CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΠώς βίωσε η Βασιλική Χατζηαδάμου τη βία και τι αποκαλύπτει για τον...

Πώς βίωσε η Βασιλική Χατζηαδάμου τη βία και τι αποκαλύπτει για τον γάμο της

Η Βασιλική παίζει με το TV Μανία το παιχνίδι των λέξεων και επιβεβαιώνει αυτό που λένε όσοι την ξέρουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια: Είναι πιο ήρεμη, κατασταλαγμένη και αποφασισμένη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Μανία και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, η Βασιλική αποκαλύπτει πώς βίωσε την βία αλλά και λεπτομέρειες από τον γάμο της!

Αδικία: «Έχω την εντύπωση πως δεν έχω αδικήσει κάποιον μέχρι στιγμής. Είμαι ειλικρινής στις σχέσεις μου. Δεν έχω προσποιηθεί ή πλασάρει ποτέ κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Έχω αδικηθεί μέσα από συμπεριφορές και στάσεις ανθρώπων που με γνώριζαν χρόνια, που με έζησαν και που ήξεραν την ψυχοσύνθεση και τα μυαλά που κουβαλάω. Είχα επιτρέψει σ’ αυτούς να είναι καθημερινότητά μου. Κι όμως… Έμαθα μέσα από αυτό ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι η θετική στάση στα πράγματα φανερώνει πολλές ομορφιές!

Βία: «Επικεντρωνόμαστε τις πλείστες φορές στη σωματική βία. Πέραν τούτης, όπου είμαστε κατά, είναι και η ψυχολογική βία που είναι εξίσου σημαντική. Έχω συναντήσει χειριστικούς ανθρώπους στην πορεία μου, η επαφή με τους οποίους με στεναχωρούσε και με πίεζε. Ήταν κάτι που μου δημιουργούσε αρνητική διάθεση χωρίς να αντιλαμβάνομαι αρχικά το γιατί. Η απομάκρυνσή μου με βοήθησε να δω τα πράγματα καθαρά και σε πιο υγιή βάση. Η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του κάθε ανθρώπου είναι ιδιαίτερος, γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε πάντοτε διακριτικοί».

Γάμος: «Μια λέξη δύσκολη και συνάμα όμορφη. Μια πορεία που κρύβει χαρές και χαμόγελα, μα που καμιά φορά αυτά καταλήγουν να υπάρχουν μέσα από αγώνες. Χωρίς ανιδιοτελή αγάπη και σεβασμό δύσκολα μπορεί να επιβιώσει. Χρειάζεται να κάνει ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα και να οργώνει το δικό του πνευματικό χωράφι».

Δανεικά: «Είμαι από τις γυναίκες που δεν επιζητούσαν ποτέ πολλά. Ήμουν πάντοτε αυστηρή με τον εαυτό μου στο πόσα έχω και τι χρειάζομαι. Έμαθα να ιεραρχώ τις ανάγκες μου και να λέω «όχι» στα θέλω μου, στηρίζοντας κάποια πιστεύω και πεποιθήσεις μου. Από την άλλη ήμουν πάντοτε ευγνώμων σε οτιδήποτε ερχόταν εκτός πλάνου και προγραμματισμού. Δανεικά, λοιπόν, δεν ζήτησα σχεδόν ποτέ. Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη δάνειζα φίλες αγαπημένες, που στα μισά του μήνα …ξέμεναν!».

Ειλικρίνεια: «Είναι ένα στοιχείο που με χαρακτηρίζει απόλυτα και που πολλές φορές μου δημιούργησε πρόβλημα στον επαγγελματικό χώρο. Οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να ακούμε την αλήθεια και πολλές φορές αρνούμαστε να την αποδεχτούμε. Υπήρξαν, λοιπόν, περιπτώσεις όπου εκφράστηκα αυθόρμητα και αληθινά/ειλικρινά για θέματα που έχρηζαν διόρθωσης και αυτό είχε ως συνέπεια την παραλίγο απόλυσή μου».

Ζήλια: Με ενοχλεί, με πνίγει, με καταπιέζει, με κουράζει. Δεν θα μπορούσα να «επιβιώσω» σε τέτοιου είδους σχέσεις. Δεν έχω επιθυμήσει ποτέ κάτι που μπορεί να έχει κάποιος και δεν μ’ αρέσει να με ζηλεύουν. Επειδή, όμως, στον κόσμο αυτό δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα κρατώ σε απόσταση ανθρώπους που εκπέμπουν το αίσθημα αυτό. Το μόνο που ζηλεύω είναι ο χρόνος που μπορεί να έχει κάποιος στη διάθεσή του για απλά, όμορφα, καθημερινά πράγματα.

Ηρεμία: «Ζούμε σε δύσκολες εποχές που κάθε άλλο παρά ηρεμία μπορεί κανείς να βρει. Έχουμε αποπροσανατολιστεί. Ψάχνουμε τη χαρά και την ευτυχία στα υλικά αγαθά και στα «δήθεν» που μας πλασάρουν. Έχω αρκετά πράγματα στη ζωή μου για τα οποία είμαι ευγνώμων. Την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, αγαπημένους φίλους και ένα επάγγελμα που αγαπώ. Στοχεύω στην απλότητα των πραγμάτων, γιατί θεωρώ ότι αυτή συνεπάγεται και ηρεμία, που την έχω ανάγκη».

Θεός: «Πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού. Η διδαχή της Ορθόδοξης πίστης έχει ως πυρήνα την αγάπη, στοιχείο το οποίο ασπάζομαι. Δεν έχουν όλοι οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας την ικανότητα ή την πνευματικότητα να εκφράσουν το πνεύμα αυτό. Καλό είναι όταν πιστεύουμε να φροντίζουμε μέσα από την καθημερινότητα και της πράξεις μας να εκφράζουμε αυτά που κουβαλάμε. Μεγάλωσα σε ιερατική οικογένεια, έκανα την επανάστασή μου στην εφηβεία και έπειτα επέλεξα συνειδητά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS