CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΔώρα Κακουράτου: «Θα ήθελα πολύ να έχω ένα παιδί...»

Δώρα Κακουράτου: «Θα ήθελα πολύ να έχω ένα παιδί…»

Η ηθοποιός-θρύλος, που το όνομά της συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, που βίωσε την απόλυτη καταξίωση και αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμιά άλλη στα χρονικά του νησιού, μετά από καιρό παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Νταϊάνα Αζά, για το Down Town.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η Δώρα Κακουράτου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και πώς έχει καταφέρει να την κρατάει μέχρι τώρα μακριά από τα φώτα. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να έχει ένα παιδί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δώρα Κακουράτου στην πιο ανατρεπτική φωτογραφισή της (εικόνες)

«Έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή, έχω πει τι αρραβώνες έχω κάνει. Δεν παντρεύτηκα, δεν έκανα οικογένεια. Θα ήθελα πολύ να έχω ένα παιδί, αλλά δεν το έχω. Δεν το θεωρώ όμως και πρόβλημα. Γιατί αγαπώ όλα τα παιδιά του κόσμου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρα Κακουράτου: «Δεν ζηλεύω τους Ελλαδίτες ηθοποιούς…»

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν έχει παράπονα ή απωθημένα από τη ζωή της:

«Θα ήμουν αχάριστη αν είχα παράπονα και δεν έχω πραγματικά κανένα απωθημένο. Ούτε από το θέατρο, ούτε από την τηλεόραση, αφού με έχουν τιμήσει και στα δύο είδη. Πιο πολύ απ’ όλα, όμως, με τίμησε ο κυπριακός λαός ο οποίος με στήριξε με την αγάπη του, μια αγάπη τεράστια την οποία εισπράττω καθημερινά μέχρι σήμερα. Αν μετά από κάποια χρόνια δεν τα κατάφερνα, θα το εγκατέλειπα το θέατρο. Κι αν ήμουν μια ηθοποιός που δεν ζούσα αυτά που έζησα και που ζω, θα ήμουν σίγουρα πολύ δυστυχισμένη…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS