CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΓιώργος Αγγελόπουλος: Τα νέα (τηλεοπτικά) σχέδια του Ντάνου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα νέα (τηλεοπτικά) σχέδια του Ντάνου

Όσοι δήλωναν μετά το τέλος του Survivor πως το άστρο του Ντάνου θα σβήσει γρήγορα, διαψεύσθηκαν. Ο Σκιαθίτης αποδείχτηκε πολύ έξυπνος και η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη. Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν;

Επιμέλεια: Γιάννης Δημητρίου

Πολλοί ήταν αυτοί που προέτρεξαν να τον κατηγορήσουν και να του κρεμάσουν την ταμπέλα του «εισβολέα» γιατί έμπαινε «απρόσκλητος» σ’ ένα χώρο εξαργυρώνοντας από τη μία τη δημοφιλία που του πρόσφερε η νίκη του στο «Survivor» κι από την άλλη καταργώντας κάπως ατσούμπαλα τα κατεστημένα του χώρου. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τα ελάχιστα νέα -άφθαρτα- πρόσωπα που εισέβαλαν στον χώρο της εγχώριας showbiz, τουλάχιστον, την τελευταία πενταετία προσφέροντάς τους αέρα ανανέωσης. Με ελάχιστα έως και μηδενικά εφόδια στο βιογραφικό του σε ό,τι αφορά τον θαυμαστό κόσμο της υποκριτικής -πέραν από προπονητής θαλάσσιου σκι, επιχειρηματίας και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός- αλλά και χωρίς να εκτίθεται, κάνει προσεκτικά βήματα, τα οποία, όπως φαίνεται, αποδίδουν.

Τις προηγούμενες ημέρες σχολιάστηκε έντονα για την απόφασή του να εκδώσει την αυτοβιογραφία του, ωστόσο τα πρώτα δείγματα πωλήσεων του βιβλίου, «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου», είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά με τους χιλιάδες φαν του να κατακλύζουν τα βιβλιοπωλεία για να διαβάσουν τη μυστηριώδη ζωή του αγαπημένου τους παίχτη από το «Survivor». «Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική γιατί σε βελτιώνουν αν είναι αντικειμενικές. Θεωρώ ότι σχεδόν όλοι όσοι σχολιάζουν, το κάνουν με καλό σκοπό. Θα ήθελα όσοι κάνουν κριτική να έχουν διαβάσει τουλάχιστον το βιβλίο για να μπορέσουν να με κρίνουν», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του αθηναϊκού περιοδικού «Λοιπόν», ο «Ντάνος» παρακολουθεί κατ’ οίκον μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας για να βελτιώσει περισσότερο τις υποκριτικές του επιδόσεις στο «Τατουάζ». Όπως όλα δείχνουν, όμως, η συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ανδρέα Γεωργίου τερματίζεται με την ολοκλήρωση του κύκλου μετάδοσης της σειράς καθώς το όνομά του Ντάνου δεν είναι, προς το παρόν, στη λίστα με τους επόμενους συνεργάτες του παραγωγού που θα μετακομίσουν μαζί του στη νέα τηλεοπτική του στέγη.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο Ντάνος δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης. Μιας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ των καναλιών για το ποιο θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Στον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει ήδη προταθεί από τον ΑΝΤ1 η ένταξή του στο καστ της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν λόγω της μεγάλης συμμαχίας που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν επιδιώκει να βγάλει ακόμη περισσότερες παραγωγές στον αέρα. Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του «Survivor», ο Αγγελόπουλος είχε πρόταση και για το «Dancing with the Stars» αλλά και τον «Εργένη», το ριάλιτι αγάπης που βέβαια δεν βγήκε τελικά ποτέ στον «αέρα» του ΑΝΤ1. Ωστόσο, ενδιαφέρον να παραμείνει στο κανάλι δείχνει και ο Alpha και μάλιστα με διπλό ρόλο: Την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ», που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο «Ντάνος» φυσικά δεν έχει απαντήσει ακόμη σε καμία από τις δύο προτάσεις και θα περιμένει το τέλος της άνοιξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS