ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣH Μαρία Μολόντικα μας μιλά για τις αγαπημένες της συνήθειες

H Μαρία Μολόντικα μας μιλά για τις αγαπημένες της συνήθειες

Η συνιδιοκτήτρια του Well and Earth Concept Store μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της.

Από την Νταϊάνα Αζά

Σε ποια περιοχή έχεις μεγαλώσει; Τι σου αρέσει πιο πολύ σε αυτήν; Μεγάλωσα στη Λευκωσία και παρόλο που είναι πόλη με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, μου αρέσει επειδή όταν θέλω να ξεφύγω από την πολυκοσμία και τη βαβούρα της πόλης αρκεί απλά να πάω στο πάρκο της Αθαλάσσας. Εκείνο το πάρκο σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι κάπου αλλού, μακριά από όλα.

Ποιο σημείο του νησιού έχεις συνδέσει με τις πιο όμορφές σου αναμνήσεις; Στη Λεμεσό, όπου έζησα πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια και πραγματικά μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Στη Λεμεσό απέκτησα πολύ καλούς φίλους που σήμερα έχω την τύχη να τους ονομάζω και οικογένειά μου.

Ποια είναι η αγαπημένη σου διαδρομή; Απολαμβάνω τις βόλτες που κάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο απόγευμα με τον σύζυγο μου, τα παιδιά και τον σκύλο μας. Με αυτούς τους έντονους ρυθμούς που ζούμε καθημερινά, οι βόλτες είναι πολύ σημαντικές επειδή αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά μας.

Πού έβγαλες  την πιο ωραία φωτογραφία; Ίσως να είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες. Οι περισσότερες που έχω είναι κυρίως από φίλους. Ακόμη και οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι πολύ λίγες. Σίγουρα η αγαπημένη μου, είναι μία οικογενειακή φωτογραφία που βγάλαμε στη βάφτιση της κόρης μου.

Ποιο ταξίδι έχει αποτυπωθεί στη μνήμη σου; Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξω κάποιο ίσως να ήταν το ταξίδι που έκανα με τις κολλητές μου στο Dubai, όταν ήμασταν φοιτήτριες. Ήμασταν μόλις 20 χρονών και δεν παίρναμε τίποτα στα σοβαρά – ακόμη θυμάμαι και γελάω με τις περιπέτειές μάς ώστε να καταφέρουμε να μπούμε σε ένα club!

Σε ποιο μέρος του πλανήτη θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή; Μετά από την πρόσφατη περίοδο εγκλεισμού που περάσαμε, χρειάζομαι πραγματική διασκέδαση. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι περιορισμοί και η αβεβαιότητα θα ήθελα να ήμουν σε κάποιο ελληνικό νησί. Ίσως στην Πάρο, από όπου είναι και πιο εύκολο να επισκεφτείς άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Τι θα έκανες αν είχες την ευκαιρία να βρεθείς εκεί; Το πρωί θα το περνούσαμε χαλαρά τη μέρα στη παραλία, το μεσημέρι σε μια ωραία ταβέρνα του νησιού και το βραδάκι για ποτό στα μπαράκια. Για εμένα, αυτές είναι οι τέλειες διακοπές!

Ποιο βιβλίο διαβάζεις; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Αυτή την περίοδο διαβάζω ένα βιβλίο που μου έκανε δώρο ο αδερφός μου, το «Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία». Είναι η αυτοβιογραφία του ιδρυτή της ΝΙΚΕ.

Τι διδάχτηκες από αυτό; Το ότι δεν είναι κακό να είσαι ανήσυχο πνεύμα. Η εργατικότητα, η θέληση και η επιμονή μπορεί να σε φτάσει πολύ ψηλά.

Ποιο είναι το επόμενο στη λίστα σου; Το «Blue Ocean Strategy» του W.Chan Kim & Renee Mauborgne. Έχει να κάνει με τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ποια ταινία είδες τελευταία; Το «The Assistant», με την Julia Garner. Μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός και η ταινία μπορώ να πω πως δεν με απογοήτευσε.

Ποια είναι η αγαπημένη σου; Γιατί την ξεχωρίζεις; Σχεδόν όλες οι ταινίες και σειρές που βλέπω έχουν να κάνουν με μυστήριο, ίντριγκες και δολοφονίες. Αυτή που ξεχωρίζω είναι σίγουρα το «Murder In Orient Express».

Η σειρά με την οποία έχεις κολλήσει;  Το «The Alienist» που είδα μέσα σε 2 μέρες! Είναι σειρά μυστηρίου και σου κρατά το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο της λεπτό.

Ποιο τραγούδι ακούς πιο συχνά αυτές τις μέρες; Με ένα γιο σχεδόν 5 και μία κόρη 1.5 χρονών τα μόνα τραγούδια που ακούγονται στο σπίτι είναι παιδικά ή από παιδικές ταινίες και επειδή και τα δύο μου παιδία έχουν φάει κόλλημα με το «I like to move it , move it» από την ταινία Madagascar, μπορεί να το ακούμε και 100 φορές την ημέρα.

Πού απολαμβάνεις περισσότερο τον πρωινό καφέ σου; Ο καφές που πραγματικά απολαμβάνω δεν είναι το πρωί αλλά το απόγευμα, όταν τελειώνω από την δουλειά και πάω στην μητέρα μου για να πάρω τα παιδιά. Πάντα πίνουμε ένα καφέ με την μητέρα μου και συζητάμε διάφορα μεταξύ μας.

Ποια είναι η πιο όμορφη αυλή στην πόλη σου; Αυτή την περίοδο μου αρέσει τρελά μια ταβέρνα στο κέντρο της πόλης που έχει μια πολύ όμορφη αυλή, κάνουν φανταστικό φαγητό και όποτε πάω εκεί με φίλους για φαγητό πραγματικά περνάμε υπέροχα. Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου, αλλά με άλλους να σερβίρουν.

Αν η ζωή σου αυτή την περίοδο ήταν κινηματογραφική ταινία (ή βιβλίο), τι τίτλο θα της έδινες;  «The Risk». Είμαι άτομο που δεν φοβάμαι να ρισκάρω και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο αποφάσισα να κάνω τρομερές αλλαγές στη ζωή μου. Πάντα πίστευα πως πρέπει να πιστεύεις στο αδύνατον για να το κάνεις δυνατό.

Info: Η Νάσια Καρακώστα και η Μαρίνα Μολόντικα είναι οι γυναίκες πίσω από το Well and Earth Concept Store, που προσφέρει κάποια από τα καλύτερα προϊόντα στον τομέα του wellness και human being, φιλικά για το περιβάλλον. https://wellandearth.com

Περιοδικό “Go”, τεύχος 125.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS