ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΝίκη Βίσση: Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για το Μάτι,...

Νίκη Βίσση: Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για το Μάτι, μας είπε ο υπουργός Υποδομών

Μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε η Νίκη Βίσση Μπούφη, αδερφή της Άννας Βίσση, μετά την καταστροφή στο Μάτι, που άφησε πίσω της νεκρούς, καμένες αναμνήσεις και καμένα σπίτια.

Ανάμεσα στα σπίτια που κάηκαν και το σπίτι της Νίκης Μπούφη, στα συντρίμμια του οποίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής της, έκανε μια αναφορά και στα χρήματα που δόθηκαν από την Κύπρο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, η Κύπρος δεν έχει ακόμη καταθέσει τα χρήματα.

Διαβάσε αυτούσια όσα δήλωσε:

Η Κύπρος έχει δώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ – και από το κράτος και από εράνους και από συναυλίες που έγιναν…

Όταν ήρθε σ’ εμάς εδώ ο υπουργός Υποδομών, ο Χρήστος Σπίρτζης, για να μιλήσει στους κατοίκους, και ρωτήθηκε για την Κύπρο, είπε: «Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει ακόμα τα χρήματα!». Πολλοί, πράγματι, αναρωτιούνται πού θα πάνε αυτά τα λεφτά… Υπάρχει κόσμος που ακόμη μένει μέσα στις κατασκηνώσεις, που μια τους δίνουν το συσσίτιο και μια τους το κόβουν.

Υπάρχει, πάντως, πολύς κόσμος στην Κύπρο που φοβάται για το πού θα καταλήξουν αυτά τα χρήματα που έχουν προσφερθεί…

Αυτή είναι η μόνιμη συζήτηση των κατοίκων! Όλοι αναρωτιούνται πού θα πάνε αυτά τα λεφτά. Ποιος τα έχει, ποιος τα διαχειρίζεται, πού θα δοθούν… Ας το ψάξει η Κύπρος. Έχω ακούσει ότι σκοπεύουν να δώσουν αυτά τα λεφτά «σε έργα κοινής ωφελείας». Ποιας «κοινής ωφέλειας»; Το Μάτι, το κόκκινο λιμανάκι, δεν έχουν ούτε γηροκομεία, ούτε σχολεία, ούτε πάρκα. Οι κάτοικοι έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS