CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΑνδρέας Δημητρόπουλος: Η αποχώρηση από την τηλεόραση και τα χρήματα που παίρνει

Ανδρέας Δημητρόπουλος: Η αποχώρηση από την τηλεόραση και τα χρήματα που παίρνει

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του, εξηγεί τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει από την τηλεόραση, τι έχει διδαχθεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τα χρήματα που παίρνει.

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

 

«Δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις;», τον ρωτώ με το που τον συναντώ στην καφετέρια, μετά το τέλος της εκπομπής του. «Μια φορά μόνο; Αρκετές. Όταν αγαπάς, όμως, τη δουλειά σου πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Να βρίσκεις λύσεις, ώστε να ικανοποιείς τους πάντες». Ναι, αλλά δεν πρέπει να κάνεις και κάτι για τον εαυτό σου; Προτεραιότητα σου είναι πάντα οι άλλοι; «Καμιά φορά πηγαίνω με κανένα φιλαράκι σε καμιά ταβερνούλα ή έστω για ένα καφέ στα γρήγορα. Αλλά, όχι, δεν κάνω όσα θα έπρεπε να κάνω για τον Ανδρέα. Όλα είναι με το σταγονόμετρο. Προς το παρόν, απολαμβάνω τη δουλειά μου. Πολύ σύντομα, όμως, θα απολαύσω και τη ζωή μου».

Σου λείπει η οικογένειά σου;

Πάρα πολύ. Γιατί οι ώρες δουλειάς, είναι ατέλειωτες. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου ψηλά και πολύ εύκολο να πιάσεις πάτο. Γι’ αυτό είμαι περήφανος. Φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και το παλεύουμε καθημερινά με την ίδια αγάπη που το ξεκινήσαμε. Αυτό μου δίνει δύναμη και συνεχίζω. Όχι, για πολύ όμως…

Τι εννοείς;

Σκέφτομαι να αποχωρήσω από την τηλεόραση, γιατί έχω κουραστεί. Και νομίζω ότι έχω ανάγκη από ξεκούραση. Υπάρχουν, όμως, πολλά πράγματα που θέλω να βάλω σε μια σειρά, πρώτα.

Είναι οριστική η απόφασή σου;

Την που έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό. Και ναι, είναι οριστική. Πρέπει να γίνει εναλλαγή φρουράς. Να μπουν καινούρια πρόσωπα στην τηλεόραση. Νέα παιδιά που πιστεύω ότι είναι έτοιμα να αναλάβουν δικά τους πράγματα. Εγώ, έκανα τον κύκλο μου. Τώρα, που η εκπομπή είναι στα πάνω της είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχωρεί κάποιος.

Έχεις θέσει κάποιο χρονικό όριο;

Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Τι ήταν αυτό που σε κούρασε περισσότερο;

Η καθημερινότητα, ο φόρτος εργασίας, το πολύ πρωινό ξύπνημα, η πίεση της δουλειάς, η τηλεθέαση… Θεωρώ ότι όλα είναι ένα πακέτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Δημητρόπουλος : Πρεμιέρα με 51,9%

Κέρδισες χρήματα από την τηλεόραση;

Κερδίζω τόσα όσα για να μπορέσω να συντηρώ την οικογένειά μου.

Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκες ότι δεν θα κατάφερνες να τη στηρίξεις;

Τίποτα δεν με φοβίζει από τη στιγμή που υπάρχει θέληση και απόφαση να προχωρήσω.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS