CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛώρης Λοϊζίδης: Συγκλονίζει μιλώντας για τα δίδυμά του που κινδύνεψαν να πεθάνουν

Λώρης Λοϊζίδης: Συγκλονίζει μιλώντας για τα δίδυμά του που κινδύνεψαν να πεθάνουν

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις κι όταν το κάνει, συνήθως, μιλά μόνο για τη δουλειά του. Όσοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν κάτι για την προσωπική του ζωή, δύσκολα κατάφεραν να βγάλουν κουβέντα από το στόμα του. Λιγομίλητος και εσωστρεφής, μια παράξενη φυσιογνωμία που ξέρει πώς να κάνει επιτυχίες.

Ο Λώρης Λοϊζίδης έδωσε την πιο εξομολογητική συνέντευξη της ζωής του στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λώρης Λοϊζίδης: Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο με τις δίδυμες κόρες του

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, που άλλαξε με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του, έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λώρης Λοϊζίδης: Η φωτογραφία της συντρόφου του μαζί με την κόρη τους

«Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές πριν και μετά τη γέννηση των κοριτσιών. Για να υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα να ερχόντουσαν στον κόσμο, λόγω της ιδιόμορφης εγκυμοσύνης που είχε η Στυλιάνα, έπρεπε να γίνει μια πολύ δύσκολη και σπάνια επέμβαση στην Αγγλία από έναν εξαιρετικό επιστήμονα, τον Δρ. Κύπρο Νικολαΐδη, που μας σύστησε ο γιατρός μας, Τάσος Χριστοδούλου, και μας έφερε σε επαφή ο φίλος μου Κρις Τριανταφυλλίδης. Αμέσως μετά την επέμβαση, υπήρχε και πάλι ο κίνδυνος να χάνονταν τα μωρά, έτσι κάθε Δευτέρα επισκεπτόμασταν τον γιατρό μας για να διαπιστώσουμε ότι προχωρούσε κανονικά η κύηση κι ότι τα μωρά ήταν ζωντανά. Ακολούθως, έπρεπε να γεννηθούν πρόωρα για να αποφύγουμε το οποιοδήποτε ρίσκο. Τελικά, τα κορίτσια μας πέρασαν ένα μήνα στη θερμοκοιτίδα. Να φανταστείς ότι ο αδερφός τους, όλο εκείνο το διάστημα, τις έβλεπε μέσα από ένα γυαλί κι από απόσταση.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS