CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΔημήτρης Ταταράκης: 24 & hot!

Δημήτρης Ταταράκης: 24 & hot!

Το 24χρονο μοντέλο και YouTuber, που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε -μέσα από κοινές τους λήψεις στο Instagram- και η σχέση του με τη συμπατριώτισσά μας τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, συστήνεται στο κοινό στην πιο sexy του εκδοχή και μιλάει, πρώτη φορά, για τον έρωτα που ζει αυτή την περίοδο…

Από τον Γιώργο Πράσινο

Φοράει την κλασική περιβολή ενός μοντέλου – λογικό: Αμάνικο φανελάκι, μαύρη μπασκετική βερμούδα και λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο με κολυμβητικές παντόφλες. Όλη του η νιότη φαίνεται στα πρησμένα -από τον ύπνο- μάτια του. Απέχει κατηγορηματικά από τις καταχρήσεις – η μόνη του παρασπονδία ίσως είναι τα ξενύχτια. Δεν είναι εμμονικός με το να ανεβάζει post και stories – τις τρεις ώρες που ήμασταν μαζί για τη φωτογράφησή του, μόνο δύο φορές είδε το κινητό του: Μια για να απαντήσει στη μαμά του, και την άλλη για να στείλει μήνυμα στο κορίτσι του, την Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. More info: Είναι Υδροχόος με Τοξότη (άρα του αρέσει η περιπέτεια), είναι φιλόζωος (σταματήσαμε στον δρόμο για να ταΐσει με καλαμάκι χοιρινό ένα σκυλάκι), δεν έχει κανένα τατουάζ και ονειρεύεται να πάει στην Αίγυπτο και την Κούβα. Θέλετε κι άλλα; Διαβάστε παρακάτω…

Έχεις απενεχοποιήσει το γυμνό;
Ναι. Μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες υψηλής αισθητικής. Δεν μου αρέσει, όμως, το γυμνό για το γυμνό, το τσοντέ (γελάει). Επίσης, το να φωτογραφίζεται ένα μοντέλο γυμνό αποτελεί και μέρος της δουλειάς του, όταν είναι στο πλαίσιο του «οράματος» ενός φωτογράφου ή του concept της δουλειάς. Έχω πάντα στο νου μου υπέροχες φωτογραφίες θρυλικών φωτογράφων που έχω δει σε περιοδικά κατά περιόδους, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της τέχνης.

Είσαι άνετος με το σώμα σου;
Τώρα πια, ναι. Όταν ήμουν μικρός, όμως, ήμουν χοντρούλης. Στην Α’ Λυκείου, είχα σπάσει το πόδι μου, και λόγω της ακινησίας όπου έπρεπε να παραμείνω για δύο μήνες στο κρεββάτι, πάχυνα. Είχα πάρει 15 κιλά τότε, τα οποία έχασα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Με είχε επηρεάσει, θυμάμαι, ψυχολογικά – όχι για τα πειράγματα στο σχολείο που με φώναζαν «χοντρό», αλλά γιατί δεν ένιωσα εγώ καλά με το σώμα μου. Το καλοκαίρι, όμως, πλακώθηκα στη γυμναστική, και τα έχασα.

Ακόμη και ένα μοντέλο, δηλαδή, έχει περάσει τη δοκιμασία του bullying…
Κατ’ εξοχήν ένα μοντέλο μαθαίνει να ζει με την απόρριψη. Αλλά, προσωπικά, δεν με αφορά η γνώμη των άλλων. Δεν με ενδιέφερε που με φώναζαν «χοντρό». Δεν τους άκουγα. Νομίζω πως στη ζωή μας, η υπερβολική ευαισθησία δεν κάνει και πολύ καλό. Ακόμα και σε ένα casting, αν μου πουν ότι δεν είμαι καλός, δεν θα στεναχωρηθώ. Γιατί θα ξέρω πως δεν είμαι καλός για τη δουλειά που με θέλουν. Δεν θα κρίνουν αν είμαι «γενικά καλός»…

Αυτή την αυτοπεποίθηση την κέρδισες από τον αθλητισμό που κάνεις από μικρός;
Ακριβώς. Ήμουν πρωταθλητής Ελλάδας στην ξιφασκία για δύο συνεχείς χρονιές – στα 15 μου, και την επόμενη χρονιά. Από την Δ’ Δημοτικού ασχολούμουν με το ευγενές άθλημα της ξιφασκίας και, γενικά, πάντα ήμουν στον αθλητισμό. Με αφορμή το ατύχημα που είχα με το πόδι μου, άφησα την ξιφασκία -θεώρησα πως έκλεισε ο κύκλος- και άρχισα τον στίβο. Ο πατέρας μου είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, και μου άνοιξε έναν άλλο ορίζοντα στον αθλητισμό.

Πώς και δεν ασχολήθηκες επαγγελματικά με τον αθλητισμό;
Η άθληση είναι τρόπος ζωής, αλλά ήθελα να κάνω και κάτι άλλο στη ζωή μου. Τελειώνοντας το σχολείο, περνάω στην «ΑΣΠΑΙΤΕ» για να σπουδάσω ηλεκτρολόγος-μηχανικός. Παράλληλα, κάπου στα 20 μου, αποφάσισα να πάω σε ένα πρακτορείο μοντέλων για να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας, που πάντα μου άρεσε.

Νιώθεις ικανοποιημένος με όσα έχεις κάνει μέχρι στιγμής; Είσαι από τα πιο δυνατά νέα μοντέλα στην Ελλάδα…
Είμαι ευγνώμων για όσα έχουν έρθει. Αλλά ο σοφός λαός λέει πως «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»… Δεν επαναπαύομαι. Συνεχίζω τη δουλειά. Έχω κάνει αρκετά editorials, πασαρέλες, όπως για τους D2squared στο Ζάππειο, έχω δουλέψει με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές, και έχω φωτογραφηθεί για σημαντικούς φωτογράφους στο Λος Άντζελες και το Μιλάνο, όπου είχα μείνει για τρεις μήνες σε κάθε προορισμό.

Ταυτόχρονα, έχεις και εκπομπή στο YouTube, που συχνά γίνεται viral. Σε ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης;
Ναι. Θα ήθελα να «κυνηγήσω» το modeling, όσο περνάει η «μπογιά» μου. Μπορεί στο μέλλον να με δεις στην τηλεόραση. Προς το παρόν, με βλέπεις στο YouTube που, όπως λένε είναι «η τηλεόραση του μέλλοντος». Δεν ξέρω αν όντως είναι, αλλά για όσο το κάνουμε, εμείς το απολαμβάνουμε. Είναι μια εκπομπή τριών κολλητών φίλων – μαζί μου είναι ο Βαγγέλης Μανσαράι και ο Γιόβαν Θεοδοσίου. Σε κάθε εκπομπή, ο ένας βάζει στους άλλους να περάσουν κάποιες δοκιμασίες. Επίσης, κάνουμε και μικρά σκετσάκια. Είμαστε ευχαριστημένοι. Να φανταστείς πως η τελευταία μας εκπομπή απέσπασε 460.000 views! Γενικά, μου αρέσει η υποκριτική. Έχω σκεφτεί να παρακολουθήσω μαθήματα υποκριτικής. Ήδη, ψάχνω σχολές μήπως ξεκινήσω και τον Σεπτέμβριο…

Ποια είναι η αντίδρασή σου όταν έρχονται κορίτσια να σου μιλήσουν;
Παλαιότερα ήμουν πολύ ντροπαλός. Τότε δεν ερχόντουσαν να μου μιλήσουν, και αναγκαζόμουν να πάω εγώ να μιλήσω σε κάποια που μου άρεσε. Έτρωγα τις χυλόπιτές μου και ηρεμούσα! (γέλια). Μεγαλώνοντας όμως, και δουλεύοντας ως μοντέλο, απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και τα βρήκα με τον εαυτό μου. Ουσιαστικά, αυτό είναι το μυστικό για να προσελκύσεις τις κοπέλες: Να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου. Όχι να έχεις έπαρση, απλώς σιγουριά.

Χρησιμοποιείς τα social media για να προσεγγίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει;
Αμέ. Το έχω κάνει, αλλά δεν το προτιμώ. Προτιμώ την επαφή.

Πώς αντιδράς όταν μια κοπέλα επικοινωνήσει με ωραίο τρόπο μαζί σου;
Αν μου αρέσει, συζητάμε. Αν προχωρήσει, έχει καλώς… Μου έχει προκύψει και σχέση μέσα από το Instagram.

Φαντάζομαι, ότι το inbox σου θα είναι γεμάτο και από πιο… προσωπικές φωτογραφίες, με ξεκάθαρα μηνύματα…
Συνήθως, μού έρχονται τέτοια μηνύματα από ψεύτικα προφίλ, γιατί δεν θέλουν να δείξουν την ταυτότητά τους. Λαμβάνω περισσότερα μηνύματα από μικρότερες ηλικίες. Οι περισσότεροι, όμως, μου μιλάνε για το κανάλι που έχω στο youtube.com, το «fratΑΒΓΔ».

Θα έλεγες πως είσαι ρομαντικός τύπος;
Πολύ. Αλλά εκεί που πρέπει…

Πώς αντιδράς στο φλερτ από κάποιον άνδρα;
Κολακεύομαι. Το αντιμετωπίζω όπως και εκείνο από τις γυναίκες. Αλλά δεν το προχωράω, γιατί δεν είναι η επιλογή μου.

Έχεις έρθει σε δύσκολη θέση, στο πλαίσιο του φλερτ;
Σε μια φωτογράφηση, ένας άνδρας κομμωτής -ξένος- με κοίταξε κάπως και μου έκανε ένα νεύμα με σεξουαλικό νόημα. Γενικά, δεν ενοχλούμαι εύκολα, αλλά αυτό με πείραξε γιατί δεν είχε τρόπο. Σε όποιον κι αν απευθυνόταν, ήταν μια άσεμνη κίνηση.

Είσαι σχεσάκιας;
Ναι. Είμαι.

Αυτό φαίνεται, γιατί εδώ και ενάμιση μήνα είσαι σε σχέση. Και μάλιστα με την Ελευθερία Ελευθερίου!
Ναι. Γνωριστήκαμε σε μια κρουαζιέρα όπου ήμασταν και οι δύο για δουλειά. Η Ελευθερία ήρθε τελευταία στιγμή -δεν ήταν προγραμματισμένο- και με το που την είδα, μου άρεσε. Έχει έναν πολύ όμορφο χαρακτήρα και καθαρή αύρα που μου ταιριάζει.

Ήσουν «ελεύθερος» για την Ελευθερία;
Όχι (γέλια). Ήμουν σε μια σχέση, η οποία τελείωνε ούτως ή άλλως. Πρώτα ξεκαθάρισα τα πράγματα με την προηγούμενη κοπέλα, και μετά προχώρησα με την Ελευθερία.

Τι σε εντυπωσίασε σε εκείνη;
Μου αρέσει που από την πρώτη στιγμή συνεννοούμαστε. Μιλάμε αρκετά και μπορεί να περάσουν ώρες χωρίς να το καταλάβουμε. Συζητάμε τα πάντα. Επίσης, είναι η πρώτη κοπέλα με την οποία νιώθω πως ταιριάζουμε σε όλα.

Σου τραγουδάει;
Εννοείται. Και τραγουδάμε και μαζί (χαμογελάει).

Ισχύει ότι θα κυκλοφορήσεις και εσύ τραγούδι;
Ισχύει. Ακόμα ψάχνουμε το κατάλληλο κομμάτι.

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή σου;
Είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι και η προτεραιότητα μου μέσα στη σχέση. Βέβαια, αν δεν είναι και καλό το σεξ, δεν μπορεί να προχωρήσει μια σχέση τόσο εύκολα.

Έχουμε την εντύπωση πως τα μοντέλα κάνουν συνεχώς σεξ. Είσαι από αυτά τα μοντέλα, Δημήτρη;
Όχι. Εγώ κάνω σεξ, το απολαμβάνω αλλά δεν είναι ότι πέφτω στα πατώματα για να κάνω σεξ. Γενικά, σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι πιο πολύ. Είμαι εγκεφαλικός τύπος.

Ποιο είναι το πιο περίεργο που έχεις κάνει στο σεξ;
Δεν έχω κάνει κάτι τόσο περίεργο, ούτε καν τρίο. Το μόνο ωραίο που μπορώ να σκεφτώ είναι το μέρος. Το είχα κάνει, με την τότε κοπέλα μου, στις κερκίδες ενός γηπέδου μπάσκετ κοντά στο σπίτι μου. Μη με ρωτήσεις! Εννοείται πως ήταν άδειο (γελάει).

Η μεγαλύτερη σου αποχή από το σεξ ήταν…
Δυο τρεις μήνες. Αλλά δεν μ’ ένοιαζε…

Τι κάνεις για να εντυπωσιάσεις το κορίτσι σου;
Είμαι ο εαυτός μου (γέλια). Δεν της μαγειρεύω, αν εννοείς αυτό. Αγαπώ το χιούμορ στους ανθρώπους, και το χρησιμοποιώ και στη δική μου ζωή. Μου αρέσει η ψυχολογία και συζητάμε για συμπεριφορές, ανταλλάσσουμε απόψεις και ιστορίες, και πράγματα που διαβάζουμε. Προσπαθώ να φτιάχνω το μέσα μου.

Τι θα κάνεις το καλοκαίρι;
Θα πάω στο εξοχικό μου στην Κύθνο και στη Μύκονο. Ναι, με την Ελευθερία, εννοείται!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS