CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ νέα εμφάνιση της Πόπης Αβραάμ

Η νέα εμφάνιση της Πόπης Αβραάμ

Δεν δίστασε στιγμή. Πήρε τη μηχανή και με αργές, σταθερές κινήσεις ξεκίνησε να ξυρίζει τα μαλλιά της. Στο μπράτσο της κρέμεται μια τούφα πριν πέσει κι αυτή στο πάτωμα μαζί με τις υπόλοιπες, αλλά εκείνη δεν σταματά. Λίγο αργότερα, κάθεται απέναντί μου γουλί, μπροστά από ένα παλιό τραπέζι και δυο ποτήρια νερό.

Από τον Πιερή Παναγή

Αναρωτιέμαι, δεν αμφέβαλλε καθόλου γι’ αυτή της την απόφαση; «Ούτε κλάσμα δευτερολέπτου δεν πέρασε απ’ το μυαλό μου να μην το κάνω ή να βρω εναλλακτική λύση». Η Πόπη Αβραάμ, για τις ανάγκες του νέου έργου «Πνεύμα», όπου πρωταγωνιστεί, έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά της. Το βραβευμένο με βραβείο Pulitzer έργο της Μάργκαρετ Έτσον, που ανεβαίνει σε παγκύπρια πρώτη στο θέατρο Διόνυσος, έφτασε κοντά της πριν 12 χρόνια. «Είχα πάει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη για την ταινία της Κόριννας Αβρααμίδου, “Ο Τελευταίος Γυρισμός”. Εκεί ήμουν μαζί με τον Αιμίλιο Χαραλαμπίδη και κάποια στιγμή μου είπε ότι είχε υπόψη του ένα καταπληκτικό έργο και πως θα με ήθελε για τον πρώτο ρόλο, αλλά θα έπρεπε να ξυρίσω τα μαλλιά μου. Θυμάμαι πως του είπα πως άμα είναι όντως σπουδαίο το έργο, θα το έκανα. Μου το έδωσε να το διαβάσω και τρελάθηκα. Είναι μια μεγάλη παραγωγή με 10 άτομα και άμα δεν την αγκαλιάσει και την αναλάβει ένα θεατρικό σχήμα δεν μπορείς να την κάνεις μόνος σου. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε ο καιρός, αλλά τώρα ήταν η στιγμή να γίνει».

Η κόρη της την ψάχνει στο κινητό για να δει εάν τελικά ξύρισε το κεφάλι της ή αν άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή, ενώ η Πόπη τής υπόσχεται ότι αργότερα θα στείλει φωτογραφία. «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια θυσία», λέει η ίδια στη συνέντευξη της που δημοσιεύεται σήμερα στο Φιλgood. «Από την μέρα που ξεκινήσαμε πρόβες, ένιωθα ότι τα μαλλιά μου με ενοχλούσαν. Ανυπομονούσα να φύγουν από πάνω μου. Είναι ένα στοιχείο που επιβάλλεται και με βοηθά κιόλας. Σήμερα που το έκανα, ένιωσα ανακούφιση και βλέποντάς με στον καθρέφτη είδα τη Βίβιαν μπροστά μου. Κι ένιωσα περίεργα, πιο κοντά της. Και ανυπομονώ να πάω απόψε στην πρόβα».

Info
Η παράσταση «Πνεύμα», στην οποία πρωταγωνιστεί η Πόπη Αβραάμ, ανεβαίνει σε παγκύπρια πρώτη στις 11 Οκτωβρίου στις 20.30, σε σκηνοθεσία Αμίλιου Χαραλαμπίδη στο Θέατρο Διόνυσος. Ερμηνεύουν: Ιωάννα Σιαφκάλλη, Δημήτρης Αντωνίου, Μυρσίνη Χριστοδούλου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Μάρκος Καλλής, Ναταλία Παναγιώτου. Τακτικές παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο στις 20.30 και Κυριακή στις 18.30 μέχρι 10 Νοεμβρίου. Κρατήσεις: 22818999 & 99621845.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS