CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣO Λούης Πατσαλίδης συγκινεί μιλώντας για τη μητέρα του - Την έχασε...

O Λούης Πατσαλίδης συγκινεί μιλώντας για τη μητέρα του – Την έχασε όταν ήταν 13 χρονών

Μέσα από μια ξεχωριστή συνέντευξη για το περιοδικό Down Town, ο Λούης Πατσαλίδης μάς σύστησε τον αδερφό του, Αντρέα, τον οποίο υπεραγαπά και του έχει αδυναμία.

Λούης και Αντρέας μίλησαν για όλα όσα τους ενώνουν, για τα παιδικά τους χρόνια και για την οικογένειά τους.

Ανάμεσα σε άλλα, τα δυο αδέρφια ξετύλιξαν τις πιο ευαίσθητες πτυχές της ζωής τους και αναφέρθηκαν στην αγαπημένη τους μητέρα που έφυγε νωρίς από τη ζωή, μόλις 44 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λούης Πατσαλίδης στην μπανιέρα μαζί με τον αδερφό του – Δείτε όλη τη φωτογράφηση

Επίσης μίλησαν για τις δυσκολίες που πέρασαν όταν η μητέρα τους ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, αλλά και συγχρόνως πόσο πολύ δύναμη έπαιρναν από την ίδια.

«Επειδή ήμουν μεγαλύτερος καταλάβαινα περισσότερο απ’ό,τι ο Αντρέας που ήταν μόλις 8 ετών. Σίγουρα, με ενόχλησε πάρα πολύ, αλλά ήταν τόσο δυναμική γυναίκα που δεν μας άφησε λεπτό να στεναχωρηθούμε. Αντίθετα, από αυτήν αντλούσαμε απίστευτη δύναμη», είπε ο Λούης και ο αδερφός του πρόσθεσε ότι η μητέρα τους δεν φοβήθηκε ποτέ τον καρκίνο, καθώς ήταν τόσο δυναμική και κατάφερε να ενώσει την οικογένεια ώστε να το αντιμετωπίσουν σαν μια γροθιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λούης Πατσαλίδης έχει επέτειο γάμου – Το χιουμοριστικό ποστ του (εικόνες)

«Ήταν τόσο δυναμική γυναίκα που κρατούσε τα ηνία της οικογένειας. Ήταν ο αρχηγός, ο φίλος μας, ο έρωτάς μας. Η απουσία της είναι πάρα πολύ έντονη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούης.

Στην ερώτηση αν είχαν μια δεύτερη ευκαιρία μαζί της, τι θα ήθελαν να της έλεγαν ή να μοιράζονταν μαζί της , ο Αντρέας απάντησε αφοπλιστικά λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει ποτέ δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και δεν θα χρειαστεί, αφού βρίσκεται μέσα του έχοντας τον χαρακτήρα της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS