ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΠρίαμος - Βρανά: Μιλούν για όσα τους ενώνουν και απαντούν στις φήμες...

Πρίαμος – Βρανά: Μιλούν για όσα τους ενώνουν και απαντούν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Γνωρίστηκαν στον τελικό του Survivor και από τότε είναι αχώριστοι. Ο Μάριος Πρίαμος και η Γεωργία Βρανά κάνουν κολλητή παρέα από το καλοκαίρι, ενώ το βιντεοκλίπ της Κύπριας τραγουδίστριας, πυροδότησε τις φήμες πως οι δύο τους είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αρκετές φορές σε νυχτερινές τους εξόδους, γεγονός που φουντώνει περισσότερο τις φήμες ότι είναι ζευγάρι. Ποια είναι τελικά η αλήθεια; Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Ο φιναλίστ του «Survivor 1», Μάριος Πρίαμος και η τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά μιλούν για όλα.

Από τον Αλέξανδρο Κωνσταντίνου

Αλήθεια πώς γνωριστήκατε εσείς οι δύο;
Γ.: Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, την ημέρα του τελικού του Survivor. Λίγο πριν βγω στη σκηνή να τραγουδήσω με τον Βο, είδα τον Μάριο στα παρασκήνια, του έσφιξα το χέρι και του είπα «Συγχαρητήρια, έκανες την Κύπρο μας περήφανη». Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία.

Υπήρξε από την αρχή αυτή η «χημεία» ή στην πορεία ήρθατε ακόμη πιο κοντά;
Μ.: Από την αρχή είχαμε χημεία, ταιριάξαμε κατευθείαν. Όποτε συναντιόμαστε περνάμε τέλεια, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία!

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που κάνατε ο ένας για τον άλλο;
Γ.: Βλέποντας τον Μάριο στο παιχνίδι και γενικά όλη την πορεία του εκεί, ένιωθα περήφανη γιατί είναι Κύπριος.
Μ.: Μόνο περηφάνια νιώθεις όταν βλέπεις Κύπριους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στο εξωτερικό.

Η συνεργασία στο βιντεοκλίπ πώς προέκυψε;
Γ.: Προέκυψε πολύ χαλαρά. Όταν πλησίασαν οι μέρες για το βιντεοκλίπ σκεφτήκαμε με τον Βο ότι θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα να βάζαμε τον Μάριο Πρίαμο στο κλιπ μου, γιατί είναι ένα παιδί που το αγάπησε ο κόσμος και γιατί είναι πανέμορφος! Του κάναμε την πρόταση και δέχτηκε κατευθείαν. Ήταν τιμή μου και τον ευχαριστώ δημόσια για ακόμα μια φορά.

Στο βιντεοκλίπ είδαμε πολλές σκηνές με έντονο πάθος που μας δώσατε την αφορμή να σκεφτόμαστε για κάτι περισσότερο. Τι συμβαίνει στα αλήθεια μεταξύ σας; Είστε ζευγάρι;
Γ.: Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι. Ταιριάξαμε ως άνθρωποι πολύ, για αυτό και πλέον κάνουμε κολλητή παρέα. Οι ερωτικές σκηνές ήταν ένας ρόλος ο οποίος υποδυθήκαμε και οι δύο για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο φωτογραφικός φακός σας απαθανάτισε πολλές φορές σε νυχτερινές σας εξόδους. Αυτό δεν φουντώνει τις φήμες;
Μ.: Και θα συνεχίσει να μας απαθανατίζει γιατί όπως σας είπαμε και πιο πάνω, πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μας αρέσει να κάνουμε παρέα αφού περνάμε υπέροχα μαζί.

Μάριε θα μπορούσες να ερωτευτείς τη Γεωργία; Έχει τα στοιχεία που ψάχνεις σε μια κοπέλα;
Μ.: Η Γεωργία είναι μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία και φυσικά διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα έψαχνα σε μια κοπέλα. Είναι έξυπνη, κοινωνική, έξω καρδιά και ταιριάζουμε πολύ σε όλα. Όμως επιλέξαμε να μείνουμε δυο καλοί φίλοι για να μη χάσουμε αυτό που έχουμε.

Εσύ Γεωργία, ο Μάριος είναι το στυλ του άντρα που ονειρεύεσαι;
Γ.: Ο Μάριος είναι ένα αυθόρμητο παιδί που λέει πάντα ό,τι του έρχεται στο μυαλό, είναι τρελός, έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και όμορφος άντρας. Εννοείται και έχει το στυλ του άντρα που θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Θα είναι πολύ τυχερό το κορίτσι που θα είναι δίπλα του, αφού είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Το γεγονός ότι γράφεται συνέχεια ότι είστε ζευγάρι, αυτό προκαλεί προβλήματα στους συντρόφους σας;
Μ.: Δεν έχει κανένας μας σύντροφο οπότε απλά τα διαβάζουμε και γελάμε παρέα.

Ήρθατε ποτέ σε ρήξη; Για ποιο λόγο;
Γ.: Ποτέ! Ούτε στη συνεργασία μας ούτε στη φιλία μας. Έχουμε απόλυτη χημεία και στα δύο.

Γεωργία παρακολουθούσες τον Μάριο στο Survivor; Πώς τον έβλεπες;
Φυσικά και τον παρακολουθούσα. Για να είμαι ειλικρινής τον έβλεπα νικητή! Αγωνιστικά για μένα ήταν ο καλύτερος. Επίσης γέλαγε με τις αυθόρμητες ατάκες του που άφησαν ιστορία. Έτσι είναι και τώρα που τον γνώρισα και από κοντά. Ένα αυθόρμητο παιδί που θα πει ακριβώς ό,τι έχει στο μυαλό του. Αυτό είναι και που αγάπησα σε αυτόν.

Μάριε, η Γεωργία θα μπορούσε να λάβει μέρος; Πώς την βλέπεις;
Μ.: Από το λίγο που έχω καταλάβει τη Γεωργία, νομίζω πως δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι όπως είναι το Survivor. Έχει τρομερό θέμα με τα θέματα υγιεινής και καθαριότητας, ενώ δεν θα άντεχε τη βρωμιά αλλά ούτε και την πείνα. Επίσης δεν την παίρνει να χάσει ούτε γραμμάριο!

Μάριε, πέρασαν κιόλας 7 μήνες που τελείωσε το παιχνίδι, ενώ παρακολουθούμε τον δεύτερο κύκλο του Survivor. Πώς είναι να το βλέπεις ως τηλεθεατής;
Μ.: Είναι εντελώς διαφορετικό να το βλέπεις ως τηλεθεατής. Βλέποντας τα αγωνίσματα και τις παραλίες έχω να θυμάμαι τόσα πολλά που σίγουρα με κάνει να «ζηλεύω» και να θέλω να βρίσκομαι και πάλι εκεί.

Ανήκεις σε αυτές τις περιπτώσεις που θα έδιναν τα πάντα να βρεθούν πάλι εκεί;
Μ.: Ναι φυσικά! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που θα έχω να θυμάμαι για πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να ζούσα έστω και μια μέρα ξανά αυτή την εμπειρία.

Πέρσι σε ένα αγώνισμα το βραβείο ήταν για να βρεθείς φέτος εκεί. Θα ταξιδέψεις κάποια στιγμή στον Άγιο Δομίνικο φέτος;
Μ.: Ναι, θα παρουσιαστώ στο φετινό πάρτι της ένωσης του Survivor 2018 και ανυπομονώ πολύ να βρεθώ εκεί. Θα είναι επιτέλους και η ευκαιρία να δω τον Άγιο Δομίνικο όπως δεν μπόρεσα να τον δω πέρσι. Θέλω να δω μέρη εκεί που δεν κατάφερα να τα επισκεφτώ.

Μετάνιωσες για συμπεριφορές που είχες μέσα στο παιχνίδι; Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω θα άλλαζες πράγματα;
Μ.: Όχι δεν μετανιώνω για τίποτα. Στο παιχνίδι ήμουν ο αληθινός Μάριος με την ειλικρίνεια που με διακατέχει αλλά και τον αυθορμητισμό μου. Ό,τι σκεφτόμουν το έλεγα, χωρίς να σκεφτώ ούτε κάμερες ούτε τίποτα. Ήμουν απλά ο Μάριος Πρίαμος.

Πέρα από τα θετικά σχόλια που έπαιρνες μέσα στο παιχνίδι, υπήρχαν και τα αρνητικά. Πόσο σε επηρέασαν;
Μ.: Ζώντας πλέον στα φώτα της δημοσιότητας έχω μάθει να βλέπω και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια χωρίς να με επηρεάζουν. Θα με επηρεάσουν μόνο τα σχόλια των ανθρώπων που με αγαπούν και που ξέρω ότι θέλουν μόνο το καλό μου.

Πώς αντιδράς στην κακή κριτική;
Μ.: Είναι δεκτή και η αρνητική κριτική. Σίγουρα θα κάνουμε και λάθη. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε.

Πόσο άλλαξες μέσα από την εμπειρία αυτή;
Μ.: Ως χαρακτήρας δεν άλλαξα καθόλου, έχω παραμείνει ακριβώς όπως ήμουν. Απλά πλέον έχω γίνει πιο δυνατός. Μέσα από το παιχνίδι ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις αντοχές μου αποκτώντας δύναμη και υπομονή που παλιότερα δεν είχα. Δεν στεναχωριέμαι πλέον για ασήμαντα πράγματα και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Έκανες λάθη βγαίνοντας από το παιχνίδι; Κακό χειρισμό προτάσεων, φίλων κ.τλ;
Μ.: Όχι, δεν έκανα καθόλου βιαστικές κινήσεις. Δεν νιώθω ότι «έκαψα» τον εαυτό μου. Κάνω αυτό που με ευχαριστεί και που κάνει τον Μάριο να νιώθει καλά. Άλλωστε δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να με εκφράζει. Οι φίλοι μου που είχα παρέμειναν οι ίδιοι και μάλιστα πρόσθεσα και κάποιους καινούριους που με εκτιμούν και με αγαπούν αντίστοιχα όπως και οι παλιοί μου.

Ο Μάριος που βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι, είναι και ο Μάριος στην καθημερινότητά του;
Μ.: Ναι! Γι’ αυτό και κάποιες φορές μέσα στο παιχνίδι είχα παρεξηγηθεί. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι ένας αυθόρμητος και ειλικρινής άνθρωπος και αυτό κάποιες φορές παρεξηγεί τη συμπεριφορά μου. Θα πω ακριβώς αυτό που θέλω χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες ή αν θα με παρεξηγήσει ο άλλος. Έτσι λειτουργώ και στη ζωή μου. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και με ξέρουν καλά, το εκτιμούν αυτό και είναι και μάλιστα είναι και ο λόγος που με αγαπούν.

Γεωργία μου εμείς σε γνωρίσαμε μουσικά πριν από κάποια χρόνια όταν ήσουν μέλος του συγκροτήματος Quattro, ενώ σπούδασες δημοσιογραφία. Όλο αυτό πώς άλλαξε;
Γ.: Μετά το γυναικείο συγκρότημα άλλαξαν πολλά. Κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουν στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, έχοντας την τιμή να συνεργαστώ με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Νίκος Βέρτης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Αντύπας, Πάνος Κιάμος κ.λπ.

Με τον BO πώς προέκυψε η συνεργασία σας;
Γ.: Με τον Βο γνωριζόμαστε περίπου 8 χρόνια, όταν συνεργαζόμασταν και οι δύο στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη. Από τότε δέσαμε σαν παρέα και είπαμε να το δοκιμάσουμε και επαγγελματικά μιας και είδαμε ότι είχαμε χημεία. Βγάλαμε ντουέτο κατευθείαν το τραγούδι «Το Πιο Μεγάλο σ’ Αγαπώ» και συνεργαζόμασταν χρόνια. Λίγο πριν μπει στο Survivor μου έκανε πρόταση να συμμετέχω στο τραγούδι του «Μόνο Εσύ» και δεκτικά με μεγάλη μου χαρά.

Το καλοκαίρι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας σου σε μια φάση που έκανες περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς το αντιμετώπισες αυτό; Σε άλλαξε καθόλου ο χαμός του;
Γ.: Ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, γιατί ήταν μια περίεργη κατάσταση. Εκεί που βίωνα τεράστια επιτυχία, ταυτόχρονα βίωνα μια τεράστια στεναχώρια βλέποντας τον πατέρα μου για μέρες να χαροπαλεύει σε ένα θάλαμο της εντατικής. Ανέβαινα στη σκηνή τραγουδούσα, ήμουν ευτυχισμένη για αυτό που ζούσα και την αγάπη που εισέπραττα από το κοινό και με το που τελείωνα την εμφάνισή μου, έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο και έκλαιγα έξω από την πόρτα της εντατικής.

Ήταν δύσκολη περίοδος φαντάζομαι για σένα γιατί έπρεπε να διαχειριστείς τον πόνο σου αλλά και την επιτυχία που είχες. Πώς τα κατάφερες;
Γ.: Όπως το είπες! Όταν με πήρανε τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν το θάνατό του, μπήκα στο αμάξι και έπαιζε το τραγούδι μου με τον Βο στο ραδιόφωνο. Μια οξύμωρη κατάσταση που απλά με ισορροπούσε και δεν με έριξε στα πατώματα. Το αντιμετώπισα με δύναμη. Έλεγα μέσα μου ότι αυτό θα ήθελε για εμένα. Δεν πίστευα στη δύναμή μου, μέχρι που το βίωσα. Την επόμενη μέρα κιόλας μπήκα στο αεροπλάνο και επέστρεψα στην περιοδεία μου. Ναι φυσικά και με άλλαξε ο χαμός του… πλέον χαίρομαι και τις πιο μικρές στιγμές της ζωής μου, αφού συνειδητοποίησα πόσο μικρή είναι η ζωή.

Ποιοι σε στήριξαν σε όλο αυτό;
Γ.: Φυσικά η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Απλά θέλοντας και μη σε όλο αυτό ήταν δίπλα μου πιο πολύ ο Βο. Τη μέρα του θανάτου ήταν το τηλεφώνημα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη δύναμη. Τα λόγια του με παρηγόρησαν πολύ. Ο Βο είναι ο δικός μου Survivor γιατί αν δεν είχα όλη αυτή την επιτυχία μαζί του, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήταν δίπλα μου σε όλα. Στις στιγμές που λύγιζα ήταν εκεί να με πάρει αγκαλιά και να με ηρεμήσει και του χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ δημόσια.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο σου ουσιαστικά σόλο τραγούδι. Μίλησέ μας λίγο για αυτό.
Γ.: Είναι και επίσημα το πρώτο σόλο μου τραγούδι με τίτλο «Αλλάζω» που κυκλοφόρησε από τη «Spicy music» με την υπογραφή του παραγωγού μου Βο. Τους στίχους τους έγραψε ο Γιάννης Λιόντος ενώ μουσική και ενορχήστρωση ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Επειδή είμαστε και σε περίοδο Eurovision, δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω αν ήθελες να εκπροσωπήσεις κάποια στιγμή την Κύπρο στο διαγωνισμό. Πώς σου φάνηκαν τα τραγούδια της Φουρέιρα και της Τερζή;
Γ.: Φυσικά και θα ήθελα κάποια στιγμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Eurovision. Είναι ένα από τα όνειρά μου και θα ήταν τιμή μου να το κάνω. Τα τραγούδια της Φουρέιρα και της Τερζή μου άρεσαν πάρα πολύ και εύχομαι και στις δύο καλή επιτυχία, αφού και οι δυο είναι φίλες μου πολλά χρόνια.

Αντιμετώπισες δυσκολίες, δυσπιστία στο χώρο;
Γ.: Δεν αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες. Ευτυχώς ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πάντα δούλευα σε μεγάλα μαγαζιά στο πλευρό τεράστιων ονομάτων.

Υπήρξαν φορές που απογοητεύτηκες και ήθελες να τα παρατήσεις;
Γ.: Ποτέ! Κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και αυτό είναι η μεγαλύτερη ευτυχία.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Έχουμε κάτι ανακοινώσιμο;
Γ.: Ετοιμάζομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη μαζί με τον Βο σε μεγάλο σχήμα που δεν μπορώ να αναφέρω ακόμα. Σύντομα έρχεται καινούριο τραγούδι συνεργασία έκπληξη και εννοείται αναμένω με μεγάλη χαρά και τη φετινή μας καλοκαιρινή περιοδεία με τον Βο και τον Dj Vox.
Μ.: Συνεχίζω κανονικά τη διαδικτυακή μου εκπομπή «The analyzer» στο Sigma live magazine και τη ραδιοφωνική μου συμμετοχή στο Ράδιο Πρώτο αναλύοντας το Survivor. Για το καλοκαίρι συζητάω διάφορα όσον αφορά την τηλεόραση σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα. Θα ενημερωθείτε το συντομότερο.

Θα συμβουλευτεί ο ένας τον άλλο;
Γ.: Φυσικά και συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλο, αφού εμπιστευόμαστε τη γνώμη, τη γνώση και την εμπειρία που έχει ο καθένας στο δικό του τομέα.
Μ.: Νοιαζόμαστε πραγματικά ο ένας για τον άλλο και θεωρούμε σημαντικό να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και τα άγχη μας.

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που είχατε από θαυμαστή σας;
Μ.: Με έχει συναντήσει κοριτσάκι στο αεροδρόμιο της Αθήνας, το οποίο με αγκάλιασε κλαίγοντας με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.
Γ.: Δεν είχα κάποιο ακραίο συμβάν ευτυχώς. Απλά κάποια στιγμή έβλεπα συνέχεια λουλούδια και ραβασάκια πάνω στο αμάξι μου, κάθε φορά που έφευγα από το μαγαζί όπου εμφανιζόμουν.

Τέλος, πώς φαντάζεστε τους εαυτούς σας μετά από 20 χρόνια!
Μ.: Με φαντάζομαι με ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα με μια όμορφη οικογένεια και φυσικά να ασχολούμαι ακόμα με τις καταδύσεις και τη θάλασσα γενικά αφού την αγαπάω.
Γ.: Με έναν υπέροχο σύντροφο που θα με αγαπά γι’ αυτό που είμαι, που θα μου κάνει παιδάκια και θα μας λατρεύει όσο τίποτα.

Επιμέλεια: Άντρεα Χατζηνικόλα, Γιώργος Χρυσοστόμου
Μακιγιάζ: Αμαλία Ζαννέττου (FLorentia Makeup Artist Workshop) 
Μαλλιά: Κωνσταντίνος Χαρίτου (Studio Quattro)
Ευχαριστούμε το The Winery για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS