CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φωτογραφίζεται στο Μαρακές με κομμάτια από την τελευταία της...

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φωτογραφίζεται στο Μαρακές με κομμάτια από την τελευταία της συλλογή

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φωτογραφίζεται στο Μαρακές με κομμάτια από την τελευταία της beachwear συλλογή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, μιλάει για την εργένικη ζωή και για τη σχέση με τον έφηβο γιο της και αποκαλύπτει το μυστικό που της χαρίζει το ιδανικό σώμα για μπικίνι!

Συνέντευξη: Michell Johnson
Απόδοση: Εύα Βλαχάβα

Μέχρι πριν από ένα χρόνο η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ θα περιέγραφε τον εαυτό της ως «δεινή dater». Πλέον, η εκθαμβωτική 50χρονη ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια beachwear έχει αφοσιωθεί στο μοναδικό άνδρα της ζωής της: τον 13χρονο γιο της, Ντέμιαν. Έτσι, όταν η πρωταγωνίστρια του «The Royals» –υποδύεται τη βασίλισσα Έλενα στη σκανδαλώδη σειρά του καναλιού «Ε!»– έπρεπε να ταξιδέψει στο Μαρακές για να φωτογραφηθεί με τα νέα της μαγιό και ρούχα παραλίας, ο Ντέμιαν τη συνόδευσε, βοηθώντας τη μάλιστα να σκηνοθετήσει μερικές από τις λήψεις, αλλά και από το backstage υλικό. «Δεν απολαμβάνω τίποτα περισσότερο από το να περνάω χρόνο με το γιο μου», αποκαλύπτει η ίδια στο Hello!, περήφανη για την κλίση του Ντέμιαν στη σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση – ο μικρός εργάστηκε ως βοηθός πίσω από τις κάμερες του «The Royals» κατά τη διάρκεια των διακοπών του από το σχολείο, στο οποίο φοιτά εσωτερικός.

jurley3
Η ερωτική ζωή της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκτούσε ανέκαθεν δημοσιότητα, ειδικά εξαιτίας της ικανότητάς της να μετατρέπει τις σχέσεις της σε μακροχρόνιες φιλίες. Εκείνη και ο Χιου Γκραντ είναι οι καλύτεροι φίλοι χρόνια μετά το τέλος της 13χρονης σχέσης τους, έχοντας βαφτίσει ο ένας το παιδί του άλλου, ο πρώην σύζυγός της, Αρούν Ναγιάρ, μοιράζεται μαζί της μια υγιή σχέση, παραμένοντας αφοσιωμένος πατέρας και πρότυπο για τον Ντέμιαν, ενώ ο Αυστραλός αθλητής του κρίκετ, Σέιν Γουόρν, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη μέχρι το χωρισμό τους, το 2013, δήλωσε πρόσφατα στο αυστραλιανό σόου «I’m a Celebrity… Get me Out of Here!», ότι παραμένουν καλοί φίλοι –αν και έβρισκε αμήχανη τη στενή σχέση της με τον Χιου Γκραντ όταν ήταν μαζί. Όσο για το τι αναζητά η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ σ’ έναν άντρα, απαντά χωρίς περιστροφές: «Μ’ αρέσουν οι έξυπνοι, αστείοι άντρες, με όμορφη οδοντοστοιχία»! Παρά την ενεργή της παρουσία στα social media, δε θα σκεφτόταν ποτέ το online dating. «Φυσικά όχι! Βγαίνω ραντεβού με ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τους αγνώστους».

liz-jurley
Μιλήστε μας για τη φωτογράφιση της νέας σας beachwear συλλογής.
Περάσαμε υπέροχα! Έγινε σ’ ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου, το «La Mamounia», στο Μαρακές.

Ποια είναι τα μυστικά σας για να αισθάνεστε αλλά και να δείχνετε όμορφη στην παραλία;
Οι περισσότερες γυναίκες τρέμουν την περίοδο του μπικίνι, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να την περάσεις ανώδυνα. Νιώθω καλύτερα όταν είμαι μαυρισμένη, έτσι πάντοτε τονίζω το χρώμα μου πριν βγω στην παραλία. Επίσης, δε χρειάζεται να είσαι πολύ αδύνατη για να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά να βρεις το κατάλληλο μαγιό, που θα καλύπτει τις ατέλειές σου.

hurley5

Συμμετείχε ο Ντέμιαν στη φωτογράφιση;
Ναι, καθώς αυτή έγινε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, ώστε να μην έχει σχολείο και να μπορέσει να έρθει μαζί μου. Τράβηξε backstage υλικό και πορτρέτα, ενώ τον έπεισα να συμμετέχει και σε μερικές λήψεις. Αναπτύσσει ιδιαίτερη ματιά όσο μεγαλώνει.

Σας συμβουλεύει για τη δράση σας στα social media;
Μου λέει τι πρέπει να ανεβάσω και τι όχι. Με παρακαλάει καθημερινά να του επιτρέψω ν’ ανεβάζει κι εκείνος στο instagram, αλλά του έχω πει ότι πρέπει να περιμένει μέχρι να γίνει 16 ετών. Το καλοκαίρι, όμως, θα αναλάβει τη σελίδα των φαν του «The Royals», όταν γυρίσουμε τον τρίτο κύκλο.

Θα ακολουθήσει τα χνάρια σας;
Του αρέσει πολύ ο χώρος της σόουμπιζ, οπότε βλέπουμε. Όπως κάθε μητέρα, θέλω να είναι ευτυχισμένος και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του.

Η βασίλισσα Έλενα, την οποία υποδύεστε, έχει έναν αστείο και περιπετειώδη χαρακτήρα. Μοιράζεστε κοινά μαζί της;
Δε θα το έλεγα, γιατί επίσης είναι μια πονηρή ντίβα, που της αρέσει να χειραγωγεί τους γύρω της. Είναι παθιασμένη με ό,τι κάνει –όπως κι εγώ– αλλά δε θα έκανα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που κάνει εκείνη.

hurley4

Απολαμβάνετε την εργένικη ζωή;
Μετά το χωρισμό μου από τον Σέιν Γουόρν δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή σχέση, αλλά περνάω καλά με τους φίλους και την οικογένειά μου. Μου λείπει η ζεστασιά που νιώθεις όταν μένεις με κάποιον –ποτέ δεν είχα μείνει μόνη ως τώρα–, αλλά έχει και καλά, όπως το ότι η τηλεόραση δεν παίζει συνέχεια αθλητικά. Δε μ’ ενοχλούσε ο Σέιν με το κρίκετ, αλλά και ο Χιου και ο Αρούν ήταν μανιακοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να παραμένετε φίλη με τους πρώην συντρόφους σας;
Όταν εμπλέκονται παιδιά, το θεωρώ πολύ σημαντικό. Εξάλλου, οι πρώην μου είναι και μεταξύ τους φίλοι, οπότε θα ήταν περίεργο να μη θέλω να έχω εγώ σχέση μαζί τους. Είμαστε σαν οικογένεια. Ο Ντέμιαν λατρεύει τον θείο Χιου και ο Αρούν παίζει καίριο ρόλο στη ζωή του. Έχω υψηλή εκτίμηση στους πρώην συντρόφους μου.

Hair: Cyril Laloue
Make-up: Kelly Cornwell using Estee Lauder
Local co-ordinator: Cocoon events www.cocooun-events.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS