολύ θετικά την πρόταση του Alpha Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Β. Χατζηαδάμου: «Νιώθω απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η απομάκρυνσή μου»

Ο Alpha Κύπρου, ο οποίος μπαίνει δυναμικά με ανανεωμένο πρόγραμμα στην νέα τηλεοπτική χρονιά, είδε ένα από τα καλά χαρτιά του Σίγμα, κατά την περσινή περίοδο να μένει εκτός τηλεοπτικό δεκτών και αποφάσισε να το αξιοποιήσει, εντάσσοντας το στο δυναμικό του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της επόμενης εβδομάδας και εκτός απροόπτου, η Βασιλική Χατζηαδάμου θα παρουσιάζει από το κανάλι των Λατσιών μια εκπομπή όχι σε στυλ «Παραδοσιακής Βραδιάς», αλλά μια εκπομπή πιο κοντά στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η νέα τηλεοπτική στέγη της Α. Καραντώνη – Στη θέση ποιας παρουσιάστριας θα τη δούμε;

Μην ξεχνάμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον Alpha και συζητά για να «κλείσει» ή με την ΕΡΤ, ή και τον ΣΚΑΪ για να προβάλλεται από εκεί η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS