CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά πρώτη φορά για τρία χειρουργεία που έκανε ο...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά πρώτη φορά για τρία χειρουργεία που έκανε ο γιος της

H Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και τον δημοσιογράφο Γιάννη  Βίτσα, μιλώντας για τη δωδέκατη σεζόν της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο», αλλά και για την προσωπική ζωή της.

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε πρώτη φορά για τα τρία χειρουργία που χρειάστηκε να κάνει ο γιος της, Χρήστος, όταν ήταν επτά ετών.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα;
Βέβαια. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος κατ’ εικόνα και ομοίωση του θεού, που σημαίνει ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει μικροί θεοί και μπορούμε να επιτύχουμε τα μικρά μας προσωπικά θαύματα στην καθημερινή ζωή, αρκεί να έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας. Όταν ο μεγάλος γιος μου, ο Χρήστος, ήταν επτά ετών, ένας συμμαθητής του πέταξε ένα χάρακα στο μάτι του, κόπηκε ο κερατοειδής και απαιτήθηκαν τρία χειρουργεία. Όλοι οι γιατροί μας έλεγαν ότι το παιδί θα βλέπει κατά τα τρία δέκατα. Πήγαμε στο Λονδίνο. Επισκεφθήκαμε καθηγητές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Όλοι έδιναν το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν το πίστεψα ποτέ. Πήγαινα σε καθηγητές πανεπιστημίου και έλεγα μέσα μου: «Τι μας λέει αυτός. Το παιδί μου θα δει». Αυτή την πίστη την πέρασα και στον ίδιο. Ο Χρήστος σήμερα βλέπει δέκα δέκατα από το μάτι που είχε χτυπήσει. Φυσικά, δε συνέβη εν μία νυκτί το θαύμα. Καθόμασταν κάθε απόγευμα οι δυο μας για περισσότερο από ένα χρόνο, του έκλεινα το καλό ματάκι και τον έβαζα να διαβάζει από το χτυπημένο. Τελικά, θεραπεύτηκε, ενώ όλοι οι γιατροί υποστήριζαν το αντίθετο. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες οι άνθρωποι, απλώς δεν τις αξιοποιούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS