CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣMπουτίκ στη Λευκωσία που έχουν αυτό που ονειρεύεσαι: αποκλειστικότητα και budget

Mπουτίκ στη Λευκωσία που έχουν αυτό που ονειρεύεσαι: αποκλειστικότητα και budget

Οι αλυσίδες ρούχων μπορεί να σε φέρουν στη δύσκολη θέση να φοράς το ίδιο jumpsuit με κάποια άλλη στο γάμο, ενώ στις πιο exclusive μπουτίκ παίζει να δώσεις ένα μισθό για ένα φόρεμα. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τρεις μυστικές διευθύνσεις στο χάρτη του shopping της πρωτεύουσας που έχουν αυτό που ονειρεύεσαι: αποκλειστικότητα και budget. Μπορείς να μας ευχαριστήσεις.

Από την Τώνια Σταυρινού

Kάλια  Σιημητρά – Studio k boutique

H μπουτίκ: Εδώ θα βρεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε καθημερινά ρούχα για όλες τις ώρες, αλλά και μοναδικά κομμάτια για βραδινή έξοδο και πιο επίσημες περιστάσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε το κάθε τι μόνο μία φορά. Έχουμε συνεχώς νέες παραλαβές και ολόχρονες ευκαιρίες!

Εσένα τι σ’ αρέσει να φοράς όλη μέρα; Δεν έχω σταθερό στυλ. Ντύνομαι ανάλογα με τη διάθεσή μου. Από rock chic έως αυστηρό sophisticated look.

Ρούχο μπαλαντέρ για το καλοκαίρι: Το liittle white dress.

Τι είναι στυλ; Είναι η αυτοπεποίθηση κυρίως. Το να αισθάνεσαι άνετα μέσα στο σου… Πιστεύω πως το να βρίσκεις τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό και από κει και πέρα να ντύνεσαι ανάλογα με τη διάθεσή σου κι αυτό που θες να προβάλεις. Κάποιοι φέρνουν το προσωπικό στυλ από τη φύση τους και για κάποιους χρειάζεται χρόνος και αρκετός πειραματισμός μέχρι να το ανακαλύψουν.

Στιλιστικό λάθος που κάνουμε: Θεωρώ ότι κάνουμε λάθος όταν το προσπαθούμε πολύ. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες.

» Studio K: Aκροπόλεως 43Γ, τηλ.22253941

Νίκολα Καρατζιά – Relove This

Η μπουτίκ: Εδώ βρίσκεις όμορφα και ιδιαίτερα ρούχα, κατάλληλα για καθημερινές εμφανίσεις και βραδινές εξόδους. Επιλέγω προσωπικά και με μεγάλη προσοχή το κάθε κομμάτι. Μπορεί το καθένα από αυτά να ταιριάζει σε διαφορετικό τύπο γυναίκας, ωστόσο όλα πρέπει να συνάδουν με τη δική μου αισθητική. Δεν θα έβαζα ποτέ κάτι στο κατάστημα εάν δεν άρεσε πρώτα σε εμένα. Γι’ αυτό και συνεχώς εμπλουτίζω τις συλλογές με νέα brands.

Εσένα τι σ’ αρέσει να φοράς όλη μέρα; Ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Ενδέχεται να με δεις σήμερα ντυμένη casual με ένα jean, t-shirt με σλόγκαν και sneakers, αύριο girly με floral jumpsuit, μεθαύριο με ανδρόγυνο look και πάει λέγοντας.

Ρούχο μπαλαντέρ για το καλοκαίρι: Το chemise φόρεμα (τύπου μακριά πουκαμίσα), το οποίο μπορεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι είναι στυλ; Μια εντελώς προσωπική υπόθεση ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να είναι. Αυτό που μας «συστήνει» πριν καν μιλήσουμε. Το στυλ πρέπει να είναι η προέκταση της προσωπικότητάς μας και όχι αντιγραφή κάποιου άλλου.

Το μεγαλύτερό μας λάθος στο ντύσιμο; Η υπερβολή. Αν δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, καλύτερα να πας σε ουδέτερες και ασφαλείς επιλογές. Επίσης προτείνω να πούμε όχι στην υπερβολή όσον αφορά στο πολύ αποκαλυπτικό ντύσιμο, αντικαθιστώντας το με μια πιο θηλυκή εκδοχή που είναι πιο σέξι στην τελική.

» Relove This: Λεωφόρος Ακροπόλεως 59Γ, τηλ. 99 353587 – www.relovethis.com

Νίκη Δραγούμη- Lalika boutique

Η μπουτίκ: Στη Lalika μπορείτε να βρείτε μοναδικά γυναικεία κομμάτια για όλες τις ώρες. Με ρομαντική διάθεση, αλλά κρατώντας ταυτόχρονα το στοιχείο του μοντέρνου. Στόχος εξαρχής ήταν να καταφέρουμε να συνδυάσουμε την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των ρούχων με τις προσιτές τιμές, κάτι που είναι σημαντικό στις μέρες μας.

Εσένα τι σ’ αρέσει να φοράς όλη μέρα; Θέλω να αισθάνομαι άνετα μέσα στα ρούχα μου. Ανάλογα πάντα και με το χώρο και το λόγο της εξόδου μου. Κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι να συνδυάζω το casual με το formal, παίζοντας με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Ρούχο μπαλαντέρ για το καλοκαίρι: Επιλέγω την πουκαμίσα που με πολύ μικρές στυλιστικές αλλαγές μπορεί να δώσει άλλο look. Μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα με μια λεπτή ζώνη στη μέση ή να συνδυαστεί με μια παντελόνα ή τζιν. Σημαντικό ρόλο παίζουν πάντα τα παπούτσια.

Τι είναι στυλ; Να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. Το στυλ δεν καθορίζεται μόνο από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, αλλά από την προσωπικότητα μας, την ταυτότητα και την ψυχολογία μας. Όλο αυτό έρχονται απλά τα ρούχα και το ντύνουν.

» Lalika Boutique: Σταυρού 20, τηλ. 22775890 – lalika-boutique.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS